OPPOSITES ATTRACT!


ska hem till västerås om någon dag! då tänkte jag ta och åka till eskilstuna, monki. dessa 4 plagg finns där.

SÖNDAG

äntligen hemma i soffan! blev en lång resa hem, vi åkte lite tidigare än de andra men istället så åkte vi fel tack vare gps:en. helt plötsligt säger den "ta färjan".. vi tog ju ingen färja dit precis. så vi fick ändra på gps:en till en annan väg. den väljer den väg som den tycker verkar bäst, vilket inte var riktigt rätt idag. men efter några timmar var vi hemma iaf. efter en omväg på ca 40 minuter! geisha blev glad att se mig i alla fall, sötnosen. nu har vi ätit ciao bella. ikväll blir det endast mys i soffan, jag ska faktiskt få massage nu. jag kommer saknar min pojkvän i 2 veckor från och med i morgon bitti. jag gillar det inte alls.


bilden är från matchen i fredags, katarina som är fotograf. lånade den från hennes blogg!


LÖRDAG

sitter på hotellet för tillfället. ska snart sova! är trött efter den här långa dagen. åkte hemifrån 8 i morse. har spelat 3 matcher, vann 1 och förlorade 2. men det är okej, B-slutspelet går tidigare än A så för mig är det bara bra. vill hem och mysa med micke innan han åker iväg i 2 veckor. gjorde iaf ett mål i varje match, så jag kan vara nöjd med de. 10.40 är det match i morgon, hoppas på att få åka hem så tidigt som möjligt! tar ca 3 timmar att köra hem. lite jobbigt..

en bild från UT awards igår. jag var ju glad i alla fall.. haha. här kan ni läsa lite också.

KVÄLLENS


klänning monki, halsband h&m, armband kappahl.

FRIDAY I´M IN LOVE

dagen idag: skjutsa micke till lerkendal, ner på stan för att hitta smycke, hem och hämta geisha, match på lerkendal, handla mat, laga/äta mat, ut med geisha, fixa sig fin inför ut awards och åka dit till 19, 19.30 börjar det, hem och packa för i morgon.

jag kanske hinner slänga upp någon bild senare! ni får ha en bra fredag om vi inte hörs mer.


NEW


kappahl 79.50 kr, lindex 21 kr på rea

TORSDAG

det blir inte så mycket bloggande de här dagarna, har ingen lust att spendera min sista tid med micke vid datorn. jag är stressad över det här, har en så jobbig känsla! men man måste väl försöka fortsätta vara positiv. men ibland går det mindre bra.. idag är det i alla fall ingen träning. träningen igår var bara jobbig. inget gick som jag ville. förutom att jag fick nummer 7 då. på lördag morgon åker vi på cup då, 2,5-3 timmar bort. det tar emot att åka, men jag vet att de kommer bli kul. även om jag har så extremt delade känslor inför de.

i morgon är det match! rosenborg-aik, det ser jag fram emot. någon som ska se den? det är bra att den är ute på lerkendal, då kan geisha följa med. för på kvällen ska vi på gala, ut awards. micke är nominerad till årets RBKer. så idag måste jag iväg och leta smycken. kör på ett säkert kort, den lilla svarta med axelvaddar.

ONSDAG

jag är så trött nu, vill bara sova en stund! men ska hämta micke om inte så länge, ungefär en timme. vi ska ner på stan och shoppa lite. han har bara en träning idag och i morgon, det är skönt. då hinner vi umgås lite extra de här dagarna. jag känner mig stressad, för att vi har så lite tid tillsammans. men men.. det är så det är. tyvärr. ikväll på träningen ska jag få byåsen kläder. eller ja, köpa. jag hoppas på att jag får nummer 7. håll tummarna!

mickes t-shirt, väst h&m herr, byxor gina tricot.

DAGENS VILL HA


så sjukt snygga skor, jag vill ha ett par i varje färg! speciellt den gråa. troligtvis väldigt sköna att ha till vardags.

SILVER RAIN

jag fick en present igår, jag älskar när jag får överraskningar. hihi. parfymen luktar hur gott som helst! går runt och njuter av mig själv just nu. min pojkvän är bra, väldigt bra. bäst! bra luktsinne har han också..

ACNE


hittade den här på elin klings blogg, acne. jag vill ha den här i min garderob. den som jag inte har.. men hade jag ett rum över hade jag haft det som en stor garderob, med den här i mitten på golvet. åh så fint det hade vart. nån gång kanske jag får min stora walk in. det hoppas jag!

PIGTITTARE


jag har målat pigtittaren som jag fick av min bästa farmor. jag vill ha en annan byrå.. gillar verkligen inte den där färgen. men vet inte om det är aktuellt att köpa en ny. tv bänken är i samma färg. den skulle jag gärna byta ut också, de är ju som sagt inte våra möbler.

nu ska jag åka och hämta micke när som helst! jag är lycklig.

