NEW


nagellack från h&m

VALBORG

det är alltså sista april idag. sjukt vad tiden går fort egentligen. första maj imorgon och jag är ledig!!! trodde jag jobbade. så det var en riktigt bra nyhet jag fick imorse. här i norge finns det inte valborg, inga brasor så för oss är det en helt vanlig fredag egentligen. jag va in på h&m när vi var och handlade mat tidigare. jag hittade 3 saker som gjorde mig väldigt lycklig. ska visa er sen. nu tänkte jag ta lite choklad från åre chokladfabrik och cola som kanske gör den jobbiga känslan jag har lite lättare.

SAKNAR


det är helt sjukt, vad jag längtar efter att bara få vara i västerås just nu. jag saknar allt som har med paulina att göra. så mycket fina minnen. det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. vill bara ta bilen och åka nu. jag hade gjort det om jag inte jobbat. jag längtar bara efter att få besök hit, johanna. kom hit nu. nununu. innan jag dör av saknad. ibland är det riktigt jobbigt måste jag säga.

THE HILLS

nya säsongen av the hills har alltså satt igång! vi ska se första avsnittet i sängen ikväll efter paradise. jag längtar.


KÖTTBULLAR


vi håller på och gör köttbullar. första gången någonsin. vi tror att dom kan bli lite smaklösa. men det blir nog gott ändå. så idag blir det köttbullar och snabbmakaroner. det va inte igår.

ONSDAG

idag har hela dagen gått åt att sitta på kurs på ikea. det va inte sådär jätte roligt. läsa massor på norska och sen göra ett slags prov. men det gick helt okej ändå. fick koncentrera mig en aning. jag gillar inte att läsa på norska. när vi slutade vid 4 skulle jag åka direkt och hämta micke från lerkendal. det hade nog tagit mig en timme att komma dit från ikea. så sjukt mycket bilar vid 4. jag slapp åka hela vägen för micke började gå. annars hade geisha fått vara hemma ensam i allt för många timmar. hon hade ju redan vart hemma själv från halv 9 till halv 5. hon var riktigt glad när vi kom hem.

vi handlade massor av mat igår, det är sån pris skillnad alltså. köpte bland annat fläskfilé, köttfärs som vi ska göra köttbullar av, bacon, falukorv, naturgodis, kräm, öl, 3 plattor burkcola. det var nog det bästa, haha. det är 24 stycken i varje och dom kostade bara 89 kr styck. alltså väldigt lite per burk. här kostar dom ca 13 kr för en burk. så där sparar vi en del. geisha tog blodprov hos veterinären, det va däremot inte billigt. ca 1200 gick det på. sjukt. hon gillade det inte alls, direkt när hon kommer upp på bordet inne i rummet så börjar hon klättra på en. hon rev mig på bröstet, det såg ut som jag gjort 3 streck av scarification efter det. micke fick hålla i henne under blodprovet istället, det gick lite bättre. jag blir så känslig hos veterinären. min lilla plutt. vi va lite tidiga så innan veterinären åkte vi in på åre chokladfabrik! köpte god choklad och en fondue gryta som vi ska smälta choklad och äta med jordgubbar i sommar! mysigt en sommarkväll. det ser jag fram emot.

nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs verkligen.


SVERIGE!


sitter och äter lite gröt just nu. snart bär det av mot åre. ska bli mysigt! så vi hörs antingen ikväll eller imorgon.

ÅRE

idag har jag vart riktigt trött. vi sov inte mycket alls i natt. geisha bäddade hur mycket som helst, hoppade ner på golvet och under sängen. vilket är väldigt konstigt för att vara henne. micke sov dåligt pga matchen och jag på grund av dom två. men vi tog en riktigt skön powernap på eftermiddagen. sen så åkte vi till bare blåbär och åt en varsin garlic calzone. det är väldigt sällan vi äter skräp mat måste jag säga. vi har ätit mc donalds tillsammans 2 gånger, om jag minns rätt. 2 gånger på över ett år. det är ganska bra. imorgon är jag som sagt ledig, vi ska vara hos åreveterinären klockan 14.40. så det blir en roadtrip, skoj! vi tänkte gå lite på stan också, äta mat och handla mat på ica. just det, måste skriva en inköpslista! imorgon blir geishas pass färdigt, förhoppningsvis. så nu kan hon snart resa vart hon vill, nästan.

jag vet inte riktigt hur jag tänkt mig designen, först och främst tänkte jag skaffa mig en ny header. det är prio ett.

BYGGER OM

jag håller på och slipar lite på designen, så det kommer nog se ut lite hur som helst här under kvällen. jag hoppas jag lyckas och inte förstör helt. håll tummarna.

ROSENBORG - LILLESTRÖM

har precis kollat på unga mödrar, ska åka till lerkendal om en stund. fick byta om, eftersom det förmodligen är liiite för kallt att ha kjol på sig. imorgon är det jobb igen. men på tisdag är jag ledig. ska förhoppningsvis till veterinären med geisha, måste ringa och boka tid imorgon eftersom att de inte har haft öppet i helgen. hoppas vi kan få en tid. i första hand blir det åre, annars får vi se om det finns tid i järpen eller östersund. vi ska passa på att handla en del mat när vi är i sverige. på onsdag har jag kurs hela dagen så då blir det inge jobb, då får jag iaf sova till 8. för kursen börjar 9 och slutar 4. jag håller tummarna för en roadtrip på tisdag! det är mysigt.

