NYÅRSAFTON

sista dagen på året.. klockan fyra ska vi iväg och festa! kommer bli riktigt roligt. hoppas ni får en bra sista dag på året. det ska vi ha! tar med kameran så det kommer nog tas en del bilder. men jag har fortfarande inte funderat ut något nyårslöfte.. har några timmar på mig. får se om jag hittar på något. förmodligen inte.. får helt enkelt bara se till att göra allt lite bättre nästa år. gott nytt år alla söta! nästa år ska bli grymt bra.

jag inviger mina nya klackar från bali idag. och en liten svart från monki.


UMEÅ

det blir nog dåligt med bloggande när vi är här i umeå. har inget internet till min dator, dels därför. men också för att vi har ganska fullt upp hela dagarna. ikväll ska vi på avatar, 3D. hoppas på att den är något att se. några bilder får ni inte se innan vi är i trondheim. men ska försöka ta lite bilder ändå så kommer det senare. min nyårs outfit är nog klar! drickan köpte vi idag. blir massa gott. snart är det här året slut.. jag måste börja fundera ut ett nyårslöfte. har ni något/några nyårslöften?


UMEÅ I MORGON

jag lyckades hitta något bra till micke idag i alla fall, hoppas han blir nöjd. och lite bra till mig själv, två linnen och två pälsvästar! efter stan åkte jag hem till farmor, blev där i några timmar. väldigt mysigt. sen åkte jag till evelina, bytte julklapp. nu har jag packat. försökt få det under 20 kg. vet inte hur bra jag lyckades. fixar klart allt i morgon bitti. tar tåget vid 10. geisha fick tydligen inte åka flygbussen. så vi måste ta tåg och sen tåg från stockholm central till arlanda. herregud.. jag hoppas att jag klarar av morgondagen bra. att allt fixar sig. lite nervös är jag. nu ska jag sova, sjukt trött efter mina 4 timmars sömn i natt. vi hörs när jag är i umeå eller något. håll tummarna i morgon att jag och geisha kommer fram till umeå! god natt

MELLANDAGSREA

om en timme är jag och johanna på stan för att trängas med allt folk i affärerna. hoppas att man kan hitta något i alla fall och att det inte är allt för mycket folk! jag och carro gick ut igår, känner att jag mår lite små illa nu. men hoppas det går över snart. sov inte så mycket i natt heller, vaknade 20 över 7 och kunde inte somna om. så jag fick lite mer än 4 timmars sömn. vad har hänt med mig? jag brukar kunna sova till 12 i alla fall om jag inte ställer klockan. tror jag ska försöka få i mig lite frukost.

DAGENS VILL HA






fuskpälskrage från h&m














SAKNAR

jag saknar micke.. sjukt vad ensamt det känns på en gång! och dessa mardrömmar, alltid om samma sak och samma person. förstår inte riktigt hur det kommer sig. jag är negativ och less. så jag tar mig en cola och en lussebulle. och tänker tillbaka lite på bali..

JULAFTONSKVÄLL

jag är inget stort fan av julaftons kvällen. det blir alltid lika ensamt när alla åkt hem. det känns ännu mer ensamt just på julafton än på en vanlig dag. när man vet att dom åker hem tillsammans och fortsätter mysa hemma så ligger jag här ensam. tragiskt. men så är det, varje år. saknar micke, som fan. jag vill inte fira jul utan honom.. speciellt när det kommer till kvällen. det är ju en stor del av julafton. nej, jag tar fram elsas mode och försvinner in i den en stund innan jag förmodligen somnar. va uppe tidigt i morse. fortfarande svårt med tiden.. men det har varit en bra dag i alla fall. fick till och med en slant i julklapp, så nu ska micke få sig något fint. hoppas jag..


GOD JUL

god morgon och god jul. jag och mamma åker och handlar julmat nu. vi hörs under dagen. hoppas ni får alla julklappar ni önskat er och en mysig julafton. jag önskar att jag inte "var för gammal" för julklappar.. vilket jag själv inte tycker att jag är! men jag fick ju faktiskt världens bästa julklapp av min pojkvän.


SEX AND THE CITY 2

jag får gåshud när jag ser trailern. jag längtar tills jag får se den på bio! sex and the city kan inte vara dåligt, så den här filmen kommer nog vara minst lika bra som förra.

DAGEN FÖRE

julafton i morgon alltså.. kommer bli mysigt. vi är hemma hos oss hela dagen. mormor och morfar kommer hit på förmiddagen. och så kommer hela familjen och farmor senare. hoppas ni får en mysig julafton!

angående pälsvästen jag skrev om tidigare.. självklart ska jag inte köpa en äkta! det skulle aldrig falla mig in.

