BJUDER PÅ TVÅ BILDER INNAN JAG GÅR


hittade de här två på facebook, det är från i sommras. skulle inte sitta fel med lite sol och brun hy nu, snart så.

PARTY


dålig kvalité på bilderna. men så här ser jag ut ikväll. det blir lite fest i alla fall. kommer blir roligt! ska bara vänta på att fanny hör av sig, sen ska jag ut med geisha en sista sväng. fixa mig de sista sen gå till solsidan för att äta. det blir garlic calzone med extra ananas, gott är det! vi hörs i morgon. ha en bra lördag kväll. puss

LÖRDAG

micke har åkt på borta match så nu är jag och geisha ensamma till i morgon kväll/natt. ska iväg och äta på bare blåbär med fanny om ca 2 timmar. sen får vi se vad som händer. kanske utgång. problemet är geisha, men det borde inte vara något problem heller, hon klarar sig ensam de timmarna, hon sover ändå. men det gör lite ont i hjärtat, haha. mespropp. nu måste jag sätta igång hjärnan och fundera ut vad jag ska ha på mig i så fall. jag får fundera på det medan jag går ut med geisha!


FREDAG

det blev lite mer än en timmes träning idag, helt slut är jag nu. mina muskler är trötta. men det är skönt. träningsvärken kommer nog ganska ordentligt i morgon. har nyss ätit gröt, det va länge sen. gott efter träning. idag blir det fredagsmys! jag hoppas på lösgodis till idol. idol blir det vilket fall. mer än så är inte planerat. nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner innan jag ska hämta micke.

MUFFINS & MAMMAS POJKAR

vi har bakat muffins, riktigt goda blev dom! vi/jag börjar bli händiga i köket, tro det eller ej. snart är jag en riktig fotbollsfru, haha. nu kollar vi på mammas pojkar, torsdagens höjdpunkt haha. sen är det inlåst.

JAG VILL HA NYA TRÄNINGSKLÄDER


TORSDAG

det blev en och en halv timme träning idag, har nyss ätit lite nudlar! jag hade stor lust till att träna idag, riktigt skönt. hade kunna kört minst 30 minuter till. fick lära mig några nya övningar som verkar väldigt effektiva. istället för att bara köra maskiner, vill ju inte bygga muskler. bara bli fastare. nu ska jag i alla fall köra i princip varje dag fram till bali. jag ska försöka köra varje dag. åh, vad jag längtar till bali. kommer bli så skönt!

JAG VILL SHOPPA PÅ MONKI


TISDAG

snart åker vi till sverige, 4e tar vi bilen till umeå. sen åker vi till västerås 8onde, micke drar på fotbollsgalan 9onde i malmö och jag blir kvar i västerås ett tag. första gången jag ska till umeå, se mickes home. det ser jag fram emot, väldigt mycket!

MÅNDAG

det blev en bra dag/kväll igår. fast det blev en ganska tidig kväll, kom hem runt 2. ingen vidare middag men det blev några drinkar i alla fall och lite dans. blev en slappardag idag, riktigt skönt. käkade lunch på bare blåbär, garlic calzone. gooott. sen hem och kollade ett avsnitt av gossip sen somnade vi i soffan. blev dåligt med bilder igår, ingen vettig på oss men en får duga.

SÖNDAG

jag är i princip klar för matchen nu.. två timmar innan jag ska iväg. men ska hinna äta lite och ut med geisha osv innan. de ska få medaljer idag, för serieguldet. så det blir lite dricka efter matchen. blir nog trevligt. nu måste jag ta tag i maten. laga eller köpa? jag är värdelös att laga mat själv, så det lutar åt köpa. har inte så mycket att laga hemma heller, eftersom det är söndag så är norge dött och affärerna stängda. men restaurangerna är öppna, det tackar vi för!

HANDSMYCKE


jag knåpade ihop ett handsmycke nyss. vad tycks? jag är nöjd. det kan piffa upp vilken tråkig outfit som helst.. som i morgon till exempel, har ingen blekaste om vad jag ska ha på mig. men det ordnar sig alltid. det är sista hemma matchen i morgon, fullsatt blir det. det ser jag fram emot, sen lite dricka efter det.

