sunny sunday

sitter med färg i håret just nu. ska duscha ur det när som helst. i morgon åker jag hem, så det blir nog inte så mycket dator idag. måste mysa så mycket det går. för vi ses inte på väldigt länge, bara en stund i mitten på juni när jag ska se en match av em. vi ska njuta lite av solen senare. nu måste jag hoppa in i duschen. puss

äntligen sol

idag va det jätte varmt här med. sett att alla hemma skriver sol och äntligen sommar osv. hoppas de håller i sig till tisdag när jag kommer hem! ikväll blir det robinson finalen of course. med chips och dipp. men tacopaj innan de. mysig lördag.

friday, im in love

vi va och åt middag på solsidan ikväll. mysigt. men störande människor brevid, nästan så att det kan förstöra ens middag. gick in och köpte mina armband. hittade en t-shirt på carlings, 25% rea också. får se om jag köper den.. nästan så att jag inte kan låta bli. nu kollar vi talang, så ska mysa vidare nu!

trött!


gick upp för tidigt idag, är trött nu! får nog ta en powernap sen. halv tio borde inte vara för tidigt, haha. men jag frös till och med. så gick ut med geisha en snabbis, duschade henne när vi kom in och sen gjorde jag gröt. som jag åt framför animal planet i soffan. det var animal rescue. jag skulle lätt kunna jobba med det. fast jag blir nästan tårögd när jag ser dom så illa behandlade. men tänk vilket betydelsefullt jobb.

...


haha det blev thai och godis idag igen. nu kollar jag greys. blev en väldigt mysig kväll ändå. väntar på micke nu. fast får vänta ett tag till. jag fortsätter tänka på den där jäkla piercingen. what to do...?

lite geisha

geisha hittade en fågelunge häromdagen, hon stog och tittade på den medan den nästan högg henne i nosen. hon hittade samma idag! men den här gången tittade hon inte. hon skulle leka med den. haha, den kunde inte flyga så den sprang iväg och geisha efter. jag trodde nästan hon fick moderskänslor häromdagen när hon hittade den, för hon ville inte gå. men så fel jag kunde ha. hon är nog inte mogen för bebisar än! men hon är ju ändå tre och ett halvt.. men inte säkert att hon ens vill ha. hon är ju som en liten bebis själv. men hon har blivit jätte duktig på att gå utan koppel, vi kan gå ut på kvälls kissen utan.

ne, ingen middag

skulle blivid hämtad, men gpsen var trasig så hon hittar inte hit. jag hittar inte dit och dessutom har jag ingen bil. men sen ska vi hyra en bil, det kommer bli riktigt skönt. då kan vi göra vad vi vill vart vi vill. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra eller äta. jag skulle kunna köpa thai, igen. men de känner jag inte för alls. kanske gå till bunpris och köpa något gott? eller lite bris vore gott. (det är som ramlösa) det känns som att det slutar med att jag äter lite gröt och sitter framför datorn exakt hela kvällen..


middag

micke är på cup match, borta. så jag och geisha ska till familjen prica och äta mat. mysigt. får dock inte se matchen för ingen av oss har kanalen. det är sjukt vad jag saknar honom när han är borta. och snart åker jag hem, det är inget jag ser fram emot. men jag ska njuta av all tid jag får hemma nu. för sen blir det inte alls mycket!

jag har hittat två armband som jag ska köpa nästa gång jag är på solsidan. kanske i morgon. men det är hatten jag inte hittat, blir tokig. ingen som riktigt passar mitt huvud. antingen för stor eller för liten. jag får söka vidare..

men vad tror ni, piercing eller ej?

more than words can say


det är svårt att beskriva hur bra det här är. jag är bara så lyckligt lottad. jag skulle inte byta ut det mot något annat.


det är okej att vara lite crazy!