SÖNDAG

jag ska snart äta upp resterna från tacosen igår, sen byta om för inomhus träning! så skönt det ska bli att träna inomhus. i värme. jag hoppas mina ljumskar mår bättre av de. va fortfarande inte bra på träningen igår. dessutom känner jag av ryggen lite. det känns inte så jätte kul om den ska bli lika dålig som förut, har ju vilat över ett halvår från fotbollen. borde ju va bra nu. men vi får se, jag får ta smärtstillande. har kvar så det är tur de! åh, snart är det kväll och jag får kramas. förstår ni hur bra det känns? vi hörs senare idag.


LÖRDAG

har egentligen inte så mycket tid till att blogga nu men jag måste ju! emelie, isabell och fanny kommer hit om en stund. vi ska äta tacos och dricka lite. sen går vi ut och sätter oss någonstans och tar en drink/öl. ska bli trevligt. jag är glad idag, för i morgon kommer micke hem! förstår ni? imorgon!!! det har ju gått helt sjukt snabbt. men känns ändå som att vi inte setts på en månad, eller pratat. har bara pratat i telfonen en gång. men i morgon får vi kramas, äntligen. man förstår väldigt bra vad en person betyder i en sån här situation. det går inte att beskriva med ord. nej nog om det, hehe. nu ska jag sminka mig lite. ha en bra lördag kväll. puss

FRIDAY

sitter och kollar på lets dance just nu. har slipat och målat pigtittaren, ska måla en andra gång snart! och så har jag tränat en sväng på gymmet med fanny och hennes pojkvän. jag hoppas mina ljumskar håller på träningen i morgon. skönt att träna inomhus på söndag, i shorts och t-shirt! härligt. i morgon blir det en fullspäckad dag, träning 12.30-14, snabba hem och se micke spela på tv. emelie och isabell kommer hit, sen ska vi ut och sätta oss någonstans. men blir lugnt för mig eftersom vi har träning på söndag. det känns som att micke är hemma när som helst, skönt! min klantskalle till pojkvän har glömt sladden till datorn i oman.. så vi får nog prata när vi ses på söndag. jag gillar inte att inte kunna prata precis när man vill.


MEDICINLÅDA

jag har spenderat förmiddagen med att åka runt i affärer, började med flügger färg för att kolla efter griffel färg. det fanns ju såklart inte där. det låg vid ica maxi så jag passade på att handla lite. inte för att man behöver så mycket när man inte ska laga mat. sen åkte jag till euro price och jula, jag köpte en ram till griffeltavlan, slipkloss och snöre på euro. på jula hittade jag en vedkorg, men i 2 pack. det kändes väldigt onödigt. så jag får leta vidare. åkte vidare till clas ohlson och skulle kolla på vedkorg och färg, dom hade inget av de. men jag fick med mig en medicin låda därifrån! så de va ju bra. nu ska jag slipa lite på min pigtittare som ska bli vit.

medicin låda clas ohlson 149 kr.

GOD NATT

ni anar inte hur skönt jag sov i natt i nya lakanen. det va första natten jag kände att det va riktigt skönt att sova ensam. älskar att sova i en nybäddad säng. hoppas att det är lika skönt i natt! förmodligen inte.. men känner mig trött så det ska bli skönt att sova i alla fall.

i morgon är planen att köpa en vedkorg, ram och griffel färg. så jag har lite att göra i morgon, får se om jag ska träna lite på gymmet också. mina ljumskar känns inte helt bra idag så får se hur dom känns i morgon. dagen idag blev inte som tänkt, inge stan och ingen bio. men det blev en rätt skön dag ändå. det går inte många bra filmer på bio nu! tråkigt. i morgon vill jag ha en mysig kväll med lets dance, god mat, cola och mys i soffan. god mat är så tråkigt att laga och äta själv, så det blir mest att jag gör nudlar. om det ska bli gott i morgon får jag nog köpa färdig mat. ciao bella är ju aldrig fel.. jag undrar när jag ska tröttna på de. jag rekommenderar er som bor i trondheim att äta ciao bellas carbonara. godaste jag ätit. som jag sagt några gånger nu...

nu ska jag kolla på ett avsnitt av nånting på datorn, sen sova. geisha ligger tätt intill mig och sover redan. måste stänga av elementet. hon är mitt element på nätterna! god natt

3 DAGAR!

vet ni vad, jag trodde micke kom hem måndag eftermiddag/kväll. men han kommer hem sent på söndag! så det är bara fredag, lördag, söndag kvar. åh, det känns som ingenting just nu. för i morgon ska jag fixa lite här hemma, på lördag tränar jag, söndag tränar jag. jag tror att dessa dagar har gjort mig starkare. jag har faktiskt bara gråtit en gång.. det är riktigt bra gjort av mig! är ganska bra på att gråta annars. men nu är jag stark, det känns ganska skönt. dessutom är jag inte lika rädd att gå ut med geisha på kvällarna. ja, man lär sig mycket av att vara ensam faktiskt. men det är fortfarande väldigt tråkigt att göra saker ensam, sova, äta, laga mat..


jag vill tillbaka till värmen. få umgås med micke dygnet runt i 2 veckor.

GRIFFELTAVLA

jag vill ha en griffeltavla. ska kika om de finns att köpa här, annars får jag antingen köpa i västerås eller göra en själv. känns jobbigt att göra en, eftersom jag inte har någonstans att vara. någon som vet om det finns i trondheim? någon butik som säljer country stil?