LÖRDAG

nyss tränat, körde en del styrka. så nu är jag trött i kroppen. väldigt skönt faktiskt. ska snart duscha, sen ska vi till solsidan och fika lite. ska köpa nytt nagellack också tänkte jag. grått. jag ångrar mig lite angående skorna tror jag, fast hela bloggvärlden har dom snart. lite tråkigt. men ja dom är ju speciella.. men nej, jag ska hitta ett par andra istället. jag skulle gärna ha dom från topshop. men 1400 kr för ett par skor.. kanske om jag sket pengar.

det är fortfarande sol. helt sjukt. det har inte regnat på några dagar i trondheim. skräll? i think so! jag tror jag besöker solariet ikväll. jag är blekast och har fortfarande dålig hy, så lite solning kanske gör susen..

ROCK TEMA PÅ IDOL!

tror ni jag är glad? JA! äntligen, jag har höga förväntningar nu. mer än så har jag inte att säga. för nu ska vi snart se idol och äta pistasch nötter och dricka cola.

BRA DAG!

skorna kändes ju lite to much för att ha till vardags, inte ofta jag festar så känns väldigt ovärt. platån kändes lite väl clownig eller vad man ska säga. ingen wow känsla helt enkelt. blev ganska mycket träning idag, känns bra. powerwalk/jogg och lite styrka i morse. sen ca 45 min promenad på kvällen. det har vart en jätte skön dag. i morgon blir det nog träning igen. en snabbis i alla fall. skönt att röra på sig lite.

DAGENS VILL HA




förstår ni hur lång jag skulle bli?
klacken är 13 cm. så jag skulle bli ungefär 172 cm lång. nice!












TORSDAG

jag tränade i morse igen, hur duktig är jag inte? men ja, jag är iofs inte så aktiv som jag skulle kunna vara. går/joggar mest. ingen styrka alls på gymmet, för jag vet i princip inte hur maskinerna fungerar. provade en idag, fattade inte alls så jag gick snabbt därifrån och upp på löpbandet igen. jag ska göra lite styrka hemma nu istället. det funkar ju lika bra! vill ändå inte ha massa muskler. bara jobba igenom kroppen lite. mage och armar speciellt.

har endel saker planerat idag, väldigt skönt! jag mår bättre när jag har mycket saker planerat så jag vet att jag ska göra något. blir mycket piggare då. ska hämta micke från träning efter halv 2. då åker vi ner på stan, tar en fika/lunch. kolla runt lite i affärer hoppas jag på också. (jag är sugen på skorna med as hög platå från dinsko) så dinsko och zara ska jag nog gå till. det är lite fest på söndag, behöver någon fin överdel. om jag inte ska ha min nya klänning, som jag inte visat er än. men det kan bli lite för mycket, vi får se. sen 17-18 ska micke skriva autografer på lerkendal. så jag tar med geisha och tar en promenad där borta. kul att se nya områden. efter det blir det direkt hem och laga taco paj sen kommer Lindberg på besök. men nu blir det styrka! jag ska bli fit till BALI. inte långt kvar btw, längtar!

SNYGG PÅ GYMMET?!

jag har tränat idag, kors i taket. jäklar vad skönt det är. det ska bli en rutin från och med nu. när jag skjutsar micke till träning passar jag på att träna på lerkendal. inte varje dag kanske, men ett par dagar i veckan. det jobbiga är att jag känner mig så ful, haha. jag har alltid tränat i fotbollskläder, shorts, t-shirt och fotbolls strumpor eftersom jag alltid spelat fotboll. men nu känns det fel. jag vill ha något annat, typ ett linne och några sköna byxor. något lite snyggare helt enkelt! jag måste kolla på något. så jag blir motiverad att träna. allt är roligare när man känner sig fräsch/snygg. nu ska jag köra lite leg exerciser sen hoppa in i duschen innan jag ska hämta micke.

TRONDHEIM BJÖD PÅ SOL IDAG!

det var jätte skönt väder idag, vi gick upp sent eftersom micke va ledig idag. gick på promenad i solen, tog en fika på baklandet. sen åkte vi och bytte bil, så nu har vi vinterdäck. skönt, vi ska åka till umeå början på november då behövs vinterdäcken.

