VARFÖR ÄR JACKOR FULA?

jag hittade inte någon jacka idag som föll mig i smaken, förutom en skinn/dunjacka från carlings för 1699 kr. inget jag lägger på en jacka precis. det är svårt med jackor. jag får leta vidare. jag kanske är kräsen när det kommer till jackor..? förmodligen. jag har i alla fall återförenats med min jacka jag köpte här i norge när jag precis träffat micke. den gillar jag mer nu! så jag är inte helt jacklös om jag inte hittar en som duger!

BRA KOMMENTARER GÖR MIG GLAD!

Jannike  ([email protected]) om GODMORGON:
Självförtroendeboost?! MEN Tänk på alla mål du har gjort, alla bra matchter du har spelat^^ Minns du när vi mötte det där stockholmslaget borta? Du gjorde ett skitsnyggt mål, 3-2 tror jag det var, och så utbrast du: "Det är så enkelt".. Ojoj, det är klass på det^^

Annars, det är helt okej att vara ego och tycka att man är grym, och det är du värd! ;)

GODMORGON

jag jesper och daniel ska ner på stan om ett tag, eller när dom har vaknat. när det nu blir, geisha är sugen på att väcka dom men hon kommer inte in där. eller hon är nog rättare sagt sugen på att gå och sova med dom. hon är en slö hund! jag ska försöka hitta en jacka, kanske en mössa.. det behövs ju faktiskt. i morse va det endast 4.9 grader ute.. sjukt kallt. fast det regnade inte så mycket så det va okej ändå. vi är nog uppe på två veckor nu, med regn varje dag. det är inte kul alls faktiskt. jag kommer uppskatta vår bali resa ganska ordentligt tror jag allt! inte jätte länge kvar. kommer bli jätte skönt!! att få umgås med bara micke två veckor i streck är ju underbart bara de. nu ska jag klä på mig lite. jag behöver en självförtroende boost, hur får man de?


DAGENS VILL HA


jacka från bikbok, 399 kr. i like, ser väldigt mysig ut.

BESÖK

min bror jesper och hans vän kom hit idag. hämtade dom på stationen klockan tolv. vi åkte en sväng på stan, nu har vi käkat tacos. väntar på idol nu. tjejernas tur ikväll! spännande.

det är så kallt ute nu så jag behöver en ny jacka. inte lika tjock som min vinterjacka. den tar jag fram när det blir minusgrader. frågan är vad man ska köpa, får ner på stan och kika någon dag. några förslag?

NY HEADER IGEN

jag gillar den här bättre faktiskt. enkel och bra. enklast är snyggast. what do you think?

BAKISDAG

ja det blev lite firande igår på down town. jag fick mina drinkar. och bara jag tänker på det nu mår jag illa. haha. jag hatar bakiskänslan. en riktigt slö dag blir det nog idag. micke är iväg och tränar, jobbigt! ska hämta honom om ett tag. jag ligger och slöar i soffan med geisha. vädret idag är stört, det växlar mellan storm, regn och sol. 6 grader är det ute idag, underbart! snart dax att ta fram vinter jackan.

så såg jag ut igår. (jag köpte för stora jeans, skit också. får torktummla dom i västerås)

DET BLIR GULD!!!!!!

2-0. men stackars micke, jag hoppas han kan gå! fick sig en dålig smäll. jag hoppas på firande nu ikväll. jag har i alla fall öppnat en öl. ja en öl, haha. föredrar cider, men de har vi inte hemma. öl och vin, lite sprit. ska nog ta mig en samboka shot! nu blåste dom av, åh. vad glad jag blir! jag tror micke är okej, han stog och hoppade precis. JAG ÄR GLAD. vi hörs


NU KÖR VI!

gissa om jag är nervös....

DUSCHEN NÄSTA

en skön dusch blir det nu. sen ska jag mysa i soffan med min geisha. hon är världens gosigaste hund, det är sjukt. men underbart. frågan är om man vågar fixa sig lite nu, så man är förberedd utifall att det blir guld? jaa jag tror de. jag kan i alla fall göra lite grann, det skadar ju inte. kan alltid fixa mig lite i paus, beroende på hur matchen ser ut då. kom igen nu och ta guldet! jag börjar bli nervös. jag kommer hoppa upp och ner i soffan.

tänkte måla naglarna också, frågan är röda eller svarta?


GULD IKVÄLL?

det kan bli guld ikväll, det krävs bara 1 poäng mot molde. jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det blir guld idag. jag är sugen på goda drinkar, haha. så jag hoppas på guld och goda drinkar efter det! håll tummarna åt mig. aloe vera drinken är för god.

jag ska nog ta och städa lite, ser ut som skit här hemma. smutsigt överallt. sen ska jag ta mig en varm lång och skön dusch. får se vart jag ser matchen. blir förmodligen här hemma, jag och geisha. städa va det ja! hörs sen.

NEW


cheap monday från demand and supply, 499 kr. niiiice

LÖRDAG

jag skulle vilja spendera denna lördag i sängen. jag är dödstrött. skulle vilja sova en stund just nu. men måste hämta micke om ett tag. men skulle gärna åka hem och lägga mig här igen sen. frågan är vad vi ska göra med den här dagen.. sova? ja tack. fast jag skulle mer än gärna göra något roligt. problemet är att vi är ganska idé lösa, antingen sitter vi hemma eller går på stan. i princip. tips? eller ja, vi kanske ska sy lite. jag skulle vilja köpa textil lim. finns det på jula, clas ohlson eller euro pris? då köper jag idag. det gick sådär att sy fast skinn tyget, det gled bara iväg. så limma ska jag. jag har många jeans jag kan göra något kul av. det kanske blir en kreativ lördag..