DIV 2...?

mina innomhus skor har kommit nu, skönt! mamma och pappa skickade dom på posten. på lördag är det träning utomhus och på söndag är det innomhus träning! det ser jag fram emot. tills dess ska jag vila mina ljumskar, eventuellt träna på gymmet i morgon lite lätt. hade ont i ljumskarna hela träningen igår, ett tecken på hur otränad man är? jag trodde ju att jag tränade med div 3, ville inte vara så seriös och ta upp så mycket tid. men tydligen så var det div 2 iaf. men det är okej för vi tränar bara 3 gånger i veckan. nästa helg är det cup, 3 timmar bort från trondheim. innomhus! älskar futsal. det negativa är att den förmodligen är från fredag-söndag. micke kommer hem på måndag, så vi hinner ses några dagar sen åker jag iväg på fredagen. sen åker micke på träningsläger i 2 veckor dagen efter jag kommer hem. det gör ont, men sånt är livet antar jag..


TORSDAG

ska åka och fixa så jag får spela cup nästa helg, så måste åka dit med mitt pass så de får ta en kopia. sen ner på stan en sväng. senare ikväll blir det bio, någon film ni rekommenderar? 

tröja och linne monki, jeans h&m

FOTBOLLS TRÄNING

jag vill träna i sol och på grönt gräs. men nu åker jag och tränar på konstgräs och minus grader, men det är faktiskt okej de också!

MATCH

nu ska jag kolla på landslagsmatchen! efter den åker jag på träning. jag håller tummarna på att sverige vinner och att micke gör mål. nu börjar den när som helst. vi hörs.

ONSDAG

har precis vart på ikea och handlat lite saker! svängde in på ica också och köpte en sallad som jag nyss har ätit upp. gott va det. köpte bland annat nya lakan till sängen, hittade jätte fina och sköna för 599 men det tyckte jag va lite väl dyrt så det fick bli andra lakan för 349 istället.  köpte också ljus, servetter, två handdukar! dom blir så skitiga på en gång när man har vita, bra att dom endast kostar 5 kr styck eftersom att vår tvättmaskin nere i källaren har frusit så det knappt går att tvätta. tvättmedlet ligger kvar i en stor fryst klump. jag önskar att vi hade en tvättmaskin i lägenheten!! nu ska jag byta lakan så det blir lite fint i sovrummet.

PH MARATON

fikan var mysig, sen åkte vi hit en stund. känns väldigt skönt att ha träffat svenska tjejer här! nu ligger jag i sängen och ska kika på de nya paradise hotel avsnitten som kommit upp på tv6. vi saknar micke, väldigt mycket. men nu är det "bara" onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag kvar innan vi får träffa honom. vet inte vilken tid han kommer hem på måndag men då får vi i alla fall ses. i morgon måste jag nog städa lite. sovrummet ser för jäkligt ut. kläder överallt. som det brukar vara. vet ni vad, i morgon är det ju faktiskt oman-sverige på tv4 kl 16.25. det får ni inte missa. jag kommer defenitivt inte göra det! nu ska jag kika ph, vi hörs i morgon. natti

TISDAG

ska ge geisha mat och gå ut med henne när som helst. efter det åker jag till solsidan/bare blåbär för att äta en garlic calzone! ska äta/fika med isabell och emelie.

jeans cheap monday, t-shirt weekday, väst bik bok.

TRANSPARENT SKORTA MED SIDENBAND

jag vill ha en vit transparent skorta, men jag har ingen aning om vart jag ska hitta den. om det bara fanns monki här... till den tänkte jag knyta ett svart sidenband runt halsen. i en lös rosett! men först och främst måste jag hitta skjortan. åh, jag vill ha de nu nu nu!


LÅNGRANDIG FRÅN MONKI


FRÅGOR & SVAR

Hur träffades du och Micke? vi träffades genom mickes vän kalle! kalle spelar fotboll i västerås. han tränade innan oss varje dag och han tyckte att jag verkade vara en tjej för micke! så vi började prata på facebook/msn, sen va han i västerås på besök några dagar hos kalle då träffades vi i princip varje dag. vi träffades faktiskt på geishas födelsedag första gången! 7 oktober, sen blev vi tillsammans den 18 april. så vi dejtade ett bra tag, eftersom vi bodde så pass långt ifrån varandra. vi flyttade ihop 1 juli.
 
Vad är ditt drömyrke? jag har inget riktigt drömyrke, jag ville bli modell när jag va yngre! haha, det är ju kört. en modell på 159 cm funkar nog inte så bra. men jag skulle mer än gärna jobba inom mode. få designa egna kläder/skor vore jätte jätte kul. det är en dröm!

Har dere kjøpt leilighet i Tr.heim? nej det har vi inte, vi hyr en lägenhet i andra hand. skulle gärna ha en lägenhet där man får göra vad man vill. inreda allt som man själv vill ha det. men det får vänta tills vi har flyttat!