MER BESÖKARE?

bli medlem här och här så får ni garanterade besökare

MÅNDAG

får se vad dagen har att erbjuda. micke är ledig i morgon i alla fall, skönt! något ska vi nog hitta på, även om vi måste tvätta. men de kan vänta ett tag. till i kväll eller i morgon. det är sol ute för en gångs skull. det ser till och med ut att hålla sig, blå himmel. hoppas på en bra dag idag!

lårhöga stövlar från skopunkten

SEX AND THE CITY

sex and the city the movie är på tv! hur kunde jag missa de?! jag har setat och kollat på skit på tv för att jag inte hittade något bättre. den är snart slut. SURT!

gratis presentkort lätt värt det, gå in och samla poäng och få shoppa gratis. jag är i nöd, märks det? om ni inte vill shoppa gratis så kan ni ju bli medlem så jag får göra det i alla fall. bra deal va?

12345

jag har städat mest hela dagen. eller ja, varvat med tv och dator. har städat ungefär halva lägenheten.. ska nog sätta igång och städa lite mer nu. det är så skönt när det är rent. fast helst skulle jag gå och lägga mig och sova nu. trött som alltid. jag måste börja träna, men det känns jäkligt jobbigt också.. ja jobbigt är ordet just nu. nu ska jag föna håret sen fortsätta göra någon nytta.


ETT STATIV KANSKE?

jag funderar på att skaffa ett stativ till kameran. så man kan ta ordentliga, fina bilder.. någon som vet vart man kan hitta ett bra och billigt stativ till en systemkamera? vart ligger priset på ett ungefär?

SINGEL? TRYCK PÅ LÄNKEN..

Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker! (<-- tryck)

även om du inte är singel så får du trycka, för det tjänar jag på. höhö

ETT HALVÅR BABY


vi firar ett halvår idag, fast micke har borta match så vi får fira på avstånd. men det är okej. bara tanken gör mig lycklig. jag har världens bästa pojkvän måste jag få säga. vi har ju kalle att tacka för att vi är tillsammans. världen är bra liten ibland, utan kalle hade vi aldrig träffats. helt sjukt egentligen att det är vi. men sjukt underbart! jag är lyckligt lottad. älskar dig mikael lustig, du är bäst!

UPDATE

äppelpajen gick faktiskt att äta, yey! haha. den va god till och med. ikväll har vi ätit på bare blåbär, garlic calzone med annanas. sjukt gott.

ÄPPELPAJ


jag har precis gjort en äppelpaj, kors i taket. vi firar ett halvår i morgon så jag tänkte överraska micke när vi kommer hem sen. han har borta match i morgon så vi firar lite idag istället. hoppas att den går att äta, haha.

NEW


leggings från cubus. där är tröjan jag köpte i stockholm, från weekday.

FREDAGSMYS

det blev en dryg resa igår. när vi satt på tåget till sundsvall blev det något fel på tåget, så vi blev försenade och missade nästa tåg. vi fick istället åka buss till åre och åka taxi från åre till trondheim. så vi kom hem en timme senare än tänkt. det fanns ingen möjlighet till att köpa mat på dagen så vi köpte ciao bella direkt när vi kom hem. riktigt gott kan jag lova. skönt att vara hemma igen, men lägenheten va iskall när vi kom. den är fortfarande kall. jobbigt när man inte har så många element. men det blir bara mysigare när man tänder massor med ljus. ikväll blir det fredagsmys med tacos, idol och godis.