NEW


kjol från lindex, 249 kr. finns även i svart.

SÖNDAG

hejhej! jag sitter på balkongen i den extremt sköna solen och dricker cola. har skjutsat micke så nu är det bara jag och geisha. har precis ätit en carbonara från ciao bella. jag undrar om jag också börjar tröttna på den.. kan det vara möjligt? haha. det är inte den där "åh fyfan vad gott" längre. tråkigt. geisha ligger brevid mig i solen, hon gillar det. tänk att alla blir på bättre humör när solen är framme. de som bor i länder med sol och varmt året runt måste ju vara lyckligare fler dagar om året än vad vi är. så varför bor man då här.. bra fråga. men jag gillar sverige, mer än norge i alla fall. även om de inte är sol och varmt året runt. idag är det match, rosenborg-lilleström. klockan 20.00. jag gillar inte att matchen är så sent.. blir ju inte den här värmen då! jag ska visa er min nya kjol sen, jag stod och tog kort på balkongen. men jag hade visst åskådare så jag fick ta det där inne! haha, lite pinsamt måste jag säga. men vad gör man inte.

INFLYTTNINGSFEST!

nu ska jag äta lite macka, sen ska jag ta taxi hem till emelie och siri. hoppas på en riktigt kul kväll. jag ska dricka rosé vin för första gången i år. goott. ni får ha en jätte bra lördagkväll. vi hörs imorgon! puss och kram

NEW


militärgrön klänning från h&m trend, 399 kr. den är lite lång för mig som är så kort, så får vika in den lite där i midjan. men det går bra de med. såhär ser jag ut ikväll på inflyttningsfesten. med skinnjacka och mina klackar från bali.

RED LIPS

jag vill ha röda läppar!!!!

SENILSNÖRE


senilsnöre från h&m, finns i guld och silver.

SOVMORGON

herregud så skönt det var att få sova ut, iofs så gick jag upp klockan 8. men det kändes verkligen som att jag va utvilad när jag vaknade. eftersom att jag inte sov något på dagen igår så hade jag svårt att hålla ögonen öppna där vid 9-10. men jag lyckades hålla mig vaken till efter halv 11. jag drömde en hemsk dröm som jag vaknade av inatt. det va en späckhuggare som åt upp geisha! usch. jag gjorde inget först när jag såg att den tog henne i munnen, sen när jag dök ner i vattnet så hade han svalt henne. hemskt! men hon ligger här och sover brevid mig hel och levande, hehe. tur det. snart tänkte jag ta kort på mina nya köp, eller i alla fall senilsnöret till mina rayban. klänningen får ni se senare när jag duschat och fixat mig lite. det är soool idag igen. härligt! får se vad vi gör idag. men ni får ha en bra lördag så länge så hörs vi om ett tag.

NEULASH

jag är sugen på att prova neuLash, det gör ögonfransarna längre och tjockare. jag tror jag ska köpa när jag får lön. eftersom att jag är jätte dålig på att sätta på lösögonfransar och gärna vill ha längre så är ju det här ett bra sätt! det kostar 1595 kr för 6 ml. inte det billigaste, men det ska tydligen fungera väldigt bra. någon av er som har provat det här? jag vill ha min lön nu på en gång! man penslar på som en eyeliner på kvällen bara, i 30 dagar i rad. sen kan man fortsätta med det några gånger i veckan för att fortsätta ge näring. man kan även ha det på ögonbrynen. det är ju så fint med långa ögonfransar. och buskiga/stora ögonbryn!


HELG!

gud så skönt det är med helg! jag är ledig i två dagar nu. det ska bli extremt skönt att få lite sovmorgon. slippa vara som en zombie på dagarna. idag har jag inte sovit något på dagen. åkte direkt till gymmet för ett corebar pass efter jobbet. sen direkt för att hämta upp micke och ner på stan. vi tog en fika/lunch i solen på tulla med örlund. riktigt skönt väder idag! hoppas det blir lika bra imorgon.

köpte mig en ny klänning på stan idag! jätte fin, från h&m trend. ska visa er imorgon. ska ha den på mig för jag ska på inflyttningsfest hos emelie och siri. ska bli kul! köpte en kedja till mina solglasögon också. det får ni se imorgon för jag har inget batteri på kameran, den laddas. sitter och äter lite godis och kollar på vem vill bli miljonär med micke och lindberg. ska se talang eller så ska det låta. ha en trevlig fredagskväll så hörs vi mer imorgon.

FRÅGOR & SVAR

Hva synes du om Trondheim, og har du noen favoritt-steder sånn naturmessig? jag har ingen favorit stad, har inte vart i så många städer utomlands. men i sverige så gillar jag göteborg mycket! trondheim är en mysig stad på sommaren, synd att det inte blir så jätte varmt här bara.