jag har fortfarande ett enormt sug efter något nytt. därför kan jag inte släppa mitt sug efter en piercing. septum speciellt. visst, inget jag tänker ha hela livet, men jag vill så gärna prova och se om jag gillar det. för jag har alltid velat ha, men pengarna är mitt största problem. ska med evelina när jag kommer hem, tisdag eller onsdag. hon ska pierca tungan. jag skulle gärna göra en samtidigt! men ca 600 kostar det. och jag vet inte om det är något jag kan lägga på de. men jag har funderat över det här med att ständigt vilja göra något nytt. är det för att man inte är nöjd med sig själv? som min man sa, alla tänker så, alla vill ha något nytt. men det är inte alla som gör det. men jag är så, vill jag göra något nytt så gör jag de oftast. lite crazy som sagt.. jag menar jag gjorde 7 tatueringar på knappt ett år. men jag älskar mina tatueringar. jag vill ha fler egentligen, men det får vänta. jag hatar känslan av att känna sig vanlig. det gör jag nu.. jag gillar det inte.

with or without you


helt sjukt vad bra. jag får gåshud. repeat

mat torka

det blir godis idag igen. åt nyss thai, nudlar med grönsaker. det är riktigt svårt med mat. vi har typ fyra maträtter som vi äter. eller som vi lagar. om ni har några bra tips på mat så dela gärna med er.

väst


har inte funderat ut vad jag ska ha till än.. men det återstår att se.


letar fortfarande efter hatten!

ska gå ner till solsidan och fika med min babu. det är sjukt mysigt där. förresten så har jag inte hittat nån snygg hatt än.. finns på carlings, men vet inte om den är som jag vill ha. nån som vet  vart de finns? förutom h&m herr och carlings.


nya naglar


fina färger till sommaren! om man får bruna händer..

dagen

blev en mysig dag på stan och solsidan. kolla affärer, fika och banken på stan. sen gick vi hemmåt och gick in på solsidan. jag fick med mig en fransväst, två trosor och två par nagellack från cubus. kan visa bild på västen i morgon maybe. sen gick vi hem och lagade tacos. gooott.

hur cool är illern?

det skulle jag kunna tänka mig att ha som husdjur, lätt. enkelt och bra.


stan nu

blev tidigare än tänkt, så hinner inte skriva. ska gå ner i regnet. jobbigt läge.


i´m sooo into you!

nee inge fika på solsidan blev de och inge kolla i affärer. men i morgon gör vi det istället. kollade nyss på en film, im not that into you. väldigt mycket känslor och kärlek i den filmen. men ändå va den sådär. nu ska vi gå och handla mat och godis! puss

lycklig är jag!


det är tyvärr inte lika bra väder idag! får se vad som händer. blir nog en fika på solsidan, även om de inte är sol så är de mysigt där. ska kolla lite affärer också, ska se om de finns en hatt på carlings och kolla vad priset ligger på. jag har lite ångest redan nu, åker hem om en vecka. mindre än en vecka. vill verkligen inte åka. jag trivs bara mer och mer här och det känns mer hemma för varje dag. det blir en lång månad i juni utan min man, men hinner göra mycket annat så det är positivt. ja, det blir bra! jag saknar stugan lite, så dit ska jag när jag kommer hem. kom precis att tänka på bebisen i magen, undra om han håller sig inne ett tag till?

hemma igen



en mycket trevlig match, äntligen kände jag mig inte så ensam. dessutom någon som pratar svenska så man slipper koncentrera sig så extremt. men bäst av allt, min man avgjorde och jag fick en slängpuss, höhö. nu har jag ont i magen, som alltid så här sent på kvällen. hur kommer det sig tro?

lite mer nytt



linne och halsband från h&m. leggings från gina tricot.

fick lite saker av min babu igår! <3



ja, nu har jag fått in två bilder i alla fall. så jag lägger upp det så länge. skor från h&m.

fotboll i kväll

har nog aldrig vart med om en segare blogg.. det har tagit mig för många minuter och bara fått in en bild. man får ju lite smått damp! ska förska få in dom andra också. om lite mindre än en timme ska jag åka mot lerkendal och kolla på fotboll. jag tycker om det väldigt mycket. men hela juni blir jag utan. får se en match bara, men då är det em istället och i sverige. jag och evelina åker till helsingborg och bor på hotell 6 nätter och kollar på matchen i malmö den 16onde. 13 juni åker vi och kommer hem 19onde. kommer bli riktigt roligt.