JAG FUNDERAR PÅ RESTYLANE I LÄPPARNA


vad säger ni om det, skulle jag passa i det? ni får en slängpuss av mig. nu måste jag sova, vi hörs när jag är hemma i trondheim. eller på tåget. natti

BILDER FRÅN DAGEN


GODMORGON

jag har iofs varit vaken sen 8, skulle vara hos tandläkaren halv 9 så det var bara att dra på sig mjukisar, SKRAPA RUTORNA och åka. det va första gången för i år jag behövde skrapa rutorna, inget jag ser fram emot med vintern. skrapa rutor varje gång man ska åka. jag hade i alla fall inga hål, början till ett. men annars hade jag fina tänder. skönt de! så nu måste jag tandtråda lite så jag inte får hål.

jag har endel saker att göra idag.. åker ju hem i morgon bitti. 07.14 går tåget till stockholm där jag möter upp micke. sen tar vi tåget tillsammans hem. det är mysigt att åka tåg, när man åker med någon. om ett tag ska jag ta med geisha och åka till farmor. har inte träffat henne än, hon har vart sjuk så nu får hon vara frisk! ska nog försöka hinna med hälla innan de. jag ska även träffa paulina, evelina och johanna. vi alla kollar på fotbollen ikväll hos johanna, men måste dit innan klockan 7! ellen sover då. måste hinna kramas lite med henne innan jag åker. nu vet ni min dag, inget mer bloggande skulle jag tro. efter fotbollen kommer det kanske lite bilder. tar med kameran under dagen, ska försöka vara aktiv med den också! puss så länge 

som jag har saknat dig! världens bästa palleskalle. önskar att vi i alla fall bodde i samma land, eller gärna samma stad. älskar diiiig!

DET ÄR SYND OM MIG IDAG

jag har ett hål i armen som värker, nu när bedövningen släppt. jag har ont i magen, inget ovanligt men absolut inte kul. jag är känsligast i världen. jag saknar min man som kan hålla om mig när det är såna här dagar. jag fick ingen mobil, dom tog bort min beställning och sa inget till mig så det är för sent för att beställa om. jag har väldigt ful hy fortfarande. ja.. jag tycker i alla fall synd om mig. jag ska nog försöka få med paulina till solariet, det vore inte vara så svårt. försöka få bort mina finnar. eller nått..

KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK..

det va en väldigt mysig fika på gränden i ca två timmar med anna rebecca ellen jannike och frasse. frasse kom till och helena blev sjuk tyvärr. efter fikat åkte jag hem till min syster och softade lite. när jag kom hem peelade jag mig med rengöringskräm blandat med socker. jag gillar inte finnar... det känns lite bättre nu i alla fall. men långt i från bra. får se om det blir bättre över natten. så peelar jag mig i morgon bitti också och hoppas på det bästa. 

i morgon ska jag till barnmorskan och ta ut min p-stav. jag är lite nervös, för det är så att man skär i armen. jag va med när paulina tog ur sin. jag höll på att svimma! obehagligt. ja, själva barnmorske grejen är väl rätt obehaglig överlag. nää, inget jag ser fram emot. men däremot ser jag fram emot spicy innan de. måste äta mycket så jag inte svimmar, haha. sen på eftermiddagen ska jag träffa paulina, hon kom till västerås idag. yey! jätte länge sen vi träffades.

MÅNDAG

evelina kommer snart och hämtar mig, vi ska på lägenhetsvisning. spännande! inte till mig, henne. även om jag gärna också skulle gå på lägenhetsvisning till mig själv. kul med en ny lägenhet, som man kan göra som man vill med. men det kommer, nångång. senare ska vi till doktorn. inte jag, evelina. haha, jag bara hänger med. sen vid fem tiden ska jag ta en fika med ellen, helena, jannike, anna och rebecca. kul kul kul. jätte länge sen vi träffades allihopa. även om det nu saknas några (PAULINA). åh jag saknar paulina, mycket mycket! speciellt nu, när det händer såna här saker. som hörde till vardagen förut. träffa alla i laget gjorde man varje dag. saknar det, som fan. men nu får vi i alla fall träffas några stycken igen. det är bra grejer de! nu ska jag borsta tänderna, evelina är här när som helst.

btw, jag funderar på att köpa min första (nu tappade jag ordet... fick till och med googla, haha) foundation! min hy är katastrof just nu. jag förstår inte varför.. jag har aldrig haft problem med den. så ska det komma nu, när jag är 20.. känns ganska onödigt, haha.