5 kosmetikk-produkter du ikke kan leve foruten?
jag tror nog jag skulle kunna leva utan dom men här är några jag använder i alla fall, fresh lips från ole henriksen. den älskar jag! den använder jag ofta. handkräm från lóccitane, den är riktigt bra. men börjar tyvärr ta slut. har en annan som jag köpte på taxfreen från bali men den är inte lika bra. jag måste använda handkräm flera gånger om dagen nu när jag jobbar på ikea, dom blir skitiga och jätte torra. ole henriksen ansiktsmask, den stramar åt mycket, nästan så det blir oskönt. men det är bra! face and body cream från nivea, den använder jag i ansiktet. jag saknar min ansiktskräm med aloe vera från ole henriksen. den va bra bra. men den här är också bra! jag måste ha ansiktskräm efter jag duschat/tvättat ansiktet. blir jätte torr annars. nagellack är en annan sak som jag inte är utan. naglarna blir starkare och mycket finare. dom går lätt av eller delar sig om jag inte har.



Har du noen favoritt-film(er)?
alla filmer som handlar om kärlek och har ett lyckligt slut gillar jag! såna riktiga tjejfilmer.

Hva slags hudprodukter bruker du til ansiktet?
se någon fråga upp! :)

Hva er dine favoritt (norske) klesbutikker?
jag handlar oftast/helst på zara, h&m, demand and supply, gina tricot.

Hvordan møttes du og Mikael? Var det kjærlighet ved første blikk?
vi möttes genom mickes kompis kalle som bor i västerås. för mig så var det nog det. men det tog ett bra tag innan vi blev tillsammans.

Når flyttet dere hit? Trives du eller lengter du veldig mye hjem? jag flyttade hit 1 juli förra året. men micke hade bott här i ungefär ett år innan. jag trivs här, men jag längtar hem ofta. speciellt när jag vet att hela familjen är samlad eller när det händer något speciellt. som nu när min bror fick barn. då händer det ofta att jag gråter en skvätt. ska bli jätte jätte kul att åka till umeå och västerås i juni!

Hvilket utested i Trondheim liker du best?
hmm, jag vet inte riktigt. är inte ute så ofta här. men jag har vart på down town, crash, cirkus, gossip. cirkus har bäst musik, lite rockigare. men om man vill dansa så skulle jag nog säga crash.

3 favorittbyer? Enten byer du har besøkt, eller vil besøke.
jag gillar london, dit skulle jag vilja åka igen för att shoppa! annars så skulle jag vilja åka till new york.

Foretrekker du øl eller vin?
både och. fast jag kan inte dricka stora mängder av något av det egentligen. blir lätt trött på att bara dricka vin eller bara öl. jag gillade varken öl eller vin förren ganska nyligen. jag var mer cider och sprit tjej. nu kan jag dricka nästan vad som helst. föredrar dock vitt eller rosé vin framför rött.

Favorittlag i Europa?
jag har inget, är inte så insatt.

Bruker du bølge/ eller krølltang?
ja det gör jag, men oftast sover jag bara med fläta. fast löshåret lockar/vågar jag för att det ska se mer naturligt ut.

Hvordan får du håret ditt så bølgete? Du er så pen :D
jag använder en trippeltång eller en smal locktång, sover med fläta varje natt.


trippeltång från obh nordica, den är väldigt lätt att använda!

volumaster från björn axén. används i hårbotten för mer volym.

smal locktång från babyliss, ger mindre lockar.

Hva studerte du før du flyttet til Tr.heim? Hvorfor studerer du ikke nå, istedet for å jobbe?
jag gick barn och fritid på gymnasiet. tog studenten juni 08. efter det har jag inte studerat något. hade jag vetat vad jag ville studera så hade jag nog gjort det nu. men tyvärr så vet jag inte det. dessutom så är det svårt att plugga på norska.

Hvordan er det å være sammen med en Rosenborgspiller?:D Lustig er jo en kjempebra spiller!
att vara tillsammans med micke är underbart! det hade det förmodligen varit även om han inte var en rosenborgspelare :)

Har du planer for sommeren?:D
jag ska jobba hela sommaren, förutom 2 veckor i juni. då ska vi till umeå och västerås. annars så är det bara besök hit inplanerade.

Er du ofte på Lerkendal?
ja, eftersom att jag hämtar micke från träning så är jag där i princip varje dag.

Kjenner du mange av de andre spillerne på Rosenborg?
ja jag känner en del, förutom de som inte pratar norska/svenska/danska.

Hvorfor søkte du jobb på Ikea? Søkte du på mat, klesbutikker ol.? :)
jag sökte jobb där för att mikaels kompis jobbar där. på den vägen är det. jag har sökt på klädaffär också, men har ingen erfarenhet eller kontakter så det är svårt att få jobb då.

du skriver mycket om din familj osådär. när ska du och micke din skaffa barn? :)
när vi ska skaffa barn är för privat för att skrivas här. men det lär ni ju märka när det blir, haha.

Topp tre nettsider du bestiller klær fra? ;D
just nu så handlar jag inte på internet! det blir ju så jäkla dyrt att skicka det hit till norge, med tullen. asos.com nelly.com modekungen.se skulle jag mer än gärna handla ifrån. om man slapp betala tull. modekungen har extremt lång väntetid på vissa varor, så det är lite negativt. men annars har dom riktigt snygga saker.