hatten


jag gillar den här jag. men vill ha en helsvart också.

picknicken i parken


septum



ja jag gillar det, väldigt mycket. känner att jag vill ha den just nu.. och en hatt. hur cool vore jag då?

picknick

med min babu och gei. puss


ge mig en svart hatt också tack

det är sjukt snyggt. frågan är vart man hittar en snygg hatt.. det ska jag kolla efter nästa gång jag är i närheten av affärer.


shopping sug!!

helt sjukt vad man vill shoppa och göra saker när man inte har pengar.  hatar den här känslan. får nästan damp vissa stunder. jag vill ha armband, halsband, kjol, väska, skor.. och allt annat man kan köpa i princip. en piercing önskas också. ja, det är jobbigt ibland. när jag är hemma kan jag ofta stilla shoppingsuget med att göra om något gammalt. men nu finns inte den möjligheten när jag är här.

bio


jag fegade, såklart. men blev sugen att åka när jag kollade på. nu ska vi snart på bio. på en film jag aldrig hört talas om.

onsdag



väntar på micke nu, sen blir de gocart? what.. vet inte om jag vågar, haha. jag kör ju bil. men det känns farligare än bil. vi får se om jag fegar eller ej.

summer love


god morgon

jag klarade natten ensam. det dumma är att jag alltid inbillar mig saker när jag ska sova ensam. igår inbillade jag mig att det låg nån under sängen. att det hade gått in någon när jag va ut med geisha utan att låsa dörren. men jag lyckades somna till slut i alla fall. nörd som man är.. kanske ska köpa mig en vakthund. geisha tror att hon är bra på de, men jag vet inte om hon är så skräckinjagande.

nu måste jag städa! jag dammsög bara toaletten igår. så nu måste jag faktiskt göra lite fint innan micke kommer hem. han tror nog att jag har städat mer än jag gjort. så vi hörs senare när jag gjort lite nytta. puss

im so in love, sent from above, you are the only one for me

coca cola, jag skulle kunna dricka hur mycket som helst just nu känner jag. tur att vi köpte de igår! de ska jag gotta mig med till matchen, godis också. jag måste bara säga att jag är lycklig, som fan. jag njuter av livet just nu. visst jag har inget jobb. men nu när det börjar bli sommar orkar jag inte bry mig om det. hade jag haft jobb hade jag inte kunnat vara här och träffa min bästa så här ofta. jobbet kommer, kanske i trondheim? finns fler här än vad det gör hemma i västerås. jag önskar bara jag kunde få umgås med mina vänner och familj samtidigt. men man kan inte få allt. tur att jag får ha min geisha med mig hit i alla fall. det är verkligen så bra som det kan vara när micke kommer till mig. då har jag alla som jag vill ha i närheten. men det händer allt för sällan. men det blir så mycket mer uppskattat då också. kvalitetstid är det bästa.

jag är sugen på en piercing, väldigt. men frågan är om jag ska eller inte och vart. jag är sugen på septum, i näsan som en tjur. en liten svart hästsko. men samtidigt vill jag ha tillbaka min i läppen, mitten på övre läppen. men de negativa är att man får ett hål där om man har i den länge. så, läpp, näsa eller ingen alls?


tepz

måste bara säga att jag är besviken på tepz nu för tiden. det är inte lika bra som det va innan dom gjorde om på vlts hemsida! det är segt, sparar inte poängen och mest av allt, dom raderade rekordet man hade. mitt står still nu, även fast jag slår det. ett stort problem måste jag säga. och så ligger det kvar gula fast man tar bort en rad. fusk kallas det.

http://vlt.se/tidsfordriv/tepz

sjuttonde maj videon



här är filmen från när vi gick paraden sjuttonde maj. såhär går det alltså till i norge, för er som inte vet.

det märks att jag har mycket att göra va?