EXPRESSEN FREDAG


FREDAGSMYS

dagen började med att gå på stan, va ute efter något att ha på mig till guld firandet. när det nu blir. hittade i alla fall ett par jeans, mina underbara. från cheap monday. visar senare. tänkte även köpa en finare t-shirt, men det kändes ovärt. ville istället ha ett par snygga skor. vilket jag såklart inte hittade. eller hittade ett par på zara, men fanns inte i min storlek såklart. vill ha höga med hög platå så jag blir så lång som möjligt. skönast att gå med platå också. så nu blev jag utan skor. inte hela världen egentligen. kanske skulle satsa på att köpa ett par guldiga klackar? ikväll blir det godis, cola och idol. jag älskar idol. dagens höjdpunkt nästan.

om ni läst expressen fredag idag, såg ni mig? om inte så kan ni köpa den så får ni se mig. spännande va?! jag själv skulle gärna vilja se. väntar på en bild från min syster. johanna, skynda och ge mig!!


DAGENS VILL HA


jag dör lite, som vanligt. jag är i behov av ett par nu när det snart är dax för guld. det är ju något speciellt. dessa skulle vara perfekta, meeen nu är det ju så att dom kommer från topshop och det finns inte här och det tar 5-7 dagar att få hem om man beställer från internet. synd för mig va. tänk vad lång jag skulle bli.

90210


dagen spenderades på stan och flängandes i elektronikbutiker eftersom att micke lyckades tappa mobilen i toan, så vi var ute efter en ny. men den vi sökte fanns såklart inte i någon butik alls. tråkigt nog. när vi kom hem fönade han telefonen lite och vips så funkade den igen. nice va. (jag som ville ha en ny mobil, höhö) jag ska nog lämna in min på lagning när jag är hemma i västerås nästa gång. knapparna är katastrof. ikväll har vi ätit tacos, sett på idol och ätit vindruvor och pistasch nötter. det känns lite som fredag, men i morgon blir det riktigt fredagsmys. micke är ju ledig till och med.

nu ska vi snart lägga oss i sängen och se nyaste avsnittet av 90210. ser ni på det? sjukt bra. om inte så bör ni börja kolla på det. nya beverly hills för er som inte vet vad det är. bra skit!

NEW


tröja och manchester leggings från bikbok

BLOND VS RÖD


(bild från amanda bergs blogg)

jag funderar stark på att göra något drastiskt med håret, eller något annat. är trött på det som jag har nu. extremt. jag är tråkig. något nytt tack! jag tröttnar fort när det inte sker något nytt. så känner jag nu. det blir så långtråkigt. jag kräver uppdatering. så vad tror ni, skulle jag passa i rött? det är sjukt snyggt. micke va positiv! om han nu menade allvar dvs. ååååh, jag är så uttråkad. vet inte vad jag ska ta mig till. kanske en åttonde tatuering? nja, då känns håret mer aktuellt. just nu känns blondt väldigt tråkigt och fult. inget liv alls.

INGET GULD IGÅR

tråkigt nog blev det inget guld så det blev inget firande, åkte istället hem och sov. inte alls lika kul som man hoppats på! det var en spännande match i alla fall. jag hade svårt att sitta still. kanske blir det guld på söndag istället, men på borta plan. men för mig gör det inte så jätte mycket, då hinner jag köpa något fint att ha på mig haha. blev lite panik igår. men hade såklart vart roligast att ta de på hemmaplan. ska ner på stan idag, sen får vi se vad vi gör av dagen mer. känns som vi mest hänger på stan. men hellre de än sitta hemma hela dagen, eftersom de är nästan de ända jag gör på förmiddagen. micke är ledig i morgon så det är skönt, då kan man göra i princip vad man vill ikväll. nu ska jag sy in mina jeans!

MATCH

måste fixa mig, inget mer bloggande idag. vi håller tummarna för att rosenborg tar guld så vi får fira lite ikväll!

INTE MIN DAG I DAG!

det kan man lätt säga. ingenting går min väg. jag har fortfarande ingen ork till nånting. mitt tålamod är lika med noll. ingen bra dag idag alltså. hoppas den blir bättre i alla fall. till kvällen, gärna innan kvällen. gärna nu på en gång. jag ska gå och lägga mig i sängen en stund tror jag. innan jag ska söka igenom garderoben i hopp om att hitta något att ha på mig, utifall att det blir guld ikväll. tror ni att skorna fanns i min storlek? sjävklart inte. nej, inte många rätt idag. en negativ josefin är det just nu, men det får ni stå ut med. det måste ju jag göra...

MORGONDAGENS


något jag skulle vilja ha i alla fall. skorna har jag inte, men gud vad jag vill ha. sjukt snygga är dom! önskar nästan jag köpte dom istället för mina stövlar jag köpte. men som micke säger varje gång jag kollar på ett par svarta skor, såna har du ju. man kan inte ha för många! dessutom ser ingen likadan ut som den andra. jag ska se till att göra klart jeansen till i morgon i alla fall. sen tänkte jag nog köra på både min svarta sjal och leopard till matchen, det blir ju svinkallt! leopard sjalen är så stor att man kan ha den över axlarna. får se vad jag har på överdelen under jackan, något nytt skulle inte sitta fel. en mysig jätte varm kofta med knappar.