Beskriv deg selv med 5 ord? :D
svårt! glad, kärleksfull, morgontrött, kreativ, omtänksam. det är svårt att beskriva, för jag är i princip allt. jag kan vara negativ ena sekunden och positiv andra. glad ena och sur andra. det beror ju lite på, är jag med micke, familj eller nära vänner så kan jag vara precis hur som helst. antingen skit sur eller skit glad. men med nya människor så är jag oftast glad och trevlig såklart :)

Beskriv Mikael med 5 ord?
den va lite lättare. omtänksam, underbar, rolig, snäll, snygg.. han är min bästa vän och han får mig att skratta varje dag! han kan inte beskrivas med bara 5 ord.

Hvilke spillere i Rosenborg kjenner du best?
hmm, då skulle jag nog säga rade, dorsin, örlund, per, vadim, trond, kriss.

Hva liker du best med deg selv?:) den kan jag nästan inte svara på. för ena dagen så gillar man en sak och andra dagen inte. men mina naglar gillar jag :) haha. om du tänkte på utseende alltså. personlighet så vet jag inte. har inte jätte bra självförtroende så det är svårt att välja något bra, fast det är nästan lika svårt att säga något dåligt ibland. jag är bättre på att hitta fel på mig än att hitta bra saker, tyvärr.

Hvor i Trondheim bor du? :)
vi bor på lade moen

Liker du å bo i Trondheim?
ja, jag tycker det är helt okej att bo här. men nu vill jag ha lite värme! det är inte lika varmt här som i västerås. men när det väl är fint väder så är det jätte mysigt här. men det är ingen stad jag skulle vilja bo i hela livet. 

Skulle du ønske at Micke ble tilbytt å spille for en klubb i Sverige, så dere flyttet tilbake? :) nej det skulle jag inte vilja, inte än. först vill vi till ett annat land. men såklart det vore underbart att bo i sverige igen. nära familj och vänner. fast det får nog vänta några år.

Er du flink til å lage mat ? nej det är jag inte! fast när jag fortfarande bodde hemma så kunde jag i princip inte laga någonting. men jag blir bättre och bättre. med mickes hjälp såklart. jag lagar aldrig mat när jag är hemma själv nån dag, dels för att det är så tråkigt att laga till bara sig själv. men jag och mikael lagar all mat tillsammans. 

Har du et godt forhold til familien din selv om du bor i Trondheim ?
vi pratar inte alls så ofta som man kanske vill, men jag brukar skypa med min syster och hennes barn i alla fall. de kommer hit i maj, det längtar jag jätte mycket till! det är tur att internet finns måste jag säga.

Han du gi noen enkle tips til å få så fint hår som deg ? Mitt er bare brundt og kjedelig!
färga, slinga, klipp eller hårförlängning :) är du bara trött på färgen så är det bara färga, vill du inte göra någon jätte förändring så kan du slinga det. det gjorde jag, från mitt jätte blonda till det jag har nu.

Kunne du tenkt deg og jobbe innen mote ?? du har en flott stil! <3
jaaa! och tack. jag skulle verkligen vilja jobba inom mode. men det är inte så lätt när man inte har någon erfarenhet eller utbildning.

ka du poste litt mer bilder av tattoveringen(e) dine? jeg elsker den svalen du har! jag har gjort ett inlägg för länge sen om dom. men jag kan allt ta några nya bilder någon dag :) så det kommer.

Hvorfor heter Geisha Geisha? Er det etter sjokoladen:p?
geisha hette så när jag köpte henne. eftersom att jag har så extremt svårt att välja namn så fick hon heta så. vilket jag är väldigt nöjd över!

Hva gjør du i den nye jobben din?
jag packar upp varor i butiken.

Hva er drømmejobben?
jag har egentligen inget drömjobb. hade jag vetat vad det är så hade jag pluggat till det eller gjort något för att nå dit. men något inom mode vore helt klart jätte kul.

Hvilke butikker er et must å gå innom i Væsterås? Skal til IKEA der snart:P og Nisses :P
oj, egentligen ingen alls som är ett måste. de flesta butikerna där finns i andra städer.

Bruker Mikael å lage mat til deg?:)
vi lagar all mat tillsammans :)

Hva ved Micke var det som sjarmerte deg mest?:) allt med honom! han är verkligen perfekt för mig, både utseende och personlighet.

Har du planer for sommerferien? Skal du ut å reise?:D vi ska till sverige, först umeå sen västerås. mer än så hinner vi inte med tyvärr. hade gärna tagit en utomlandsresa!

Liker du jordbær? :)
jaa, det är jätte gott! jag har nästan alltid haft jordgubbstårta på min födelsedag.

Hva slags musikk foretrekker du? Favoritt artister/band? jag gillar rock, men har tyvärr ingen favorit. tråkigt va? haha. men jag kan lyssna på det som spelas på radio också, det gör jag i bilen. om jag inte lyssnar på takida.

Leser du bøker? Hvilke? nej det gör jag inte. jag har inte läst många böcker i mitt liv! men jag läste ego woman och elsas mode på bali. såna böcker gillar jag.

Hva synes du om vampyrer? jag har ingen åsikt om vampyrer. är inte insatt i det över huvud taget.