saknar min man gör jag. tycker synd om min syster som är utan sin i 11 dagar. önskar jag hade en bil nu så jag kunde åka till ikea och köpa lite saker. ska nog städa faktiskt. blir mycket mysigare här då.


lite mer av de nya



frågan är vad man ska hitta på nu.. har vart ut med geihsa. lagt in allt jag skulle lägga in här. nu återstår bara mat för mig och gei sen ut en gång till innan matchen börjar. kanske gå och handla något gott till matchen? först ska jag nog kolla one tree hill och gossip från i söndags.

today


några av sakerna jag fixat här hemma, lägger upp lite mer senare.



det blir nog inge stan. har inte kommit iväg än. orkar nog inte, ser ut som att vädret håller på bli sämre också, massor med moln. jag och geisha går nog bara till parken på kyrkogården en sväng och kastar lite boll eller så. sitter ute på balkongen nu och känner för att bleka håret lite. vill ha de ljusare/vitare. men de blir så extremt slitet då. frågan är om mitt håller för blekning på längderna. en klippning behövs också, känns som att det inte blir längre än såhär nu. men det ska bli lite längre!

tisdag

jag gillar inte att vara ensam. micke åkte precis till bortamatch. så jag och geisha är ensamma till i morgon. frågan är vad vi ska hitta på idag? det är sol. så nånting vill man ju faktiskt göra. tänkte att jag kunde städa hela lägenheten. det behövs, men kanske inte just idag när det är bra väder. vi kanske går en sväng till stan. enligt yr.no ska det börja regna vid fem. vi hoppas på att dom har fel. klockan åtta ska jag se matchen på tv iaf. ja stan blir de nog.. ska klä på mig till en början i alla fall.

fotboll



jag spelar inte fotboll längre, det insåg jag nu när dom tagit bort mig från hemsidan. det kändes lite.

älskar dig


sjuttonde maj i trondheim



igår var det ju norges nationaldag. den firade vi genom att gå en parad genom stan. som ni ser på bilderna. det va min första sjuttonde maj i norge. det va en upplevelse. långt ifrån våran nationaldag. alla ropade hipphipp hurra i princip hela tiden. killarna hade kostym och tjejerna folkdräkt. en väldigt mysig dag faktiskt. har en film som jag tänkte lägga upp också, men får se om jag orkar de senare. drygt att man måste lägga in via youtube eller någon annan sida.

lördag



väntar på att geisha ska äta sen ut. vid 5 tiden åker vi mot lerkendal och kollar matchen. ska bli roligt. men alltid svårt att veta hur mycket kläder som behövs. varmt ute idag! nu ska jag ta mig en smoothie, nutrilett. dom är riktigt goda faktiskt.  

trondheim

jag är dödstrött. geisha också, hon gick och la sig i sängen 20 över 8 redan. känns hur bra som helst att vara här. älskar det. jätte bra väder när vi kom också, inte helt fel. skulle vara bra i morgon också. i morgon är det match, skoj. sen sjuttonde maj på söndag. blir nog en mycket bra helg! just nu ser jag bara fram emot sängen.

herrååå

ska åka till min älskling, hejdå. hihi

piercing



jag är sugen på en igen. hade en där, som ni kanske ser. i läppen. den varade inte länge, tog ut den på en match sen växte de igen. att ha en i ansiktet känns kanske sådär, men i näsan vill jag ha. har alltid velat ha. som en tjur. en liten. nån dag ska jag.. tror jag.

<3


soon baby, soon

har packat de mesta, klippt geisha, hämtat ut biljetter och träffat paulina. nu ska jag bara handla lite och sen packa klart senare. sen är jag redo att åka. längtar tills jag är framme. myyys. jag längtar på nått sätt till tågresan, en tretton och en halv timme lång resa. men jag får sova en del av den. hoppas bara att det inte är fler hundar på tåget. det är mysigt med tåg, tidningar, godis?, ramlösa, musik, geisha, filt. så får vi sitta i ett rum där man kan stänga dörr, det är skönt. det vore guld om jag hade trådlöst internet och en bärbar dator som batteriet håller mer än 5 minuter på. eller kanske msn på mobilen.