THE DARKER INSTINCT

Too Late - Takida (spotify)

INSPIRATION


jag tänkte sy om mina gråa jeans till något liknande dessa. men ja, orken fanns bara inte för tillfället. kanske får bli senare. eller någon annan dag. men sys om ska dom!

DAGENS VILL HA


jeans från cheap monday, mina efterlängtade jeans. som aldrig funnits i min storlek. men som nu gör det!

REGN!!!!!

är det konstigt att man inte har någon energi eller lust att göra något när det regnar nästan varje dag?! det är sjukt vad det regnar här. jag trivs inte alls med det. det va sol i morse och blå himmel, jag hade ett hopp om en kanske ganska skön dag. men nu spöregnar det. just nu gillar jag inte trondheim. jag vill köpa en ny mysdress, nya mys tofflor och bara bo i mina nya myskläder.

LITE ENERGI VORE INTE FEL

jag känner mig helt slut, utan energi. bara tanken av att ta fram symaskinen och sy i ett par jeans kändes otroligt jobbigt. hur kommer det sig? jag tror jag skulle uppskatta ett fullspäckat schema för en dag eller två. har ingen aning om vad jag ska göra av dagen heller. lite tråkigt. i morgon är det i alla fall match, det kanske blir guld till och med. vi hoppas på det. dock så är matchen sent, 20.45. nej nu ska jag klä på mig, så jag kanske blir lite piggare till att göra något!

KVÄLLSNÖJE


micke vann med 8-2


NY LAMPA


det blev två nya lampor från åhlens. en till sovrummet och en till vardagsrummet.

MÅNDAG

kom hem från stan för ett tag sen. intervjun gick nog okej. får se om det blir något jobb. jag hoppas det! för den affären är verkligen något för mig. det finns cheap monday där! mina jeans jag velat ha länge finns i min storlek. jag älskar de byxorna! så ni som bor i trondheim och vill ha cheap monday, http://demandandsupply.no/ . affären ligger i mercur center. jätte mysig affär. gick in på åhlens och kollade efter lampor, självklart fanns det där! så vi åker ner på stan efter jag hämtat micke från träningen. geisha får följa med, hon är inte pigg alls. bara ligger i sängen. spydde upp mat i förrigår natt och spydde slem i morse. vill inte lämna henne själv hemma, dessutom behöver hon nog mycket luft och röra på sig. 
 

SÄNGEN SNART

jag är hungrig, men jag har precis blekt tänderna (femte gången). jag måste fundera ut vad jag ska ha på mig i morgon.. jobbigt läge. känner att jag behöver vara fin, eftersom jobbet handlar om kläder. kan ju inte se ut hur som helst. och såklart, intervju som intervju. man måste ju ge ett bra intryck. jag ska fråga min pojkvän om råd, han är rätt bra på det. måste upp tidigt i morgon, ska vara där klockan 10. ska hinna duscha, fixa mig, äta frukost, skjutsa micke, hitta parkering och hitta dit. klockan ringer nog vid 8.

mickes mål va riktigt snyggt btw! jag är stolt, såklart.


TRÖTT

micke blev matchens lirare och gjorde ett mål, inte illa. 4-0 blev det.

jag ska på någon slags intervju i morgon. scary, men det är behövligt. så man får någon ordning på sitt liv. får se vad han har att komma med, något bra hoppas vi på. så jag verkligen känner att jag vill ha det. jag vill vilja. massor. känna glädje istället för tvekan. ja, vi håller tummarna helt enkelt.


TISHA


jag gillar min (mickes) t-shirt. köpte den till micke på lager 157, men den va lite för tajt för honom. synd  för honom, lite mindre synd för mig.

nu är det bara mat, mat till geisha och promenad kvar innan det bär av till lerkendal. äntligen hemma match!

NEW


en av halsdukarna jag köpte, från gina tricot. jag gillar den jätte mycket! 149 kr.

SÖNDAG

döds tråkig dag i norge, allt är stängt. men idag är det match i alla fall, 18.00 på lerkendal. men innan dess händer nästan ingenting. förutom skjutsa micke och hämta ut biljetter till hans family. men först och främst tänkte jag försöka göra mig lite vackrare.


BLEKABLEKA

sitter med tandblekningen ytterligare en gång, vi är inne på fjärde gången nu. känns som man behöver göra många gånger till innan det blir någon större skillnad. jag märker ingen skillnad just nu iaf.

silicean som jag äter för håret osv, känner att den börjar värka nu. har ätit i två månader börjar på min tredje nu. håret känns längre och fräschare. köpte en månad nu för 115 kr. lätt värt de.

PICS


NY SPEGEL


från jysk 400 kr. nöjd är jag!

filmen igår va riktigt bra. svårt att avgöra vilken som va bäst, första eller andra. måste nog säga första, fast den här va också grymt bra. nu väntar vi på den tredje!

mickes familj är på väg hit nu. geisha ska träffa en golden valp. spännande att se hur hon reagerar när det kommer en annan hund hit. det har aldrig vart någon annan här. hon är ju trots allt bitchen. dom har köpt med en träningsmaskin till mig från rusta. som jag ska träna nu!