Hvem er favorittskuespillerne dine? jag har ingen.. men när jag var mindre gillade jag brittany murphy!

Hvordan møttes du og kjæresten din? vi möttes genom mickes kompis kalle.

Trives du på Ikea? Hvilken avdeling jobber du i? Hele butikken?:) jag trivs helt okej på ikea, förutom att det är ett ganska jobbigt jobb, gå upp tidigt och får ont i ryggen varje dag. jag jobbar mest på avdelingen med tavlor, speglar, hundsaker, krukor, vaser och ljus. gröna rummet kallas det. men när det inte finns något att göra där så jobbar man där det finns saker att göra.

Har du hatt mange kjærester?:) jag är väl en "förhållande tjej". men jag vet inte riktigt när man börjar räkna? är bra på att ha långa förhållanden. så har haft några långa. jag hade min första pojkvän när jag gick i ettan, alltså 7 år. men efter att man börjar räkna förhållanden som seriöst så är det nog 3 stycken.

Kjenner du mange i Trondheim? ja jag börjar känna fler och fler i trondheim, det är riktigt kul! bland annat så har jag ju min vän fanny och sofia, vi spelade fotboll tillsammans i västerås. sen har lag lärt känna 2 svenska tjejer här, det är hur skönt som helst. underbara tjejer! emelie och siri. annars så är det flickvännerna/fruarna i laget. så jag behöver inte vara så ensam nu som det var i början.

Stemmer det at du jobber på Ikea? Jeg skal begynne å jobbe i kassa der om to uker!:D ja jag jobbar på ikea! jag jobbar 6-10 så då jobbar vi inte samtidigt. men gör vi det någon gång så får du säga hej! :)

Flaueste du har opplevd? jag kommer faktiskt inte på någonting, tråkigt..

Er du sjenert, eller "frampå" ? jag är ganska blyg, jag önskar jag var mer högljud och framåt. men när jag lär känna folk så är jag inte blyg. fast jag är inte lika blyg som jag va när jag va yngre. så det går ju framåt i alla fall, haha. så ge mig några år till och mer livserfarenhet så är jag inte ett dugg blyg längre.

3 ting du ikke kan leve uten? dator, micke och geisha. det är ju min vardag just nu :) men finns mycket annat jag inte kan leva utan heller, vänner och familj såklart.

Favorittmiddag? :D jag gillar inte mycket mat, är kräsen. men de få maträtter vi äter så har jag svårt att välja vad som är godast. gillar thai, wok, kött, tacos, tacopaj, kyckling och jordnöttsås, köttfärssås och spagetti. fast plankan måste nog vara det godaste vi har lagat! så det får nog bli den i så fall :) det äter vi inte till vardags, bara om det är något speciellt.

Trivas du og Mikael i Tr.heim? jadå, vi trivs! :)

Drikker du kaffe? nee, men jag önskar jag tyckte om det. det är ju trevligt att ta en kaffe! men jag tar cola eller the istället. det blir ju inte den här "ska vi ta en kaffe".. haha.

Hva sover du i ? :) jag sover i trosor.


ONSDAG

jag tog nyss en rekord kort powernap, 5 minuter blev det. men skönt ändå, för det kändes som att jag sov mycket längre. det blir lätt att somna ikväll. det var faktiskt inte jätte hemskt att gå upp imorse. det börjar nästan kännas som en vana nu. så det är skönt! efter jobbet åkte jag hem direkt och åt frukost med micke, han va ledig idag. sen åkte vi och handlade lite. tänkte fika men köpte med wienerbröd hem istället och fikade hemma. sen såg vi ett avsnitt 90210, bra serie det där. den rekomenderar jag! nu väntar jag på maaat, är hungrig. vi köpte en ny potatisgratäng på coop som man fick smaka på, riktigt god. så det blir kött och potatisgratäng med vitlöksbröd till. det kommer bli gott! jag längtar. men först ska vi ut med geisha.

TISDAG

jag trodde verkligen att det var måndag idag.. cubus har rea tisdag den 20, jag va helt säker på att det va imorgon. så när jag va där tidigare idag tänkte jag att dom började redan idag istället. haha. men ja, skönt att det är onsdag imorgon, "bara" 3 jobb dagar kvar på den här veckan alltså.

jag tänkte lägga upp svaren på era frågor imorgon så fortsätt fråga här. nu ska jag se paradise och sen sooova.

en gammal bild på mig och min systers pojkvän. brunt och hårförlängning.

GOD NATT

har haft en mysig kväll hos katarina, det blev bara hon jag och geisha. wokaway va inte öppet idag! vilken besvikelse. så det fick bli kyckling och cashewnötter istället på någon thai restaurang. matchen slutade 1-1. måste sova nu.. ska ju upp 05.10 igen. jag har fortfarande inte vant mig vid det. för det suger lika mycket varje gång man ska gå och lägga sig. men det är ju skönt när man väl får en ledig dag. jag önskar att jag va bra på något och fick jobba med de jag ville.. men så är inte fallet just nu tyvärr. jag har ju ett jobb i alla fall, om man ska vara lite positiv. vill bara ha min första lön, då känns de kanske lite bättre. micke är hemma vid 4 tiden i natt/imorgon bitti. lagom tills jag ska upp, haha. nej sova var det. hörs i morgon. sov gott

FRÅGESTUND

det var några som hade frågor, så därför kör vi en frågestund nu! så fråga fråga fråga.