BÄSTA DAGEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE

det har vart en sååå bra dag. önskar att den inte hade tagit slut. jag är så jäkla kär så det finns inte. vi gick runt i stockholm och kollade affärer någon timme. köpte en tröja på weekday och två skålar till geisha. efter att affärerna stängt gick vi och åt thai mat. sen gick vi till ett mysigt fik där de hade en jukebox som faktiskt funkade. vi gick och köpte min tågbiljett efter fikat och innan vi gick på bio. vi såg beck filmen, rätt dålig enligt mig. rekommenderas ej. jag hatar när svenskar ska prata engelska i filmer, låter så extremt töntigt. vissa gör det bra, men väldigt få. direkt efter filmen tog jag tåget hem. jag har haft bästa dagen på länge med min boyfriend. jag älskar att känna så här. finns inget bättre. lyckorus.


STOCKHOLM

tåger går om mindre än en timme. får gå nån timme själv i stockholm innan jag träffar micke. får se hur det går, jag hittar i princip ingenstans. men det går nog bra ändå. nu ska jag skynda lite.

FOTBOLL

ikväll blir det fotboll, ostbågar och cola. johanna, ellen och max sover här. carro kommer hit och kollar på matchen. vi hörs senare ikväll.

SPRINGA

nu har jag funderat länge på att gå ut och springa. så nu tar jag tummen ur och gör det! även om det inte är flera kilometer. några meter är bättre än inga meter. får se hur långt jag orkar och har lust med.

LEG EXERCISER


jag måste tipsa om den här maskinen! den är riktigt bra, den ger resultat också. den har i alla fall gjort det på mina ben, mina byxor börjar bli för stora. det måste väl vara ett tecken på att den fungerar? den är även bra för rumpa och mage. det är inte speciellt ansträngande träning, för er som tycker att det är jobbigt. det är bara att hoppa på och köra någon minut då och då. några gånger om dagen. den finns att köpa på rusta.

PAUL WALKER

kom hem för en stund sen. ska kolla på det sista av idol nu sen blir det the fast and the furious. måste se den för att få se paul walker. det är sjukt hur snygg han är. hans ögon speciellt. (såklart inte snyggare än dig och dina ögon micke, de vet du. höhö)

FREDAGSMYS

vi skippar freak kitchen, jag åker hem till johanna och ser på idol. vad är en fredag utan idol? jag är sugen på chips och dipp. så det blir de ikväll. fredagsmys helt enkelt. min mobil har inte kommit, känns lite drygt. så jag får vänta till på måndag. på söndag får jag träffa min man, yey. saknar honom! han är i danmark nu. så på söndag åker jag till stockholm, kommer bli mysigt. stockholm är mysigt.

NEW


stövlar från sko punkten! 499 kr.

JAG ÄLSKAR ÖVERRASKNINGAR

någon mer än jag som önskar att någon kommer och överraskar en? fast man vet att det inte kommer hända så har man ett litet hopp och en liten önskan om att det ska ske. jag har det.. just nu. så jag fantiserar ut mina överraskningar, hur micke kommer och överraskar mig. och hur glad jag blir. man blir nästan glad av att bara tänka tanken. en gång när micke skulle överraska mig, så förstörde jag det. så nu tänker jag att om han bara gjorde om det nu. för jag vet ju att han kan, eftersom att han nästan lyckades förut. (micke, jag vill ha en överraskning) jag undrar om det kanske är bland det bästa som finns..?

HAR TRÅKIGT

har inte mycket alls att göra, sååå ge mig lite bloggar att läsa tack!

MIN KVÄLL

naturgodis, burk cola och mammas pojkar! det är min kväll. och datorn såklart.. i morgon är det fredag, det ser jag fram emot lite. vet inte vad jag ska göra riktigt men, åker nog hem till farmor en sväng. på kvällen blir det kanske freak kitchen på sigurds gatan, någon som ska dit? jag hoppas hoppas hoppas min telefon kommer i morgon, jag spyr på min just nu. den ska in på lagning när jag får min nya.

BESTÄLLD


jag beställde hem den här igår, kommer kanske i morgon. glad tjej!


NEW


från h&m, 199 kr.

EXAKT ETT ÅR SEN


vi träffades för första gången för exakt ett år sen. så vi firar ett år idag kan man säga. fast snart har vi vart tillsammans ett halvår. bäst är det!