BILDER FRÅN IGÅR


FREDAGSMYS

jag ser fram emot den här dagen. den kommer bli bäst. ska hämta micke om mindre än en timme (tror jag). då ska vi till ikea, kanske jysk. ska försöka hitta lampor så det blir lite mysigt nu när det börjar bli mörkt ute. ikväll blir det mysig middag på en thai restaurang och bio efter det. vi ska gå på premiären av flickan som lekte med elden. hoppas på att den är minst lika bra som den första. om ni inte sett den så måste ni se den! åh jag gillar att gå på bio, det är så mysigt. jag gillar lukten på en biosalong.
 

FEM MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!


NU KÖR VI EN GÅNG TILL

sitter med skenan i munnen, som inte smakar allt för bra. nu ska de bli vitt!!! förhoppningsvis. får se hur många dagar man behöver göra tills man når önskat resultat.

shoppade lite idag, det blev 2 halsdukar som går hela vägen runt. en från gina och en från h&m. skinnhandskar från gina. nya stövlar/kängor från dinsko. nagellacksremover, silicea och mysstrumpor! kommer nog bilder i morgon. i morgon är det fredagsmys, vi ska äta ute på thai och gå på bio. för vi firar 5 månader. snart ett halvår, stort! höhö.

NEW


ringar från glitter

USCH

jag mår sådär idag. vill bara hoppa ner under jorden. jag ligger i soffan och väntar på att bli pigg. för sen ska jag och micke på stan. vill inte gå runt där som en döing. det vore jobbigt. nu ska jag bli pigg, eller nått..

NU BLEKER VI TÄNDERNA

sitter med en skena i munnen, haha. ska sitta i 15-25 minuter! jag slemmar, vill inte svälja salivet för de smakar jätte äckligt. hoppas att det funkar! vi tog före och efter bilder så vi vet om det fungerar.

BURKCOLA


gooott

JAG KANSKE KÖR EN DETOX

10 fördelar med detox

1. Du blir piggare
När din kropp rensas från gifter och slaggprodukter tar den lättare upp alla nyttiga ämnen vilket leder till att kroppen känns lättare och du får mer energi. Ofta känner man sig piggare redan efter ca. en vecka.

2. Viktminskning
Detox är inte en viktminskningsmetod men många som genomgår en detoxdiet upplever att de går ner i vikt. Detta beror främst på att man under detoxkuren äter mycket frukt och grönsaker med utrensande effekt som ökar matsmältningsförmågan.

3. Du känner dig friskare
När du gör en detox äter du mycket frukt och grönsaker som innehåller C-vitamin som hjälper till att stärka ditt immunförsvar vilket gör att du blir friskare.  

4. En glad och nöjd mage
Om tidigare haft problem med uppsvälld och gasig mage så kan du efter en detox-diet ofta märka att det försvinner. Detta beror på att du äter mat som låter tarmarna arbeta samt rensar ut gammalt slagg som kan ligga kvar inuti tarmarna.

5. Du sover bättre
Människor som lider av sömnsvårigheter kan få bättre och djupare sömn efter en detox-diet.

6. Slätare och friskare hy
En utrensning av slagg hjälper cellerna i din hud att förnya sig och gör att din hy får mer lyster och kanske även ser fastare ut.

7. Vackrare och glansigare hår
Det är inte omöjligt att hårkvaliteten förbättras efter en detox och det kan kännas glansigare och friskare.

8. Färre celluliter
En del upplever efter en detox att celluliterna minskar. Kombinerar du din detox-diet med regelbunden motion så har du ännu större chans till detta.

9. En sundare och mer hälsosam livsstil
En av de stora fördelarna med en detox-diet är att det kan hjälpa dig att förbättra dina matvanor till en mer sund och hälsosam livsstil.

10. Ett längre liv
En hälsosam livsstil bestående av rätt föda, en glad mage och en kropp i balans ökar dina chanser till ett långt och friskt liv.


jag kan behöva alla punkter, förutom nummer 5. för sover bra gör jag redan. sover nästan för bra. nu måste jag bara komma igång, på något vis. men först ska jag dricka en burk cola, haha! det bästa.

REGN REGN REGN

har inte tagit mig upp ur soffan än, inte klätt på mig eller något. bara för att jag ser att de regnar ute, då får jag ingen lust. men snart så kanske de slutar. jag fick min post igår! äntligen. så ikväll ska vi bleka tänderna, får se om de funkar. hoppas på det!


LOVE


MARLEY AND ME

vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen! först och främst ska jag äta frukost och göra mig i ordning i alla fall. tänkte åka ner på stan. men det känns väldigt jobbigt. då måste jag betala parkering osv och mitt kort funkar inte i automaten. så då måste jag ta ut pengar, växla till mynt. jobbigt, eller hur? haha. men jag funderar på att åka till lade istället. där finns det några affärer också. jag är ute efter en ny sjal. en sån som man bara drar över huvet. nej nu kurrar magen, måste äta frukost. vi hörs senare. micke är borta till i eftermiddag så jag har mycket tid till att blogga idag skulle jag tro.

vi såg marley and me igår, det va länge sen jag grät så mycket till en film. kommer inte ens ihåg om jag gjort de. sorglig film. men jag lyckades skratta till mig tårar en gång också! så den va inte bara sorglig. men vill ni gråta lite, kolla på den!