Har du noen utdanning? Å så fall, hvilken? jag är utbildad simlärarassistent. vilket innebär att man kan jobba på badhus, leda simskolor osv. gick barn och fritid på gymnasiet.

Har du noen spesielle planer for året? Turer eller lignende? oj, några planer för året.. någon resa är inte planerat, vi får se om vi åker iväg i sommar när micke har ledigt i 10 dagar. men blir det inte utomlands så åker vi hem till sverige i alla fall. skulle gärna ha en resa inplanerad! 

Jag tycker du har en skön stil så därför undrar jag, vilken eller vad är din inspirationskälla? tack så mycket! jag får min inspiration från allt! bloggar, tv, folk på stan, tidningar.. kanske inget vidare kul svar. men har man ögonen öppna så får man inspiration från de mesta. man måste bara lägga märke till saker. 

Kjempefin blogg,og en kul stil !
Hva har du tenkt å bli? Suderer du?
Kanskje du kunne ha laget en video en gang ? :-)(Hårvideo, sminkevideo, hva som helst.)Eller så kan du bare bruke bilder og forklare hvordan du sminker deg/ lager deg på håret, eller no?
 tack! jag vet faktiskt inte vad jag har tänkt att bli, men som sagt gärna något inom mode. jag studerar ingenting just nu. vet inte vad jag vill studera, annars hade det vart ett bra tillfälle att göra de nu! jag har tyvärr ingen kamera där jag kan filma, eller det skulle vara kameran på datorn men det är så dålig kvalité på den. men bilder kan jag ju använda, jag ska fundera på saken.

Hvordan trener du? jag började spela fotboll igen i lördags, så nu blir det fotbolls träningar 3 gånger i veckan. jag har spelat fotboll i 14 år ungefär, men nu tog jag ett uppehåll på ca ett halvår när jag flyttade hit. men när jag tränar på gymmet så springer/går/joggar jag tills jag har bränt minst 250 kalorier. hur mycket jag joggar/springer beror helt på vilket humör jag är på och hur mycket jag orkar. sen kör jag lite styrka på det, mesta dels mage, rumpa och armar. använder inga maskiner utan kör bara på bla situps, armhävningar och rumplyft. orkar/vill jag så kommer jag gymma de dagar jag inte tränar fotboll.

tack för en bra blogg!

hur lång är du?
dina naglar ser alltid så fräscha ut, gör du något speciellt med dem ? 
sist jag mätte mig för väldigt länge sen va jag 159 cm lång/kort. mina naglar är faktiskt de jag är mest nöjd över på mig själv, dom är hårda av sig själva och växer väldigt fort. till skillnad från håret! när de har blivit för långa eller gått av så klipper jag lite, sen filar jag dom till den form jag vill ha, gillar att dom är ganska raka. sen lägger jag en olja på nagel och nagelband innan jag målar nagellack. jag har alltid nagellack! de blir mycket starkare av de, så det är ett tips till er som har mjuka/svaga naglar.

Hur ska jag göra för att bli lika cool som min moster? :) du är redan lika cool, om inte coolare!

Hvor kjøper du mest klær ? när jag har chansen handlar jag mest kläder på monki, men det finns ju tyvärr inte här i trondheim. annars handlar jag på de flesta vanliga affärerna som h&m, gina tricot, cubus, zara, bik bok.. ja lite överallt. är jag i stockholm handlar jag gärna på weekday!

Leser du noen blogger, hvilke ? :-) jag läser väldigt många bloggar! men kan nämna några få.. elin kling, blondinbella, kenza, amanda berg och många andra mindre bloggar. ibland förstår jag inte varför man läser tex blondinbellas blogg.. den ger mig inte så mycket alls. läser den mest bara för att. om ni har några bra bloggar får ni gärna ge mig tips!

Da du var liten, hva ønsket du å bli som stor? jag ville bli fotomodell! men dom drömmarna försvann nog ganska fort. annars har jag inte haft någon riktigt stor dröm, tyvärr.

hva var/er ditt favorittfag? svart! för visst betyder de färg? hehe

hva er favorittplagget ditt? oj, den va svår. mina skor från bali älskar jag!

Hva er din favorittbutikk? :) där måste jag säga monki, jag älskar monki!

Hvilke fotoprogram bruker du? :) photoscape

du har utrolig kul stil! hvor pleier du å kjøpe mesteparten av klærne dine ? :) läs några frågor upp!

Hva håper du framtiden din byr på? :) det var en väldigt bra fråga måste jag säga! jag hoppas att framtiden bjuder på massa spännande bra saker! jag hoppas att jag får ett jobb som jag älskar. glädje och kärlek vill jag ha mycket av. och så hoppas jag att jag har micke, geisha och barn i ett varmt land i framtiden! och massa annat också.. hehe.

Beste minne fra 2009 ? :) det bästa med 2009 är helt klart min mikael. jag kan inte säga ett minne. det finns så otroligt mycket bra så det blir omöjligt att välja ett. han är det absolut bästa!

TRÄNING

nu ska jag åka på träning när som helst. jag lägger upp svaren på frågorna när jag kommer hem. träningen börjar klockan 9 så blir hemma sent. fråga på så hörs vi sen.