TATTOO

vi körde lite på blommorna och rosetten! det va helt okej ont idag. nästan lite skönt ibland. eller ja, det var skönt ibland. mestadels så var det inte överdrivet ont. det tog ca 2 timmar.

TATUERAMERA

nu sitter jag och väntar på att åka och tatuera mig! efter klockan 4 smäller det. ska snygga till mina blommor lite. får se hur det kommer se ut efteråt. kanske blir lite större, lite annorlunda? spännande! det var länge sen jag tatuerade mig nu. har glömt bort smärtan. men det är inte skönt alltså.. undra hur ont det gör idag.

ska tatuera mig hos min bror! hans hemsida hittar ni här

DAGENS VILL HA



jag är så sjukt sugen på att shoppa! en pälsväst vill jag ha, en lite längre modell än den jag har. den har jag förövrigt nästan aldrig använt. men en som går ner lite på rumpan vill jag ha! någon som vet någon fin/billig? jag orkar inte gå och leta.  











BADA MED DELFINER

bada/simma med delfiner är något vi alltid velat göra, så det var ett självklart val. även om det var lite väl dyrt för 30 minuter. men det var riktigt mysigt. delfiner är så sjukt söta djur! jag vill lätt göra det igen, men då vill jag simma med dom!


MONKI




jag hoppas monki har kvar lite saker när jag kommer till umeå! förmodligen inte.. men man vet ju aldrig. jag håller tummarna på att dom inte rear ut allt. eller så hoppas vi på att minsta storlekarna finns kvar till mig, vilket dom nästan aldrig gör. men man kan ju ha lite tur.  






MICKES 23 ÅRS DAG

vi började födelsedagen på safarin, sen åkte vi hem till hotellet. vi hade fått ett brev under dörren där det stod att vi skulle få ett bord vid middagen med blommor på. vi hade planerat att äta ute, men var därför tvugna att gå till middagen i alla fall. vi åt inte så mycket, drack mest öl. sen kom dom fram med en tårta som var felstavad, en annanasdrink, en hatt och blommor runt halsen. mickes favoritband sjöng och spelade happy birthday. vi åt lite av tårtan, sen gick vi vidare för att äta på restaurang. jag fick micke att behålla hatten och blommorna på så vi fick en gratis efterätt och en drink. och så fick han en sång även där, från livebandet. på bali blir man uppskattad om man fyller år! det blev en riktigt lyckad kväll. nästan den ända kvällen vi va uppe till efter 10, haha.

SAFARI, ELEFANTRIDNING

när vi var på safari och red på elefanter fick vi rida bland zebror, en noshörning och några andra djur. det var sjukt coolt. verkligen en upplevelse! alla borde prova på det någon gång om man får chansen.

JULKLAPP/PRESENT TILL POJKVÄN!?

jag hade planerat vad jag skulle köpa till mikael, i födelsedagspresent/julklapp. men nu är det så att det tar för lång tid! så det hinns inte med. så jag måste fundera om.. och nu har jag ingen aning om vad jag ska köpa. så ge mig lite tips om ni har några!? jag är riktigt dålig på det här med presenter. man vill ju att det ska vara perfekt! så jag måste hitta på något som blir perfekt. han är ju värd det bästa.

22 DEC

skjutsade precis micke till flygbussen. han åker hem till umeå idag. så vi ses inte över jul. men jag åker ju dit 27 så det blir bara 4 dagar vi inte ses på! så det är okej. fast ska bli riktigt jobbigt att sova själv nu. får hoppas att geisha vill sova med mig! hon brukar variera mellan mig och mamma och alva. igår åkte vi och letade efter en ny väska till geisha på alla djuraffärer i västerås. den vi köpte vägde för mycket och va lite för stor. geisha väger 7.3 och väskan 1.1 så tillsammans väger dom 8.4 vilket är lite för mycket. tillsammans får dom väga 8 kg. så det blir ingen julmat för geisha! vi har i alla fall lagt på en hund på flyget nu, så jag hoppas att det funkar med väskan och geishas vikt. annars vet jag inte vad jag gör. men det borde gå fint! någon som har erfarenhet av det kanske? flyga med hunden i flyget.. är lite nervös över det. så geisha kommer alltså vara med oss i umeå på nyår. stackarn är ju livrädd för ljud, alla små ljud. så raketerna är ingen favorit.