NYTT NUMMER

använder inte mitt svenska nummer nu när jag fått ett norskt. så ni som vill nå mig på mobilen får fråga efter de nya. det svenska används när jag är i sverige.

IDAG

åt precis mat, flygande jacob. har spelat lite fotboll på lerkendal idag. inte så mycket mer än så. micke va ledig så de blev sovmorgon, skööönt! vi ska se idol och kanske hyra film ikväll. marley and me tänkte vi se. nu ska geisha få mat sen ska vi ut och gå. hörs nog senare.

KVÄLLSPROMENAD


vi körde på skräckfilms tema

STAN

ska på stan när som helst. när micke är klar från träningen. det är sol ute idag till och med! skönt. det har regnat för många dagar. jag har sytt lite, det blev sådär. tror jag behöver göra om det. drygt!!! men det ska ju bli snyggt. jag slarvade lite. onödigt kan jag tycka nu.

JÄKLA SYMASKIN

när jag ska använda jeans tråd så fastnar undertråden. riktigt störande! förstår inte vad felet är. köpte vi en dålig symaskin? det vore ju tragiskt. eller så är jag allmänt kass bara. förmodligen är det så. ååh jag är trött. jag går nog och lägger mig i sängen och läser cosmopolitan och vecko revyn som jag knappt läste något av på tåget. micke kommer väl om en timme ungefär. nu rinner det tårar från mina ögon, så trött är jag. natti

dom vann btw, 2-1. heja


DAGENS VILL HA


kommer ni ihåg när man hade nätlinne när man va liten? ja, jag kan ju säga att jag vill ha ett igen. snyggt är det! dom här är från monki, kan tyvärr inte köpa därifrån eftersom jag inte är i sverige. surt. någon som vet vart det finns? kanske på zara? jag vill på stan i morgon! behöver mig ett par handskar också, det börjar bli kallt nu.

SMYCKEN FRÅN GRUNDEN?

är det någon som vet hur man gör smycken från grunden? alltså gjuter egna. vad behöver man, kan man göra de hemma? jag är sugen på det! berätta gärna om det är någon som vet.

CHILINÖTTER, COLA, TÄNDA LJUS OCH FOTBOLL

så ser min kväll ut. jag sydde lite. det gick sådär, maskinen krånglar och jag fattar inte vad som är fel. är dålig på maskiner.

DAGS ATT VARA KREATIV

jag som skulle vara kreativ idag, har jag vart de tro? nja. jag ska nog sätta igång nu. så jag hinner sy lite innan matchen börjar. jag är ändå mest kreativ på kvällen! ska jag sy mina eller mickes byxor? hmmm

THE LOVE


LETS DANCE

Try JibJab Sendables® eCards today!

haha, lite kul va?!

BLOODY SUNDAY

micke har åkt på borta match, han kommer hem sent i kväll/natt. så jag har hela dagen för mig själv att göra precis vad jag vill. så jag tänkte vara lite kreativ. sy lite, måla lite, slipa lite. men såklart kolla på matchen ikväll kl 20. va jätte länge sen jag såg en match känns de som! jag längtar lite, att se micke spela är i princip lika kul som att spela själv. jag tror att det kan bli mycket bloggande idag. brukar bli så när jag är ensam!


MYSIG KVÄLL!

kom precis hem från bion. vi åt ute på thai innan. det har varit jätte mysigt. filmen va riktigt bra, enligt mig. micke tyckte den va okej, inte mycket mer än så. så det är nog en riktig tjej film. värd att se i alla fall! jag känner mig väldigt kär just nu. jag älskar min pojkvän, det kan inte finnas någon bättre. det går inte att beskriva vad jag känner. helt sjukt är det! nu ska vi fortsätta myset. natti

THE UGLY TRUTH



kallt ute, vill bara lägga mig i sängen och sova igen. skulle vara väldigt skönt. men gör jag de så kommer jag inte vakna i tid igen. ska därför måla hyllan en gång till. duscha och göra mig i ordning! då slipper jag förhoppningsvis somna. när jag hämtat micke ska vi handla lite. jag vill ha en slip nu! ska nog sy lite idag, det är ju så tråkigt väder. jag är sugen på att sy mina gråa jeans med svarta skinn lappar på, det är mitt första projekt. i kväll ska vi på bio, the ugly truth har äntligen kommit ut. jag har väntat på de. så jag hoppas den är bra.


FREDAGSMYS

vi har ätit tacos, ska mysa med godis och cola till idol. kanske nån film efter de. fredagsmys som sagt. det är grejjer de!

:)


FRIDAY I´M IN LOVE

jobbigt att klockan ringde 07.55. men det gjorde inte så mycket när jag vaknade med micke. jag ska ta och måla lite nu, innan jag ska göra mig i ordning för att åka på stan. har en hylla till köket som ska målas vit. sen hämtar jag micke vid 12-13. han ska klippa sig förhoppningsvis. om han får tid idag. sen ska vi nog åka till euro pris eller jula. ska köpa en slip så jag kan slipa spegeln jag fick av farmor. jag är sugen på att gå in på jysk också, det finns en väldigt fin spegel där, min syster har den. den skulle vara fin i hallen! ska se om den finns kvar.

idag ska jag nog beställa delar så jag kan göra massa smycken!

BÄSTA MIKAEL

har inte så jätte mycket att blogga om. mer än att jag är glad över att träffa min man, han är det bästa. äntligen får vi sova tillsammans. vi har haft torsdags mys. i morgon blir det fredags mys och på lördag blir det lördags mys. bara massa mys!