UNDRAR NI NÅGOT, FRÅGA PÅ..

vet ni vad, jag har inte så mycket att blogga om! så har ni några frågor/något ni undrar över så är det bara att fråga så svarar jag senare idag/ikväll. nu ska jag göra något av dagen. hörs senare!

MÅNDAG

då är det måndag, en ny vecka. jag försöker vara positiv och ta vara på ensamheten. men det är inte lätt alls. jag hade tänkt göra massor här hemma medan jag har all tid i världen. men jag har inte orken. det kanske är för att jag fortfarande är stel och har ont i kroppen. men jag vet inte.. det är svårt det här. jag måste städa, jag måste handla. jag tänkte i alla fall ta mig orken att åka och kika lite på jysk och euro price! jag ska försöka vara positiv, det blir ju lite roligare för alla då..

UTTRÅKAD!

jag sitter och funderar på vad jag ska göra av morgon dagen. ska träna fotboll 9 på kvällen. men innan det då.. kanske åka och kika lite inredningsprylar. vill ha en ny matta. men jag har inte hittat någon fin på ikeas hemsida och inte på jysk. någon som vet någonstans där det finns en fin billig matta? vill ha en ljus färg. ljus beige kanske. jag skulle kunna spendera dagen till att dela ut cv också.. men jag vet inte.

jag har så tråkigt just nu. jag skulle kunna underhålla mig med en frågestund, men det finns nog ett problem. jag tror inte att så många av er som läser skulle ställa några frågor. så vi får nog vänta med det tills jag fått/om jag får fler läsare..

THAI MAT

det här blev en väldigt lat söndag i soffan. har så ont i kroppen att jag inte vill röra mig. men jag har i alla fall klippt geisha lite. snart ska hon få mat och ta en promenad i mörkret, som jag älskar. nej, jag är mörkrädd! gillar inte att gå ute själv när det är mörkt, även om klockan bara är 5.. önskar att jag inte vore mörkrädd. efter geisha har vart ut ska jag åka och köpa mat. det får bli thai idag. har ingenting hemma att laga, även om jag hade haft hade jag inte orkat. affärerna är stängda på söndagar, det tycker jag är riktigt tråkigt. men jag har iaf lite choklad kvar, så får jag köpa cola när jag köper maten! ikväll blir det choklad, cola, the hills och the city.

SÖNDAG

det första jag kände när jag vaknade va vilken jäkla träningsvärk jag har! det är sjukt att man får sån träningsvärk av en fotbolls träning när man ändå har tränat på gymmet. stel som en pinne är jag idag. jag hade planerat att träna idag, fast det va innan jag visste att jag skulle festa igår och ha världens träningsvärk idag. så det blir inge med de. tänkte klippa geisha istället, det behövs verkligen. måste städa lite också. men först och främst ska jag äta upp min carbonara som jag åt igår. gooott. vi hörs om ett tag.

saknar min mikael, geisha saknar honom extremt. hon är inte sig själv riktigt, lite deppig. hon är orolig hela tiden. stackarn. hon gillar inte när någon är borta, det är som bäst när båda två är hemma. bara 8 dagar kvar..

FEST!

jag ska iväg och festa med några svenska tjejer nu. jag fick min fest som jag ville ha igår, haha. vi hörs i morgon. trevlig fredag kväll! puss

BALI SHOES


har inte visat er skorna jag köpte på bali. så här har ni.. hur snygga är dom på en skala?

LÖRDAG

första natten avklarad.. somnade sent och sov inge vidare bra. geisha väckte mig 10 över 9. sitter och äter gröt nu och laddar upp inför träningen genom att kolla på några fotbolls bilder. det är sjukt vad jag saknar det. det är ju en sån stor del av mitt liv. ska bli skönt att få spela lite igen! jag tror att jag kommer frysa om öronen.. och jag har inget pannband! skulle köpt ett. blev kall bara den korta stunden jag va ute med geisha. måste säga att jag är ganska nervös.. nu ska jag klä på mig och ta fram alla saker. vi hörs efter träningen!

WE CAN DO IT...


jag tänkte vara lite kreativ de närmaste dagarna, fixa lite med lägenheten. det här ska bli en tavla är tanken. ska köpa en vit ram på ikea, sen är den färdig. får se vart jag ska placera den. har lite andra planer också!

nu måste jag ta och sova, jag är så dålig på att somna tidigt när jag ska sova själv. ska ju faktiskt upp och träna fotboll i morgon. då måste jag vara pigg! iofs är den inte förren halv ett men ändå. god natt, vi hörs i morgon!

SVERIGES LADY GAGA?


jag tror nog att Rebecca Simonsson är sveriges egna lady gaga..

SÅNT GÖR MIG GLAD!

en söt tjej skrev det här om mig på sin blogg, jag blir jätte rörd! åh, det är så kul.