MÅNDAGENS


pösiga chinos gina tricot, tröja med transparenta armar och bröt monki, väst med huva h&m herr, jeansväst carlings, klocka demand and supply.

jääkla dålig kvalité på bilden, så kan det gå.

MARIA MONTAZAMI


har ni läst maria montazamis blogg? här hittar ni den! hon är från västerås, där jag är ifrån. hon borde få ett eget program, det är ju bara henne man vill se ändå! jag gillar henne. hon slår anna anka med hästlängder!

POWERNAP

ligger i soffan och myser med geisha efter 4 timmars jobb. är trött så jag ska ta mig en powernap nu. det snöar idag igen, är så trött på det här vädret. vill ha vår på riktigt! snön lägger sig sån tur är inte på marken eftersom det är för varmt för de. ikväll blir det i alla fall wokaway och se rosenborg hos katarina. blir mysigt! vi hörs mer sen efter lite sömn

en bild från förra året, första fikan utomhus om jag inte minns fel. på backlandet.

MIN KÄRLEK

dagen till ära tänkte jag slänga upp några bilder på mig och min pojkvän från vårt första år tillsammans.

VISSTE DU?


jag har spelat fotboll i 14 år, har spelat bandy med killar i ca 7 år, har spelat innebandy i 3-4 år, har spelat hockey med ett år äldre killar i ungefär ett år och så har jag dansat i kanske 2 terminer. nu har jag slutat med fotbollen som jag aldrig trodde att jag skulle sluta med och gymmar istället. vilket är helt ovant för mig att träna på egen hand. jag saknar fotbollen, men det tar extremt mycket tid. känns rätt bra att vara fri och kunna göra exakt det man vill göra.

SÖNDAG

sitter och dricker te och äter muffins som vi bakade igår. det är väldigt ensamt måste jag säga. det gick fint att vara ensam så mycket som jag va när micke var borta i januari. men nu har jag vant mig med att ha honom här igen. det finns nog inget bättre än att bo ihop med den man älskar.

jag är väldigt trött idag, fast jag va ledig. det är de bästa med att allt är stängt på söndagar. man slipper jobba! i veckan jobbar jag måndag-fredag. skönt att vara ledig både lördag och söndag. för när man är ledig bara söndag känns det så kort tid, man hinner knappt slappna av. imorgon är ju inte micke hemma, så geisha får ligga kvar och sova tills jag kommer hem efter jobbet. dessutom tänkte jag åka ner på stan en sväng imorgon. jag tänkte försöka hitta något att köpa till mikael eftersom vi firar ett år idag. men jag har ingen aning om vad. sen på kvällen är det ju match på tv! ska se den med katarina och säkert michella också.

nu ska jag ta fram externa hårddisken och leta reda på lite bilder.

BARE BLÅBÄR


jag åker till bare blåbär och äter med emelie och siri, nu! hungrig.

1 ÅR!

skjutsade precis micke till träning, sen åker de till aalesund direkt. det suger lite måste jag säga.. eftersom vi firar ett år idag. men tur att vi hann fira det i fredags. så jag vet inte riktigt vad som händer för mig idag. vi får se helt enkelt. först och främst ska jag ta en dusch och göra en inpackning som får håret i varmare färg. tänkte försöka vara lite bättre på att blogga idag också. så vi får se hur jag lyckas med de. har inte så jätte mycket idéer. så är det något ni vill se/läsa, let me know.

det här är första bilden som togs på oss, micke som tog den. haha. en väldig closeup men jag älskar den. nästan lika mycket som jag älskar oss.

MIDDAG PÅ AISUMA


nu åker vi och äter middag! ska bli sååå gott. och väldigt mysigt! hoppas ni får en mysig fredagskväll.

FREDAGSMYS

jag och micke firar 1 år på söndag, men vi tänkte fira det idag istället eftersom att han kanske inte är hemma då. mysigare på en fredag också.. fast det blir såklart lite extra mys på söndag också om han är hemma. hoppas bara att de kan flyga till matchen på måndag, annars åker de buss på söndag. vi har bokat bord på aisuma klockan 5. det ska bli riktigt gott med god mat! blir en mysig kväll. vad är det för väder trondheim bjuder på idag egentligen?? det snöar massor. blir ju lite smått deprimerad.

ROSENBORG - BRANN


hood h&m herr, byxor monki, linne weekday. till det blir det skinnjacka, halsduk och svarta klackar.

nu måste jag skynda mig lite, matchen börjar om en timme. håller tummarna på att brann är lika dåliga som dom vart senaste matcherna. eller att rosenborg är bra bara! då går det nog bra. jag va ledig idag btw. jätte skönt! frågade om jag kunde va ledig idag och jobba lördag. skönare eftersom micke har match idag. så vi åkte och köpte nybakt bröd imorse och åt god frukost. men imorgon ska jag upp 5 igen. wiho. men det blir nog skönt när jag väl får min lön. i maj. hörs mer imorgon! puss

CLICKON


beställde ju håret på frisörsalongen i närheten. det kom idag! så nu sitter det lite i. vet inte exakt hur mycket jag vill ha i från början. behöver kanske klippas till lite också. men det ska jag vänta med ett tag och känna efter. mitt hår ska jag behandla imorgon så det blir lite varmare färg på det. har aldrig använt clips förut. clickon som det står på paketet.. så jag vet inte riktigt om jag satt i det bra. men det blir väl kanske bättre när man får prova sig fram mer. har ungefär i hälften av håret nu, så det finns mycket mer att sätta i.