...

nu har jag lagt in en blomma i kommentarsfältet, eftersom att ni kommenterar så extremt tänkte jag att de kunde va lite fint där..

norge i morgon

i morgon åker jag igen alltså. har vart hemma i ca en vecka. den har gått väldigt fort. känns som jag vart hemma i någon dag bara. men det ska bli kul att åka tillbaka. åker hem i slutet på maj igen. får se om de har kommit en bebis då kanske, förhoppningsvis är jag hemma när lillkillen får för sig att ploppa ut. har en del att göra i morgon, klippa klart geisha. började lite smått idag. packa! har en hel del att ta med den här gången. träffa paulina, sen kommer evelina på kvällen och skjutsar mig och vinkar hejdå. nu ska jag pilla lite med bloggen, se om jag kan göra nå kul. puss

pyssel



lite av de jag pysslat med senaste dagarna. har även pysslat lite med bloggen, lärt mig detta. med bilderna.

new



nya shortsen, jag gillar dom. ska snart hämta upp evelina, ska luncha på hälla. sen åker jag och evelina hit. sen ska vi till en affär och kolla på inrednings saker. sen får vi se vad vi hittar på mer. puss

just like a tattoo

jag är sjukt sugen på att göra något, tatuering, piercing, bleka tänderna. en liten förändring. det är kul. känslan av att ha en ny tatuering är så härlig. och en piercing. jag tänker ofta att de och de ska jag göra när jag får pengar. det är jäkligt mycket jag ska göra då kan jag säga! frågan är bara när det kommer ske..

nobody said it was easy

jag bara väntar på att jag ska lyckas med nånting, hitta på något riktigt bra. ibland tycker jag att jag hittat en bra ide, men andra tycker den är mindre bra. men ibland så måste man våga lyssna på sig själv. göra som man känner bara, se om de bär eller brister. men ja, man måste bara komma på vad. jag funderar fortfarande... för visst vore det kul att vara extra bra på något.


pöss



är med paulina. har ätit naturgodis, målat lite, vart på träningen och sagt hej. ska kolla på desperate nu.

lantligt

nu har jag och min storasyster vart lite överallt på loppis och secondhand och små affärer med lantliga saker. ska på en sista i morgon innan jag åker. finns så mycket fint och roligt. köpte en träbricka idag, med handtag som vi ska ha på vardagsrumsbordet. har målat de vitt och ska slipa de senare. köpte 2 trähjärtan också, som ska hängas någonstans. har börjat slipa på skåpet, är nog klar. får se om jag slipar lite mer sen. men de blev väldigt bra iaf. jag ska köpa mig en sticksåg och massa färg och trä. det ska jag sysselsätta mig med i norge. skoj!

nu ska jag snart träffa palle. vi ska förbi träningen en sväng. kanske kollar lite på den. nu ska jag åka! puss

natti

nu är det slut på min kreativa dag. jag lyckades i alla fall få in kategorier där uppe. jordgubbar med yoghurt över har jag ett behov av just nu...


puss


...

nu har jag målat lite skåp och ljusstake, när allt torkat ska jag måla lite till sen ska jag slipa lite. blir nog bra. nu när jag är på mitt kreativa humör kanske jag ska kolla om jag kan göra något med bloggen. ska se om jag fattar nå, min syster lyckades ju, så varför skulle inte jag kunna?

mera vitt

jag ställde klockan på 10, men kunde verkligen inte vakna. gick upp kvart i 12. johanna kom hit efter 12, sen åkte vi till country house och kollade. köpte 2 små saker, ett vitt trä hjärta och en träbit med towel på som man hänger vid handdukarna. ville ha små vita bokstäver i trä, men det fanns inte alla som jag ville ha tyvärr. men på onsdag ska vi till en annan som har liknande saker, så hoppas på att det finns där. kom nyss hem från ikea. åkte dit med mamma. köpte inget där, men hittade lite som ska köpas senare. efter ikea svängde vi in på brödet, hittade en skål och ett skåp. vet inte hur jag ska göra med skåpet, men det va väldigt fint. fick lite små saker av johanna också. målade nyss en ljusstake, trähjärta. som jag fick av mamma, vitt blir det. i morgon ska jag nog till myrorna en sväng och se vad dom har att erbjuda. känner mig väldigt kreativ för tillfället.