NY HEADER

pillade ihop den på tåget lite snabbt. hade inte allt för mycket att göra. den får duga tills jag har tagit nya bilder.

NU ÄR JAG OCH GEISHA HEMMA!

ska åka och hämta mikael på flygplatsen om lite mer än en timme. får se om jag hittar dit, sån tur är har jag gps! jag köpte ju såklart inteternet igår, till mitt comviq mobila. men tror ni de funkar? näää. det funkade en gång att gå in på msn i kanske 3 minuter. sen slutade det funka, så jag la mig och sov. vi sov faktiskt nästan hela natten. vaknade då och då men somnade om direkt. så nu är jag inte dödstrött iaf, vilket är väldigt skönt. tror ni att det hade kommit något till mig på posten? NEEEJ!!! jag trodde först att det hade kommit, för de låg ett stort paket i brevlådan. men ja då är det ju såklart från fokus bank. det låg även ett brev till mig, också från fokus bank. sur blir jag! en vecka skulle det ta, in my ass. tror vi är uppe på tredje veckan? om inte fjärde. nu ska jag skicka mail... för andra gången.

TRÖÖÖÖTT

ja det va jobbigt kan man säga. när man inte tränat på ca 3 månader så va de slitsamt att ens springa efter en boll. ont i ryggen har jag, känner mig som en gammal kärring. nu är det inte länge kvar tills jag åker, lite sorgligt faktiskt. blev lite ledsen när ellen vinkade hejdå, heejdåå jossse. världens sötaste unge är det. även om hon är i trots åldern. men jag kan fortfarande åka hem nästan när jag vill. så det är lugnt. nu måste jag duscha.


SNART ÄR DET MATCH!

jag är nästan lite nervös, haha. eller inte nervös, men spänd. för det ska bli så jäkla roligt. va länge sen jag kände den här känslan som man gör när det är match. jag ska njuta av att springa runt där. ska springa som fan! haha. ta igen allt jag missat när jag legat i soffan. efter det blir det snabba ryck hem, kolla det sista på sverige matchen. sen är idol kl 21. åker till stationen direkt efter de är slut. sen sitter jag på tåget i ett antal timmar, men internet ska jag köpa så det kommer bloggas en del i natt skulle jag tro. jag håller tummarna på att det ligger något till mig i postlådan när jag kommer hem!!

MINOUTFIT.SE

jag fick ett mail igår, som jag blev glad av. eller jätte jätte glad av kan man säga! det va nämligen så att elin kling ville ha med min outfit i expressen FREDAG. är inte det lite coolt? det tycker jag! det är ju faktiskt självaste elin kling vi snackar om.

här kan ni se outfiten, ni kan ju lägga en röst också om ni känner för de :)
http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=36464


JON FRÅN IDOL IGÅR


jag får gåshud. han är från västerås till och med.

DAGENS VILL HA


en mocka jacka!! kanske inte en svart. de vore ju lite tråkigt eftersom alla mina jackor är svarta. den skulle vara för lik min skinnjacka om den vore svart. kanske en grön, eller en blå.. eller kanske en brun. men jag har en brun skinnjacka också. kanske en grå då? ja en mocka jacka iaf, hur snyggt som helst.

IDOL 2009

sitter hos min syster och kollar på idol och dricker en burk cola. äntligen har de börjat. så jäkla bra att vi har fyran hemma också! va ner på swedbank innan jag åkte hit, trevligt att träffa några. ellen speciellt, söta ellen. hon är så snäll. i morgon ska jag spela match också, haha. wiho. jag har inte tränat på väldigt länge men det ska bli riktigt roligt! saknar fotbollen. träningsvärk på torsdag? tror det va. jag hinner spela den duscha lite och hem och packa de sista sen åker jag med tåget 22.31. jag funderar starkt på att börja spela fotboll i norge. ganska snart. nu ska jag se klart idol, vi hörs senare ikväll.

IKEA, CLAS OHLSON?, FARMOR, SWEDBANK?

ja så ser nog min dag ut. ska åka till ikea med min bror och min syster när som helst. om bara jesper kan gå upp. väckte honom kl 10 men har inte gått upp än. vi skulle åka vid 11. sen hoppas jag att det blir clas ohlson också, annars får jag köpa graveringsmaskinen i norge, dyrare blir det ju. jag och geisha ska åka till farmor en sväng också. jag skulle ju åka och säga hej till ellen på träningen, vilket jag inte gjort än och jag åker i morgon. så det måste göras idag, så jag hoppas dom tränar idag. nu måste vi dra!!! hörs senare.

JAG SKA SKAPA


nu längtar jag hem lite, jag har massor med nitar och en symaskin som väntar på mig hemma! har köpt med mig tyg, fått vitt spets tyg av mamma och lite jeans tyg av min bror som jag ska försöka sy en väst av. så nu har jag fyra olika tyger att göra något kul av! nu ska jag vara kreativ som attan. dessutom har jag fler bollar i luften på den kreativa fronten, både snickeri och smycken. jag gillar att vara kreativ.

åh vad jag saknar min pojkvän!!!!! och min bästa vän med för den delen..

MINA ÄLSKADE SKINNBYXOR


byxorna är från zara, köpta i trondheim precis innan jag åkte.