INSPO


den grå hooden är ett riktigt bra plagg att ha i garderoben, för se hur snyggt det är! jag är flitig användare av min. jag hade gärna haft ett par stora röda läppar till dock..

nu börjar norska hollywoodfruar, gøy!

BLOGGDESIGN

jag är så trött på min tråkiga design på bloggen. är det någon av er som är duktig på detta eller vet/känner någon som är? jag vill helst inte betala för mycket för en design. men är inte speciellt bra på det själv tyvärr. så det vore jätte snällt om ni kunde hjälpa mig lite nu.

3-1

dom vann med 3-1. riktigt skönt och bra match. markus henriksen fick göra 2 mål, riktigt kul. bara 17 år. man blir så glad för hans skull. på onsdag är det match igen! skönt, hemma match. det gillar vi. har haft en trevlig kväll med fanny och kim. dagen har varit riktigt bra, satt på solsidan med emelie och åt en cesarsalat i solen. sen tog vi en brownie med is på bare blåbär, då hade siri hunnit joina också. nu ska jag försöka somna, ska ju som sagt jobba imorgon. måste få så mycket sömn som möjligt. men jag har svårt för att somna när jag är ensam. men nu måste jag ge det ett försök. ska bara ringa min man och säga god natt först.

ODD-ROSENBORG


nu kör vi, heja älskling. fanny och kim kommer hit snart och ser matchen. trevligt med sällskap!

FINT


SHORTSDRESS


shortsdress monki, skjorta lager 157 och ray bans från brillehuset

SÖNDAG

hej! här sitter vi just nu och njuter av vårsolen. jätte jätte skönt ute! svettas i skjorta. micke har åkt iväg på borta match. jag ska iväg och luncha med emelie och siri vid 3 tiden. skulle gärna ta med geisha. men det känns lite riskabelt när man inte vet om vädret håller i sig eller om det finns plats i solen. för sådär jätte varmt är det ju inte om det inte är sol. så hon får nog bli hemma, vi ska sitta här i solen tills jag ska iväg så hon hinner njuta. jag tar av mig skjortan nu, kanske får lite färg! efter jag träffat tjejerna ska jag hem och ut med geisha, sen är det dags för match på tv! jag blir hemma och kollar, för jag börjar ju 6 imorgon bitti. vill komma i säng tidigt. tur att jag inte sov till längre än 10 över 9 idag så jag kan somna ikväll.


LÖRDAG

4e dagen på jobbet är avklarad. börjar komma in i det mer och mer så det är skönt. men jag har fortfarande en dålig känsla när jag ska gå och lägga mig, av tanken på att gå upp 05.10. men det går bra när jag väl vaknar. imorgon är jag ledig så det blir en väldigt skön sovmorgon. behöver städa hela lägenheten dock, så det får jag väl ta mig ork att göra. har inte orkat göra de någon dag nu. inte ens småstäda som jag brukar. men nu behövs det verkligen. micke har match imorgon, borta mot odd. så han åker 10.45. alltså ingen jätte lång sovmorgon, men allt är bättre än 5. han sover kvar där, det gillas inte. så på måndag får geisha sova kvar hemma själv tills jag har jobbat klart vid 10. vill gärna inte gå upp ännu tidigare för att gå ut med henne innan, men det klarar hon nog. nu ska vi se film när som helst, the blind side blir det. den ska tydligen vara riktigt bra. så det hoppas vi på.

WOK AWAY

vi provade det nya wok stället wok away på sondre gt. 24 nyss. det var riktigt gott. man får välja själv vad man vill ha i, riktigt bra eftersom jag saknade goda nudlar. alla jag har ätit här i trondheim har inte vart så goda, inget slår ju spicy hot i västerås. men det här var jätte gott! så det måste ni prova. finns 3 olika sorters nudlar och ris. på hemsidan ser ni allt man kan välja mellan.

RAY BAN

efter jobbet idag åkte jag direkt till gymmet för att köra en timmes corebar pass. igår körde jag ju ett styrkepass, hade träningsvärk i benen från de, riktigt skönt. direkt från gymmet hämtade jag micke och vi åkte ner på stan. micke fick med sig en tröja hem från retro, jag fick med mig en hårspray och solglasögon! ikväll blir det middag på frati och bio med några från mickes lag med flickvänner. mysigt! vet dock inte vilken film vi ska på. i morgon är det jobb igen, så det är bara att gå upp 05.10. får skynda mig hem och sova efter bion. men på söndag är det äntligen sovmorgon! jag längtar.

här är mitt köp! kan ni gissa vilka det blev?

LEON G JOHNSSON


här är min bror och hans nyfödda son, välkommen till världen leon g johnsson! vi ses i juni. ser ni likheten?