GEISHA 4 ÅR!


geisha fyller 4 år idag! jag har inte hittat någon bra present än. taskig matte. men det kommer, åker kanske och kikar mer senare idag. jag får nästan dåligt samvete, fast hon inte ens fattar att hon fyller år.. haha.

TAKIDA

the darker instinct (spotify)

jag ska köpa skivan idag! om den har kommit in på media markt, men det borde den väl ha gjort. lyssna på den, den är riktigt bra!



någon som vet hur man bara får in den nedre delen? utan bilden ovanför.

NOKIA E71


jag tror att den kan vara något för mig... men den är i princip omöjlig att få tag på om man inte beställer.


TISDAG

har vart ner på stan med evelina och ätit spicy! en 14 utan fläsk, gooott. ska snart hem till johanna, simon, ellen, max och papitjolo. ska låna deras leg exerciser när jag ändå är där, jag använder ju min hemma varje dag. det ger bra resultat kan jag lova! jag är i behov av en ny mobil, jag funderar starkt på att aldrig smsa igen fören jag köpt en ny, så illa är det. mina knappar är trasiga. skit mobil helt enkelt. men jag är dålig på mobiler, vad är bra? jag vill ha en vit. det är mitt krav, haha. åh jag är så sjukt trött. sov inte mycket i natt. somnade efter 5 och gick upp 11. ska bli skönt att lägga sig i sängen ikväll kan jag lova.

saknar micke liiiiite

GULDFESTEN


VÄSTERÅS

taxin kommer 15.55 så jag hinner inte skriva något. bjuder på en bild från igår, kommer fler i morgon. nu åker vi till västerås, är väl där vid 4 i natt/i morgon bitti. micke åkte nyss till stockholm, så vi är utan honom till nästa torsdag. hörs när vi är i sverige.  

BRÅDIS

match och fest, imorgon åker vi till västerås.

NEW


lindex, 129 kr

TIPS

vill ni få fler besökare/hitta nya bloggar, gå in här och här

LÖRDAG

vad skönt det känns att det är lördag! det känns som helg idag, de brukar det inte göra för mig. skön känsla! det blev ingen solning igår så det får bli idag istället. måste även fundera ut vad jag ska ha för bh i min nya klänning, eftersom att det är spets ner på ryggen så syns min bh. och det vill jag inte. så jag tänkte köpa med genomskinligt där bak, men det fanns ju såklart inte. får se om man har hudfärgad, då kanske den inte syns så mycket. idag måste jag sy upp klänningen också, jag är för kort. såg att det va loppis idag! satt en skylt uppe, så vi kanske åker på de en snabbis efter jag hämtat micke. kanske kan fynda något kul. nu ska jag prova klänningen och försöka komma på en bra lösning. jag tror att jag åker till lindex och kollar om dom har något av halsbanden nedan.

LINDEX



NEW


jacka från carlings

GE MIG BLOGGAR ATT LÄSA

jag är trött på de flesta bloggar jag läser. vill ha något nytt, lite inspiration. men jag hittar ingen jag gillar. så ge mig tips, din egen eller någon annans.

SOLA!

det va väldigt länge sedan jag kände mig såhär blek, så idag är det solning på schemat. ska bli väldigt skönt. känna sig lite snyggare kanske.. förhoppningsvis. det är skönt när det är kallt ute, bara ligga och njuta av värmen, kanske somna till en stund. jag kanske borde sy klännningen idag också. jag nyser massor, vill inte bli förkyld. känns väldigt jobbigt.


DAGEN

började med att skjutsa micke som vanligt, åkte direkt ner på stan med jesper och dojis. jag hittade faktiskt en klänning som jag ska ha på söndag, det är lite guld firande efter matchen. jag är riktigt nöjd, den är lite lång bara men ska sy av den en bit. den är från zara! svart med spets. hittade en jacka också! först hittade jag en på bikbok, en blå. jätte fin men den fanns inte i min storlek. gick in på carlings och hittade en liknande i svart så jag köpte den. skönt nu när det är riktigt kallt.

NEW


gjorde örhängen idag, köpte delar på perlehuset. jag är nöjd.

RSS 2.0