Mitt største IDOL!
JOSEFIN JOHNSSON, er den kuleste jenta, med den kuleste bloggen jeg EVER har lest. Helt sant! 
Hun har den råeste klesstilen, og bloggen hennes er SÅ bra!
 - PLUSS at hun har den søteste hunden EVER!!! :)) (Etter Minnie)

inlägget hittar ni HÄR 

JAG VILL FESTA!

kollade ut genom vardagsrumsfönstret och såg in i en lägenhet på andra sidan där dom har förfest. jag känner mig plötsligt mycket ensamare än jag vad gjorde nyss. jag vill festa, ha förfest här hemma och bara gå ut och ha kul. istället får jag sitta i soffan med geisha som kastar ett grisöra på mig och skakar de i hopp om att de ska dö, haha! visste ni att hundar gör så? skakar gosedjur eller andra saker för att dom ska dö.


ACNE


MISS YOU BABY!

det här är det jobbigaste när man saknar någon.. kvällen och natten! just nu tänker jag att de här 10 dagarna kommer bli riktigt jobbiga och kommer vara de längsta 10 dagarna ever. men jag måste fortfarande vara positiv, annars blir det allt för deppigt. geisha är ju inte speciellt mysig just nu heller, ligger på golvet och sover. men det ska de bli ändring på! hon är inte omöjlig när det gäller mys. det bästa hon vet!

kavaj med axelvaddar från gina tricot.

NEW


skor från h&m 199 kr. jag blev lycklig när jag såg att det fanns ett par 36or, även fast alla kommer gå runt med likadana skor.. det gör inget, för dom är såsåså fina och väldigt sköna!

FREDAGSMYS

jag och geisha ska ha fredagsmys med lets dance, tända ljus, klöver choklad och burk cola. men först ska jag ta och äta mat, det fick bli rostbiff och potatissallad. inget avancerat, bara lägga upp på tallriken. det passar mig bra! jag va ju till solsidan och fikade/shoppade. köpte tights, hårnålar och fingervantar till träningen i morgon. jag är nervöööös. men det ska bli riktigt kul! har ju ändå spelat större delen av mitt liv så det ska nog gå bra fast jag inte spelat på ett tag. köpte även en sak till idag, ska visa er senare. kan säga att jag är riktigt nöjd i alla fall! nu ska jag äta mat, hörs om en stund.


FRIDAY I´M IN LOVE

har precis skjutsat micke till flyget, nu ses vi inte på 10 dagar och det känns inte så jätte kul. men det är ändå okej! för jag ska passa på att göra så mycket av de här dagarna som möjligt. det är nog väldigt nyttigt för mig. men jag gillar ju inte att sova själv.. så det kommer kännas tungt. nu ska jag fixa mig det sista sen ska jag åka iväg till solsidan. ska fika med en svensk tjej som bor här i trondheim. men innan de måste jag köpa ett par tights och något att ha på huvudet i morgon när jag ska träna fotboll! fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte använda något på huvudet, har aldrig gjort de förut.. nu måste jag skynda mig lite, vi hörs senare ikväll. ha en bra fredag så länge!

LINDEX


TORSDAGS MYS

vi åt ciao bella, orkade inte laga mat. vi har köpt lösgodis så vi myser till det lite extra vår sista kväll på länge. vi ska se på made in sweden som börjar idag kl 20.00 och ett avsnitt 90210. blir mys.

TORSDAG

träningen i morse gick ju inte mycket lättare än förra gången. är trött i kroppen! men jag kämpade i en timme ungefär. i morgon blir det ingen träning i alla fall. och vet ni vad.. på lördag ska jag träna fotboll! jag hoppas att det kommer gå bra och att jag orkar springa en del. dessutom hoppas jag att det inte är nån löpning på träningen, haha. bara fotboll tack! i morgon åker micke bort i 10 dagar så idag ska vi bara mysa massor. får se om vi går ut och äter eller om vi lagar något. tror ni jag kommer sakna honom eller? det är tur att jag har geisha! bäst.

mina älsklingar! (jätte långhårig geisha)

10...

jag fick med mig ett par leggings och en kavaj hem idag, ni får se någon annan dag. jag är i en slags koma känns det som, jag behöver något. något som förgyller min vardag, speciellt nu när micke åker iväg på fredag. ensam i 10 dagar. det känns inte allt för kul. ska försöka sysselsätta mig så gott det går. nu ska vi se lite paradise hotel innan vi sover, i morgon ska jag träna igen. hoppas på att det går lite lättare då!


DIN SKO


jag är sugen på skorna uppe till vänster! måste säga att din sko gör det bra.

TODAY IM WEARING THIS


leggings och pälsväst från cubus, linne och tröja monki, grå väst med huva h&m herr

ONSDAG

god morgon! jag skippade träningen idag, va så trög igår. dessutom har micke bara en träning idag så vi ska ner på stan och shoppa och gå till banken efter 12. orkar inte stressa. ska göra lite gröt och mysa med geisha i soffan en stund. vi har precis vart ute och gått, hon gillar att jaga tåg! det är sjukt hur snabbt en sån liten hund kan springa. när micke har åkt till oman tänkte jag klippa henne någon dag, hon är väldigt stor nu.

bilden är från när vi åkte skrana/madrass i umeå.