trött tjej



jag mår illa och har ingen matlust.. hur kommer det sig tro? jag kollade mig i spegeln och såg visst att jag ser ut som en tomat. lyckad solning alltså. det gillar vi. nu ska jag snart sova, efter jag fått en godnatt puss. genom datorn.



min söndag



dagen då.. vi vaknade vid 10, av klockan. dödstrött va jag som vanligt. fortsatte så hela dagen. vi tänkte åka och sola, men struntade i de och åkte till pizza hut och åt. kollade runt lite på hälla också. sen hem och packade så skjutsade jag micke till flygbussen efter fyra. jag åkte till solstudion direkt efter vi sagt hejdå och solade. köpte kräm också, så nu svider de lite i ansiktet. men det är bara skönt. efter det blev det bara tv och dator hela kvällen. nu ska jag snart gå ut på rummet, men jag vill egentligen inte. känns sådär att vara ensam. jag känner verkligen inte för att sova ensam just nu. men på torsdag natt åker jag till micke igen. jag gillar den tryggheten. i morgon tänkte jag åka till country house och kolla. se om de finns något billigt fint att köpa. sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. puss

här vankas det

något jag stör mig otroligt mycket på är ordet vankas. nu vankas de.... imorgon vankas de... på torsdag vankas de...

loving life



kollar oth, sen gossip. min man åkte för nån timme sen. världens bästa man faktiskt. det har vart en jätte bra helg. ja, jag gillar livet just nu. igår blev det lunch på stan, köpte mig ett par ljusa jeans shorts från gina. hämtade upp palle, skjutsade hem henne innan vi skulle på fotboll. vi hälsade på johanna ellen och simon en stund medan paulina va hemma och duschade. sen kollade vi på fotboll, man blev rätt sugen på att spela. men det funkar inte just nu. jag prioriterar nog annat. fotbollen finns alltid kvar. vart man än hamnar. på kvällen blev det robinson hos kalle. en tidig kväll, blev alldeles för lite sömn fredag natt. en bra helg med vänner och pojkvän. önskar de kunde vara såhär oftare. men man uppskattar det extremt eftersom de händer så sällan.

dagen




spicy, stan, cider/öl, hockey/berg flyttar in. nu blir det god natt. stan och fotboll i morgon, som är planerat. puss

hey



det blev inge simma. men skönt faktiskt. kände inte för de ändå. vi har vart på hälla en sväng, för att köpa turkost nagellack till palle. hittade inget dock. men hittade väldigt fina skor, som jag inte kunde ha. och tur va väl de. nu sitter vi hemma hos mig, spelat kort. jag vann alla spel. kungen. nu väntar vi på bilen, som är på verkstaden. så vi kan åka, hämta micke och massa fotboll. jag ska bjuda på en bild sen, på mina nya snygga leggings. måste bara ta den först. puss

good day

vilken bra dag det blev! hämtade upp paulina och åkte ner på stan. spicy blev det, dock inte uteservering för det va för kallt. men mysigt ändå. sen kollade vi runt lite på stan, åkte hem för johanna simon och ellen va hemma hos oss. sen åkte palle och jag och solade, men bara 18 min så de blev tyvärr inte så mycket färg. paulina lekte frisör och färgade mitt hår, bra blev det. mycket finare nu. senare kom även evelina, vi spelade lite kort och kollade greys och fråga olle. dom åkte precis. jag fick alltså träffa alla mina tjejer idag. vilket såklart blir en bra dag! fick även ett par leggings av palle, som hon inte ville ha. som jag velat ha ett tag. tack, i love you. men inte många andra som tycker dom är snygga, ingen i min familj. haha. men men. tur att det är jag som ska ha dom på mig..