NY DESIGN....!?

jag är väldigt sugen på något nytt snyggt. som ser någorlunda proffsigt ut. jag är rätt dålig på det, men kanske ska öva lite. så kanske de blir okej ändå! måste först och främst ha någon snygg bild att ha som header. vilket jag inte har..

KALASET


1. pappa 2. morbrors fru 3. mamma & geisha 4. morbror & kusin 5. syster 6. geisha 7. storebror & flickvän

KALAS

nu åker vi på kalas, min morfar fyller 74 år! så ikväll kommer det lite bilder skulle jag tro. puss

NEW


min nya döskallering från dollar store i ludvika, 20 kr!

ENSAM MAMMA SÖKER

vilket mysigt program! bara massa kärlek. nyförälskelse. synd att jag inte kan se de i norge! det är första programmet nu.


NEW


väska 50 kr, nycklar 10 kr från loppis. nycklarna ska jag ha på halsband!

STUGAN


FOTO OCH REDIGERING

fan, jag vill bli bra på att ta foton. och redigera! någon som har några tips?

FOTBOLL

om en stund åker vi hem, men stannar i skultuna på vägen och kollar på jespers match. länge sen jag såg en match! klippte geisha tidigare idag, det behövdes kan jag säga. alva och papitjolo såg jätte nyklippta ut jämnfört med henne. hon såg ut som en boll, men nu är hon liten och söt igen. vi hörs senare ikväll.

COUNTRY DESIGN + EGENGJORDA SMYCKEN

jag känner mig helt tom, utan ork. jag behöver någon vid namn mikael lustig just nu. han ger mig energi. vi kan inte prata som man vill heller, då behöver man honom bara ännu mer. min bästa vän.

ikväll har jag sysselsatt mig med att rita upp allt jag ska bygga och sy. vi får se om jag lyckas eller ej. det blir spännande att se. jag måste köpa maskiner först och främst. sen måste jag ha brädor så jag har något att bygga av. men jag fick i alla fall ihop några sidor med ideér. när jag kommer hem på torsdag ska jag beställa alla saker så jag kan göra smycken också. jag har lite att se fram emot, det känns bra. dessutom ska jag sy massor av mitt nya tyg! nu måste fantasin vara på topp. gillar folk från norge vita saker till hemmet? eller kanske gillar ni mina armband/halsband jag gör senare. eller ni från sverige också, det går ju att skicka på posten. får ju plats i ett litet kuvert!


GRAVERINGSMASKIN


jag håller på och kollar på massor med smycken jag kan beställa och göra kul saker av. har även funderat på att köpa en graveringsmaskin så jag kan gravera in texter och annat i olika saker, smycken, stenar osv. jag längtar, vill göra massor nu. sen får vi ju se om det är någon som vill köpa. det finns dåligt med country butiker i trondheim. så jag tänkte göra egna vita trä saker istället. till mig själv och kanske om någon vill köpa. nu är det ju inte så många av er som läser som bor i trondheim.

LOPPIS

har precis kommit hem från massa loppis. jag hittade lite grann i alla fall, borde hittat mer med tanke på hur många vi va på och hur stora vissa va. köpte en hylla till köket som handdukarna ska hänga på, fyra gamla nycklar till smycken och en väska. den är jag riktigt nöjd över! kommer en bild på den senare. tar nog ett väldigt bra tag att lägga upp bilder från mitt sega internet, så väntar nog tills vi kommer hem i morgon.

EN BRA SIDA MED SMYCKEN?

någon som vet någon bra sida med billiga och bra smycken? så man kan göra egna tänkte jag. vill ha med massa olika berlocker, stora som små. måste gå att skicka till norge!

NATTI

ska sova tidigt, är döds trött! tar mig en liten sovmorgon i morgon också. har inte sovit länge någon dag sen jag kom hit. dags för de nu. vi ska på loppis ja, ska försöka hitta lampor. vår lägenhet är ganska omysig utan lampor. jag menar, hur mysigt är de att tända taklampan när man vill ha lite ljust? eller tända lampan från ikea, som har ett väldigt omysigt lyse. nej, mysiga små vita fina trä lampor. nu vet du de micke. hoppas de är okej. jag vet att de är okej. god natt.

I STUGAN

jag köpte precis internet så jag kan prata med micke. han är i ungern nu så vi kan inte prata så mycket i telefon. det suger faktiskt. saknar honom massor! åkte till stugan vid 11 idag. vi tog en sväng till borlänge. jag hittade tyg! köpte en meter skinn och en meter spets. äntligen! sen köpte jag lite body & face scrub, en salt och en peppar skål och en döskallering på dollar store. visar er ringen sen, väldigt värt köp. endast 20 kr! mitt mobila internet är jätte segt, lite drygt.

I SÄNGEN

kom precis hem från min syster. vi kollade lite tv och åt morötter (hur stavas morötter, morrötter? ser helfel ut) med dipp och drack cola. jag är så sjukt taggad på att vara kreativ just nu. vi snackade lite om det. hur jag ska göra och så. men det borde gå, på något vis. i helgen ska jag iaf på massa loppis, hoppas jag. det finns det gott om i dalarna! ska fynda. sen ska jag försöka få med mig de hem sen. men jag får bara ta med mig en extra väska, de gick ju fint förut. jag måste bara komma igång, sen kommer det bli riktigt kul om de flyter på.