OLDIES


oanvända/insydda byxor monki, linne gina tricot, tröja monki

TISDAG

tränat imorse igen, i lite över en timme. men det va tungt idag! jag grävde precis fram ett par byxor ur garderoben som jag aldrig använt, tänkte sy lite i dom nu. ni får se senare hur dom ser ut. vi hörs om ett tag.

H&M


jag ska köpa mig ett eller två par till våren! om man får tag på ett par i sin storlek dvs..

PÄLSVÄST


pälsväst vero moda, skinn jacka h&m, linne gina tricot, skinnbyxor zara

0 GRADER!

var precis och handlade det vi saknade till maten idag! vi ska göra kyckling och nudlar som vi fick recept på från bali. det blev okej förra gången vi gjorde de, men nu ska det bli ännu bättre! det är så sjukt gott om man gör det bra. när jag åkte i bilen såg jag att det stod 0.0 grader! då blir man genast mycket gladare. hoppas det håller i sig några dagar i alla fall.


STYLE


linne från gina tricot, skinnbyxor från zara

MÅNDAG

jag har hunnit med att träna i ca 1,5 timme, handlat lite nödvändiga saker på euro price som toapapper, sköljmedel, hundmat osv nu på morgonen. ska snart hoppa in i duschen! sen ska jag ta och fota lite, så det kommer bilder senare. vi hörs om ett tag.


MONKI


5679843

jag vill tillbaka till värmen. önskar jag kunde åka igen, nu på en gång. jag vill bo där det inte är massa minus grader. nån gång kanske.. man kan bara hoppas på det bästa!

SÖNDAG

det har vart en slapp söndag och det kommer den fortsätta att vara! har bakat muffins och bara tagit de lugnt. har lite ont i huvudet, hoppas inte att jag blir sjuk. har planerat att träna varje dag den här veckan. så jag hoppas att jag kan göra det också.

LÖRDAG

va ner på stan en snabbis och lämnade in ett cv idag. först var vi och skrev ut några cv:n på brakka. men jag är tveksam om jag vill jobba på det stället jag lämnade in på. vill så gärna jobba på demand and supply! mer min typ av kläder om man säger så. så vi får se vad som sker, känner att jag vill ha ett jobb nu iaf. men ändå inte vilket som helst.. skulle vilja träffa lite folk i min ålder, så man lär känna några här.

SÅ BLEV DET..

nu har jag fått ihop bordet, helt själv. bra jobbat tycker jag. gjorde bara fel en gång! haha. "kärleken övervinner allt" fick vi från mickes syster i julklapp. jag funderar eventuellt på att sätta upp den på väggen istället för att ha den stå, vad tycker ni?

IKEA

nu åker jag till ikea! orkar inte åka när det är som mest trafik så jag åker ensam nu istället. ska köpa ett litet bord som vi ska ha brevid soffan med lampan på. de var slut förra gången vi var där så jag hoppas dom inte tagit slut nu. det skulle finnas ett antal inne idag stod det på hemsidan. får se om jag hittar något annat fint också, behöver handdukar. eftersom vi inte tvättar så ofta.. haha. hörs sen!  

PALJETTSHORTS


paljettshorts från h&m, hatt från carlings, mickes t-shirt

MORGONTRÄNING

har precis kommit hem efter lite mer än en timmes träning. det var skönt, jag känner för att komma i form på riktigt. dessutom fick jag ett enormt sug efter fotboll när jag satt där på gymmet för mig själv. det är så mycket roligare att träna tillsammans med massa andra. kanske dags att dra tummen ur röven och göra något åt saken.. nu ska jag duscha, får se vad jag gör sen. micke tränar till ungefär 4 så jag har hela dagen. kanske åker till ikea om jag orkar. annars gör jag och micke det senare.

HATTEN

det blev lite städande idag, men det är väldigt mycket kvar! det tar sån tid. jag köpte trosor idag, så tvätten kan vänta till helgen, haha. sen lagade vi köttfärssås och spagetti. det här blir min första dag på jag vet inte hur länge, utan coca cola! jag har bestämt mig för att dra ner. mina tänder kommer ramla bort annars. så nu ska jag vara stark. tror att jag börjar med att dricka en burk varannan dag istället för varje, haha. eller när jag verkligen måste ha bara. får se hur länge jag klarar mig. om jag känner mig själv rätt så kommer jag dricka en burk i morgon till premiären av lets dance.

jag har återförenats med hatten, jag tror jag ska bli flitigare att använda den!

TORSDAG

jag är så trött! det var jobbigt att gå upp i morse. jag skulle mer än gärna ta en powernap nu. men jag blir oftast bara tröttare av det och sover för länge även om jag ställer klockan. väntar på att hämta micke, får se vad vi gör av dagen. vi behöver verkligen städa och tvätta! har fortfarande inte köpt några trosor.. så jag behöver antingen tvätta idag eller köpa nya. men jag tycker att det finns så få bra trosor. mina favoriter finns inte i min storlek! jag tror jag ska städa lite smått nu. hörs senare idag.

BATIK


linne med hål och tröja från monki, batik leggings från gina tricot

MISSMATCH


jag letade efter ett par skinn shorts innan vi åkte till bali, hittade tyvärr inga i min storlek. men nu måste jag ha ett par! jag ska börja tänka missmatch när jag klär på mig, hur snyggt är det inte? om man gör det rätt dvs.