DREAMLAND

här är lite bilder från två olika tillfällen när vi åkte till dreamland. eftersom att vår strand på hotellet var under konstruktion så fick vi åka iväg för att vara på stranden. det fanns även en restaurang med pool högt upp på taket. det var riktigt fint! på stranden tog jag en fotmassage för under 20 kr. inte alls fel att ligga på stranden och sola och få en fotmassage samtidigt.  

MONKI


FÖRSTA DAGARNA

vi börjar med de lite bleka/fula/tråkiga bilderna, haha. får se om jag lägger upp ett nytt inlägg med bilder idag eller i morgon. ni får nöja er med dessa så länge.

LITE BILDER

är egentligen för trött för att blogga eller lägga in bilder. men ni kan få någon.. jag måste säga att jag längtar tillbaka lite nu på en gång. så extremt skönt med värme och sol. men fortfarande mysigt med julen och snön! men just nu känns allt så känslosamt. jag behöver nog sömn.. massor med sömn. det som man så länge längtat efter är nu slut. på bara en kort stund när man tänker tillbaka. vad händer nu? vad ska man se fram emot? det ända jag kan tänka på är 1 månad utan min pojkvän, om inte mer. även om man försöker tänka positivt.. så finns det alltid där i bakhuvudet. jag längtar inte efter februari! jag ska fundera ut något riktigt bra nyårslöfte. så jag har något att kämpa för, något att sträva efter. det ska bli spännande att se vad det nya året har att erbjuda!

blev inte många, men några i alla fall. kommer fler i morgon. då tänkte jag göra det lite organiserat!

HEMMA

vi är hemma i hökåsen nu, massor med snö! det är mysigt. resan gick bra. inget illamående på mig sån tur är. sov mesta dels av flygresan från bangkock. vi fick vänta länge på flygbussen på arlanda. över 2,5 timme. så vi passade på och åt hotellfrukost. det var riktigt mysigt. julstämning blev det på en gång. lussebulle, prinskorv och köttbullar. mamma hämtade oss på stationen, geisha stog också och väntade! världens sötaste hund. vi åkte till djuraffären direkt för att prova en väska till geisha. vi hoppas att hon kan flyga med till umeå med mig den 27. vi hittade en bra väska som vi köpte! till och med så man kan dra den på hjul. praktiskt. ska försöka få geisha att gilla den lite mer bara. idag blir det bara softa, är riktigt trött! lägger upp bilder från bali senare.

MOT SVERIGE

nu har vi checkat ut, taxin kommer om 20 minuter. vi ar hemma sondag morgon. sa under sondagen kommer det komma lite bilder! sa hall utkik. vi hors nar vi ar hemma i kylan igen. hoppas snon ar kvar! det har vart en grymt bra semster. tack for det min basta!

mamma, pappa, jesper.. nagon som hamtar oss pa sondag? hor av mig nar vi landat pa arlanda.


MANIKYR

sista dagen i solen ar avklarad. fast vi hinner med lite i morgon innan vi aker! aker fran hotellet 13.30. far hoppas att det ar bra vader i morgon bara. micke ar och tranar nu, efter det tankte jag ga och kolla vad en manikyr kostar. vore skont att ha det gjort innan man aker. pa riktigt denna gang. forra blev jag utan nagellack for hon hade bara valdigt gamla och fula farger. sista middagen blir pa the tree.

jag tycker att ni ar ganska daliga pa att kommentera.. det ar roligare att logga in och lasa kommentarer. men ni som gor det gor det bra! och det uppskattas. (finns vissa som man onskar kommenterar mer..) kommentera mera!

8 MANADER

idag firar vi 8 manader och det ar var sista dag pa bali. i morgon aker vi hem! ska bli riktigt skont att traffa geisha. sjukt hur mycket man kan sakna en hund.. haha. ska bli mysigt med julen ocksa! men det har vart en riktigt bra resa! nu ska vi ut i solen och steka en sista dag. det blir poolen! igar var vi till dreamland, solen har bra effekt dar.

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

nar vi vaknade i morse regnade det! vi hade planerat att aka till dreamland en sista gang. men det blev inget med de.. vi gick och la oss vid poolen nar det slutat regna. men det kom nagon skur till. men till slut sprack himlen upp och det blev riktigt skont. trodde inte vi skulle fa chansen att steka nagot idag. det vore ju hemskt, haha. i morgon hoppas vi pa bra vader hela dagen och massa sol pa dreamland.

igar var vi in till kuta for lite shopping. jag kom tillbaka med ett par skor! riktigt nojd ar jag. men en sak ar fult pa dom, men det ska jag forsoka fixa. ska se om det finns en skomakare har idag. det ar ett fult silverspanne pa sidan, men tar man bort det ar dom sjukt snygga. sa det ska bort! pa ett eller annat satt. efter kuta akte vi tillbaka hit, at pa restaurangen the tree. tredje gangen vi at dar. mycket gott. ikvall ska vi ata pa hotellet. far se hur gott det ar. igar var jag proppmatt! lange sen jag atit sa mycket. tror inte jag blir lika matt idag..