SÅ BLEV DET!


la i mörka slingor i två olika färger. jag är nöjd. färgen syns kanske inte jätte bra på de här bilderna, kommer bilder från systemkameran också. vi klippte det någon cm. det behövdes, men nu ska jag spara, väx väx väx! vill ha utväxten nu också, då blir det i dont give a shit looken, haha. så nu är det bara växa, vilket de inte kommer göra eftersom jag vill ha utväxt. vill man inte får man de på en gång.  det är så typiskt! vi åkte hem till farmor direkt efter jag färgat, efter vi hämtat upp ellen hos dagmamman. vi fikade lite bullar, senare fick vi pannkaka. farmor gör världens godaste! åt den nästan varje helg när vi va små, för vi sov där i princip varje helg. nu är jag hemma, väntar på att pappa ska komma hem med bilen så ska jag åka hem till johanna och hänga lite med henne och max, ellen sover snart. funderar på att köpa med mig grönsaker och dipp. i morgon åker vi till stugan, mamma och hundarna är redan där. blir där över helgen. har inte vart där på hela sommaren, sen jag flyttade. ska bli spännande att se allt som hänt, de har ju kommit upp ett nytt hus på gården.


EN IDÉ

jag funderar på något som jag ska sysselsätta mig med hemma sen. som en liten hobby. jag har kommit på vad, men det är en hemlighet än så länge. det skulle vara väldigt kul. jag tror de kan bli bra! jag är uppspelt av min jätte bra idé, hiho.

GODMORGON

gick upp tidigt för att skjutsa ellen till dagmamman, dom sov här i natt igen. har precis ätit frukost, ska börja sminka mig lite om ett tag. sen bär det av ner mot stan. kul med en ny hårfärg!

I MORGON FÅR JAG EN NY HÅRFÄRG!

klockan halv elva sitter jag hos frisören och ska färga håret. får se hur det blir. men något mörkare än de jag har blir det i alla fall. jag kör på i dont give a shit looken. om ni förstår vad jag menar..

DAGENS SHOPPING


fick inte med allt på bild, köpte iaf lite till mig och lite till micke. svart t-shirt, svart cardigan med knappar (kom inte med i bild) och halsduk till mikael (jag kan använda allt av de också, utifall han inte kan/vill ha de så gör de inte så mycket). till mig köpte jag skorna från monki, på lager 157 blev det halsbandet, tre skjortor och en svart tröja med sne silver dragkedja (kom inte med på bilden, kommer en när den sitter på nån dag).

LAGER 157


vi åkte till eskilstuna, vi hittade monki utan problem. det blev ett par skor där! men inte de bruna jag la upp igår. inte så snygga på. så det blev de svarta, även om jag bara har svarta skor med silver detaljer, blabla. inga ser likadana ut och alla är snygga så det gör inget. sen försökte vi ta oss ut ur eskilstuna, vilket tog oss en timme. haha. men till slut hittade vi rätt och vi kom fram till lager 157. mindre än vad vi hoppats på, förra lager 157 va större. men det va okej, fick med mig lite saker hem. kommer en bild senare. ska hämta något att dricka först. så ett nytt inlägg kommer snaaart.

MONKI IN MY HEART


nu åker jag, johanna och max först till monki, sen ska vi försöka hitta till lager 157 utanför eskilstuna! utan karta och utan gps. men det går säkert fint. johanna har bra lokalsinne, till skillnad från mig!

OUTLET

vi ska åka på outlet idag med, det låg ett efter eskilstuna. får se hur lång tid de tar dit. kanske svänger förbi monki, det vore inte helt fel. ligger ju i stan i eskilstuna. ska börja klä på mig lite, vi hörs senare.

DAGENS VILL HA


jag är olycklig.

JAG HATAR MONKI

för att dom har så jävla mycket snygga grejer just nu. som jag bara måste och vill ha. men så lätt är det inte... vad ska jag ta mig till? jag har en desperation. köp allt på monki till mig? please.

HEMMA

och jag slipper sova i soffan! som jag hade ställt in mig på att göra. nu står sängen där som är mitt nya rum, eller där jag och micke ska sova när vi är här. nere i källaren. i en liten hörna, blir mysigt. på torsdag ska jag färga håret, fredag åker vi till stugan, ska till lager 157 i helgen från stugan, kalas för morfar på måndag. det är i princip de jag har inplanerat. tror jag.. ja, sen åker jag tillbaka på onsdag kväll nästa vecka. ska såklart se båda sverige matcherna på tv. geisha blev överlycklig av att träffa mamma på stationen, gnällde och pep medan hon överföll henne med pussar. alva har nu börjat pussa henne i öronen efter några sura miner i början, som alltid. papitjolo är här också. johanna ellen och max sover här i natt. trevligt! vi tänkte åka till ullared i morgon, men jag orkar inte åka 10 timmar bil efter dagens 13 timmar tåg. så det blir outlet i helgen i stället. hoppas på hitta några fynd!

MIN RIDDARE/VIKING


förstår ni hur trygg jag känner mig?

SLITEN?


trött tjej på tåget. men nu är det x2000 med internet, thats nice.

PÅ TÅGET

jag saknar faktiskt min man väldigt mycket redan. men det går nog över snart. åkte precis från östersund, mot sundsvall nu. vi tog en lunch på max, för vi hade en timme i östersund.

jag ska färga håret och jag slipper göra det själv också! spännande.


RSS 2.0