nu är jag trött. sov inte mycket i natt så jag somnar nog skönt sen. i morgon ska vi simma lite tänkte vi. skönt att få röra lite på sig. sen ska jag hämta micke vid 5, åka till swedbank för att inte veta vad jag ska göra eller säga. det får vi se helt enkelt. vad det blir av de hela. sen ska vi nog se min brors match i tillberga.


the city

jag skrev ett inlägg, men de försvann. så nu kommer ett nytt, lite kortare. ska på stan, träffa paulina. spicys uteservering. hoppas solen vill joina oss också. en hårfärg ska följa med mig hem. nu hoppar jag in i duschen, puss

i love you, ok?


hemma

ja, resan gick okej. hade mycket att tänka på så tiden gick hyfsat fort. sen kunde jag faktiskt somna nån timme också. men den värsta biten, jag fick sitta utomhus i 2 timmar i uppsala. mitt i natten/tidig morgon. gissa om jag va rädd och frös. idag ska jag förhoppningsvis träffa palle. och evelina senare idag/kväll. jag vill träffa min syster och ellen också, kanske åker dit en sväng senare. färga håret är något jag ska göra. äntligen. i morgon kommer micke hit, så det blev verkligen inga 5 veckor den här gången. skönt! ska nog ta och sova nån timme nu. puss

tisdag

packat lite nu, fick lämna kvar lite kläder för att kunna lägga ner datorväskan i resväskan för att få mindre att bära. jobbigt att bära så mycket när jag måste lyfta geisha på och av tåg och buss. ska gå och handla lite snart, ska nog köpa godis. känns som det behövs. lång resa är det. får sova liten del av den i alla fall. nu ska jag duscha. och försöka få bort min huvudvärk. puss


västerås i morgon

i morgon 16.40 åker vi hem. så vi är hemma onsdag morgon 06.15 ungefär. men de dröjer inte så länge till nästa gång. inte 5 veckor den här gången. så jag hoppas inte det blir lika jobbigt att åka i morgon. får se hur det blir när jag kommer hem. fotbollen tänker jag mest på. för på något sätt känns de som att jag inte borde gå tillbaka. som att de är fel. speciellt om jag ska tillbaka hit igen. ganska snart. ja vi får se helt enkelt. det kan vara läge för en sommar att göra de man vill, leva livet lite grann. ja, jag vet inte. men idag ska vi bara mysa. vädret är perfekt för en mysdag. 3 veckor har vi vart borta. och ja, det blir bara bättre och bättre för varje dag. så det gör ont att lämna något så bra. men samtidigt så kul att komma hem.


söndag

jag har fortfarande inte hittat någon hårfärg. så ni kan ju förstå hur jag ser ut. fast de är ändå inte så illa som man kan tro. men när jag kommer hem ska jag färga, for sure. ikväll blir de fotboll. de gillar jag. vi bowlade igår, gick skit första serien. men jag öppnade andra med en spärr och två strike. så de vart bra till slut ändå. jag har hemlängtan, till och från. mycket igår kväll. men jag trivs här, väldigt bra. juste, igår blev det ute möbler. fint blev det. så i morgon kanske det blir en cider på ballen. i hope so, för det är mycket mysigt.

åh hungrig är jag

en drink

en god, gärna rosa drink. är jag väldigt sugen på! gärna i lite sol.

ja.. jag saknar er. extremt.


fredag

skönt med helg, även om de inte är så stor skillnad för mig. ska träffa familjen idag, för första gången. spännande. men först ska jag sooola lite. om några dagar åker vi hem. vet inte exakt när men början på nästa vecka. delade känslor för de. men de blir bra. hur de än blir. åker ju kanske tillbaka snart igen, så får jag äntligen träffa mina vänner och familj. min valborg bestod av kort och godis på balkongen, sen en cider till paradise hotel. mysigt faktiskt.



saknar oss. sommar kvällar. men snart så!

RSS 2.0