BILDER DEL 3

lägger upp några bilder nu, det tar en evighet för en bild! men lägger upp många fler av alla olika tillfällen när vi kommer hem. i olika inlägg så blir det lite ordning på det hela. dagen igår var jätte bra! så micke fick en lyckad födelsedag. safarin va riktigt bra. idag badade vi med en delfin. jätte mjuka och sköna. sjukt söta djur är det! jag skulle vilja ha en hemma. eller jobba med dom. då skulle jag definitivt längta till att gå till jobbet. det kostade 69 dollar per person, lite dyrt för 30 minuter. men lätt värt det! lite besvikna att vi inte fick simma runt med den, fick bara stå i vattnet och massera, kramas, pussas och kasta boll/sten.  

MICKE FYLLER 23 IDAG!


grattis varlden batsa pojkvan! nu ska vi aka pa safari. rida pa elefaaaant.

(forvantar mig nagra grattis nar vi kommer tillbaka..)

SAFARI, DELFINER OCH APOR

micke ar ivag pa gymmet och tranar, sa jag passar pa att sitta har en stund. har bara legat vid poolen idag. lunchen va inge vidare och till middag ar det seafood. jag ater inget sant sa vi gar ut och ater ikvall. skont att komma ivag och gora nagot pa kvallen iaf. vi somnar fortfarande innan 10 varje kvall. men det ar riktigt skont! for vi gar upp tidigt. det ar en vecka kvar idag. det kanns bra. vi har en del saker inplanerade, safari i morgon och ut och ata pa kvallen kanske, eftersom micke fyller. beror pa vad micke kanner for, jag vill ut och ata! simma med delfiner mandag. sen kanske vi aker och ser pa apor i skogen nagon dag senare i veckan. jag ar sa sugen pa att bleka tanderna! men vi gick till en tandlakare har och kollade. det kostade mer an i sverige! valdigt trakigt.


BILDER DEL 2

idag var vi på kuta beach, solade och badade. men det va inte lika bra som dream land. gjorde manikyr och pedikyr på stranden. blev inte som jag önskat, men okej ändå. dom som går runt på stranden och säljer saker/ger massage osv är riktigt dryga. klämmer på en och vill ge massage fast man säger nej. sen när man väl får manikyr/pedikyr så samlas alla som vill sälja saker runt omkring oss. dom börjar gå en på närverna måste jag säga! på söndag ska vi på safari, mickes 23 års dag. vi ska rida på elefant och se på en massa andra djur. ska bli roligt. sen på måndag ska vi simma med delfiner, det ser vi fram emot! då blir det förhoppningsvis massor med kul bilder. i morgon blir det bara häng vid poolen för att jobba på brännan lite. den börjar ta sig nu!

BILDER DEL 1


DREAM LAND

i sondags tog vi 30 minuters massage och i mandags tog vi 1 timmes. riktigt skont. nu blir det inge mer massage, inte skont nar man brannt sig! dessutom va det inte jatte billigt heller. en timmes for 15 dollar. vi brannde oss lite i forrigar, mest pa axlarna. igar var det mulet storre delen av dagen. men det va ganska skont for huden. hoppas pa mer sol idag, vi ska till dream land. en strand ca 45 minuter bort. hoppas pa att den ar fin, det ska den tydligen vara. vi har inte kommit in i tiden har riktigt, somnar innan 10 varje kvall. i forrigar sov jag fran ca 16-05, men da hade jag ont i magen ocksa. dels darfor. sa det blev inget kuta den kvallen. akte dit igar kvall istallet. gick runt och kollade shoppingen lite. hittade lite sma saker till ellen. jobbigt att ga runt och shopppa i denna varme! man har ingen matlust alls heller. sa det ar svart att fa i sig maten, mar latt illa. nagon dag snart ska vi nog ta och lagga in lite bilder. kanske senare ikvall eller i morgon. sa hall utkik.

mitt har har blivit gront!!!! av kloret i poolen. hemskt ar det. nagon som har nagot tips pa hur man far bort det grona? har provat med ketchup, laste nagonstans att det kunde hjalpa. funkade inte, men tankte prova en gang till. ge garna tips! vill inte komma hem helt gronharig.. 

vi saknar geisha!!!