JAG VILL HA +GRADER!

det är sjukt hur kallt det är ute. jag trivs inte i den här kylan! nån minus grad är okej men inte 15. jag längtar tillbaka till bali med min älskling. lite avis på micke.. han får slippa kylan i över en månad. jag vill följa med!

TRANSPARENT


chinos och tröja med transparenta armar från monki

ONSDAG

har precis kommit hem från lerkendal, skjutsade micke och tränade en timme nu på morgonen. det var riktigt skönt. nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta lite nudlar som vi gjorde häromdagen, det blev lyckat! sen ska jag fixa mig lite, så det kommer nog en bild om någon timme! hörs om ett tag.

AXELVADDAR


linne med axelvaddar från monki, shorts från weekday

LIKA SOM BÄR


NER PÅ STAN

nu ska jag ta ut geisha och kissa innan jag åker. det är kallt idag, 15 minus. jag hatar det. för det är så tråkigt att behöva ha vinterjackan på sig, vinterjackor är inte fina. igår var det ca 3 minus, det är mer lagom. då kan man ha pälsväst utan att frysa ihjäl, jag har ju två nya så jag vill använda dom! det är iaf bra väder, ljust och utan snö. nu ska vi ner på stan, jag behöver köpa nya trosor. mina är helt slut. alla ligger i tvätten, dessutom orkar jag inte tvätta så ofta. jag skulle vilja ha ett par helt svarta enkla jeans. det ska jag kika på, borde finnas på rean!

tröja på rea från monki, den är lite "luddig" eller vad man ska säga. riktigt mysig. i den runt halsen har jag mobilen, den är från lindex!

TISDAG

jag sitter och pratar/kollar med/på ellen, max, johanna och milla. ska börja klä på mig snart. ska ner på stan efter tolv, när jag hämtat micke från träningen. innan dess ska jag hinna ta en bild på dagens kläder och lägga ut. vad det nu blir för kläder, det har jag ingen aning om. vi hörs snart igen.

NYÅR

här kommer lite bilder från nyår. vi började med middag, dricka och lekar hos anton, åt riktigt god mat. senare på kvällen gick vi ut och dansade. jag fick pussas med den jag älskar mest i världen på tolvslaget. det var nog kvällens höjdpunkt. det kan omöjligt finnas ett bättre sätt att börja året på..

4JANUARI

stativet fungerar! fast jag råkade bryta av ett handtag. men det är oviktigt. nu ska jag fota massor så det blir bra bilder. är inte riktigt hemma på inställningarna än. men snart så!

ny tröja från monki, 150 kr på rea!

STATIV

var nyss iväg och hämtade en bil, att vi aldrig kan få en svart!! en silver fick vi. jag hoppas att vi någon gång kan få en svart. när jag köper bil ska jag ha en svart eller en vit. efter det åkte vi till clas ohlson och köpte en wookpanna. vi ska göra nudlar idag, som vi lärde oss på bali. hoppas att det blir lika gott som där. sen kollade vi även på ett stativ på clas ohlson, men dom va riktigt dyra, ca 700 kr. så vi åkte till jula, där hittade vi ett för 199 kr! riktigt bra. så nu ska jag prova om det funkar med min kamera. sen är det bara fota fota fota om det fungerar. så håll tummarna!

tänkte ladda upp bilder från nyår nyss. men eftersom vårt internet inte funkar och jag använder grannens så går det skit segt! så vi får nog vänta ett tag med det. men sen blir det bild bomb, jag lovar.

HEMMA!

riktigt skönt att äntligen vara hemma, efter en lång resa. vi har åkt buss och tåg i ca 10 timmar. direkt när vi kom hem satte jag i element och tände ljus överallt för att få upp värmen medan micke gick och köpte carbonara från ciao bella. det har jag längtat efter! riktigt gott var det. i morgon har jag nog en hel del att städa, det är damm överallt. dessutom ska vi hämta en bil. lägger in lite bilder senare från nyår bland annat. får se hur fort internet går, vårt funkade inte när vi kom hem så använder grannens för tillfället.


TRONDHEIM I MORGON

första inlägget i år.. nyår var riktigt bra. i morgon bitti åker vi till trondheim. hem till oss. det ska bli skönt men jag hade gärna stannat längre. jag ska försöka skaffa mig ett jobb snarast.. eller något. vill helst inte sitta i västerås i ungefär en och en halv månad och rulla tummarna. vill gärna vara i trondheim faktiskt! dessutom vill jag träffa micke den dagen jag får chansen. jag har inga bra känslor för halva januari och hela februari. jag måste hitta på något att göra, annars håller det inte!

när vi kommer hem blir det roligare inlägg! det är tråkigt att läsa utan bilder. jag ska dessutom försöka skaffa mig ett stativ så det blir finare och bättre bilder. ska fundera ut något kul att göra med bloggen, det behövs något nytt. så ge mig tips, vad vill ni läsa om? vad ska jag blogga mer/mindre om? vad som helst..

vi hörs i trondheim!


RSS 2.0