TORSDAG

jag är trött, som fan. det är jobbigt att gå upp klockan 5. men jag har hunnit jobba 4 timmar, sprungit lite intervaller och tränat ett styrke pass på 30 minuter. jag ligger i soffan för tillfället, funderar på att sova en stund innan jag ska åka och hämta micke. första dagen på jobbet igår gick sådär, men nu har jag kommit in i det bättre. så det är skönt. men idag fanns det inte mycket alls att göra. så stod mest och pratade i 4 timmar. jobbar i morgon och på lördag också. skönt med sovmorgon på söndag!

igår va jag och micke till en frisör som ligger precis här där vi bor. han skulle klippa sig, men det slutade med att jag fixade mitt hår lite samtidigt. de har äkta löshår där så det var så det började. köpte inget hår men jag fixade färgen på mitt hår, mitt hår är ju vädligt kallt. så nu är det finare färg. det är inte lika askigt. så nu passar det bättre till färgen på löshåret som de beställde in. hoppas att det blir bra. jag älskar att sitta där få fint hår, det är så skönt. på något konstigt vis så är det mycket skönare när man är lite trött.

JAG ÄR FASTER!

för lite mindre än en timme sen kom en liten kille till världen! min bror fick sitt första barn. så nu är jag både faster och moster. åh, jag blir tårögd. det är en jätte härlig känsla. jag vill till västerås, nunun. men det får vänta till i juni. tyvärr. grattis jimmy och sanna!

farfar fyller år idag också, 78 skulle han ha blivit. jag är glad att bebisen kom idag, på farfars dag.

EN FRÅGA TILL ER SOM BOR I TRONDHEIM..

jag är sugen på att bleka tänderna. så jag tänkte höra med er om ni vet någon bra tandläkare, vart de är billigast, hur lång väntetid osv. någon som har blekt tänderna här? eller känner någon som gjort det? tacksam för svar!

JOBBA IMORGON!

imorgon är min första arbetsdag på ikea. det känns inte riktigt som det än. men jag antar att det känns klockan 5 imorgon bitti när klockan ringer. blir nog jobbigt att kliva upp så tidigt. men jag hoppas att jag kommer in i det fort. jag som älskar att sova på morgonen.. men det är ju ganska skönt att sova middag också så jag får nöja mig med det. om jag nu behöver det.

en kväll häromdagen. jag har mickes keps på mig. riktigt snyggt.. haha. fast det ser mer ut som en basker.

RAY BANS



hur snygga är dom inte? jag vill ha, nununu.

UNDERBART VÄDER!


jag sitter på balkongen just nu. städade rent den igår. det är så himla skönt ute, jag vågar nästan säga att det är vår nu. all snö är nästan borta, det är över 10 grader varmt i skuggan, strålande sol, blåser nästan ingenting. ja, det är hur skönt som helst! äntligen. så om ni vill slippa snön ska ni komma hit ;) micke har match idag, klockan 18.00. så det kommer vara sol i början av matchen. det känns sjukt bra! jag har verkligen vårkänslor nu. tyvärr så har jag inte hunnit köpa några nya solglasögon. jag har de flesta mina i västerås. vill ha ett par raybans, har hittat en modell som jag vill ha. sjukt snygga! hade nog köpt idag om de inte vore så att allt är stängt. ska skjutsa micke till hans samling när som helst, sen ska jag hämta biljetter till hans familj på brakka. sen blir det hem, fixa håret, äta, ut med geisha och åka på match.

BILDER FRÅN IDAG


det blir inte så mycket bloggande nu eftersom vi har besök. men bjuder på lite bilder från idag. fler kommer senare, någon annan dag. hoppas ni har/haft en bra påsk.

GLAD PÅSK


här ligger jag och bloggar, i sängen. vill alltid vara ensam när jag bloggar. haha. fler som är så? att ingen får kolla på fast dom kan läsa de sen.. nu väntar vi på mickes familj. dom kommer när som helst. ska bli kul! geisha ska äntligen få leka med en vovve. diza kommer ju också.

grattis till min storebror jesper som fyller 22 år idag! dom har kalas hemma i västerås nu. jag hatar att jag missar såna saker. när alla är samlade, utom jag. saknar min familj. min farmor saknar jag hur mycket som helst. ska krama henne i juni, det längtar jag till. ska försöka hinna skypa med dom idag. min andra storebror blir snart pappa. lill bebisen kan komma vilken dag som helst! spännande. och jag är inte där när den kommer ut heller, så tråkigt. men i juni får jag i alla fall se den lilla och pussa på den. mysigt! blir fullt upp i juni den veckan vi är i västerås. igår grät jag en skvätt, min syster skrev att det kommer bli tomt utan mig på kalaset. ja, jag längtar efter min familj lite. men förhoppningsvis kommer johanna, simon, ellen och max hit i maj. kanske papitjolo också? geisha saknar henne och alva.

ni får ha en bra påsk och äta massor av godis :)

NEW


GOD MORGON

gymmet öppnade inte förren 11 idag så jag skippar träningen. skönt att ha en lugn morgon med frukost utan stress. har precis gjort gröt och tänt ljus. idag ska de städas de sista sen ska vi baka. hörs om ett tag, då ska ni få se något mer jag köpte igår!

RSS 2.0