KUTA BEACH

vi har fatt ett mer positivt intryck idag, det kan bara bli battre! och det har de.. bra frukost och bra lunch! middagen va inte jatte god men den va okej. stranden va finare idag nar vattnet va langre upp pa stranden. i morgon ska vi till kuta beach, sola och bada pa stranden och shoppa lite om det finns nagot kul. stranden har utanfor hotellet haller dom pa och renoverar, dalig tajming. men den ar okej anda. blev inte mycket till farg idag. vi smorjde oss for mycket for att vi inte skulle branna oss. vi lyckades med att inte branna oss i alla fall. sa i morgon blir det lite mindre av solskyddsfaktorn och forhoppningsvis mer farg! igar kvall somnade vi kl 9 och vaknade vid 4. ikvall haller vi oss nog vakna lite langre, vi lyckades powernapa 2 timmar innan middagen. nu ska vi dricka lite ol. vi hors!

I BALI

det finns en dator med internet har pa hotellet. finns ocksa att kopa till rummet sa nan dag lagger jag in bilder. men det far bli senare, om nagra dagar kanske. jobbigt att bara skriva med a och o!!

resan va sadar for min del.. kande pa mig pa morgonen att jag skulle bli sjuk eller nagot. vilket jag blev.. fick springa pa toa flera ganger under resan, spydde osv. inte kul alls, de forsta 10 timmarna. andra flygresan blev jag lite piggare i alla fall. nu ar jag helt pigg, forutom att jag inte atit sa mycket pa 2 dagar. vantar pa frukosten nu, den oppnar kl 07.00. sa det ar lite tidsskillnad har. varmt ar det! fuktigt. men det ar skont. maten pa hotellet ar inte jatte god, all inclusive har vi. sa det ar lite trakigt. men far se om de vi ska ata idag ar godare an gardagens. hoppas verkligen pa det! annars ska vi mest bara sola och bada idag, far se vad de andra dagarna har att erbjuda. vi tankte aka till kuta beach nan dag snart, for stranden har var vi valdigt missnojda med, men poolen ar bra! lagom varmt vatten. kuta ligger ca 30 minuter bort, dar ar det mycket folk. nagon dag ska vi simma med delfiner tror jag, hoppas jag! nu blev det mycket, och rorig text. men jag skriver med senare eller i morgon. nu ska vi bli bruna!!! hihi

HEJDÅ SVERIGE

nu ska jag sova. vi hörs om några dagar när vi är i bali. i morgon 9.30 tar flygbussen oss till arlanda. sen blir det en massa timmar på flyget. vi får se hur det ser ut med internet på hotellet, om det inte finns kommer vi nog besöka ett internet café någon gång så ni får se lite bilder. snart ligger vi på stranden i värmen! 2 veckor fyllda av kärlek, värme, sol, bad och massa annat.

TORSDAG

det blev en tur till badhuset i eskilstuna några timmar. inte det roligaste eller största "badpalatset" men det dög. vi gick på stan en snabbis också, köpte en aftersun och flipp flopp till resan. jag tror vi är redo nu. jag har resfeber, som fan. ska packa allt nu, vi hörs kanske sen..

WINNERBÄCK

dagen har vart bra, lunch med evelina på stan. handlade massa bra saker på apoteket inför bali, 4 olika solskyddsfaktorer bland annat. kör på stark i början så man inte brinner upp på en gång. senare blev det mat här hemma med nästan hela familjen innan konserten. winnerbäck va mysigt. ska sova nu, tidigt i morgon ska vi åka och bada i eskilstuna. det blir jag, micke, jesper, johanna och ellen. leka lite i vågmaskin ska vi göra! skoj. natti

ONSDAG

ska snart åka iväg och sola, efter det blir det lunch med evelina. vi måste handla lite och växla pengar inför resan. ikväll ska vi på lars winnerbäck i bombardier arena. blir nog trevligt! jag har träningsvärk i magen efter träningen igår och lite smått stel i benen. men det är skönt att känna att man gjort något. nu ska vi åka, vi hörs senare.

bilder från igår, hos farmor.

TISDAG

vi började dagen med ett träningspass på friskis och svettis. nu är jag trött. ska åka till farmor när som helst opch fika. sen ska vi hem till mickes kompis. passen och visumet kom idag, inte många dagar kvar nu. snart är det fredag! köpte en del fint i stockholm igår. ni får kanske se någon dag när vi har mycket tid över.

på spicy hot i helgen

RSS 2.0