NYA KUDDAR


kuddfodral från kremmerhuset, 129 kr styck. jag har funderat på att köpa lite finare kuddar en stund nu. och idag hittade jag dom här fina på stan. så jag va tvungen. fanns i lila också. det fanns en duk i samma tyg som jag funderade på att köpa också, men jag tror inte vi ska ha någon. den kommer bli skitig på en gång om den ska ligga på köksbordet.

NEW


nagellack från cubus, 2 för 39 kr. det högra är finast, i alla fall till den färg jag har på kroppen just nu. riktigt blek, solade idag i hopp om lite lite färg. blev inte så mycket tyvärr. i morgon fixar jag naglarna med den färgen.

ONSDAG


jag åker till solsidan och sen stan. fullt upp idag, måste handlas mat osv för imorgon och på fredag är allt stängt. jag gillar verkligen inte när allt är stängt. är ganska dålig på att handla för flera dagar.

STÄDA STÄDA..


hela den här dagen har bestått utav ännu mera städning. undra om vi är väldigt långsamma eftersom vi fortfarande inte är klara. inte fullt så effektiva som vi kunde kanske. måste nog skylla lite på dammsugaren som måste laddas. blev inget solsidan för mig idag för mickes träningar blev till en. så jag åker dit i morgon istället. har satt upp hängaren i badrummet idag, äntligen. vi fick den av mickes syster i julklapp. köpte dubbelhäftande på clas ohlson efter träningen, dessutom så köpte jag lite fjädrar. tänkte göra det lite påskigt till helgen i alla fall. vet dock inte vart jag ska sätta dom. det återstår att se. vita och rosa i alla fall. micke va inte så nöjd över de rosa. men ska han ha gula får han köpa de själv, haha. vilket han inte kommer göra..

NY LJUSSTAKE


åh, jag älskar den! så sjukt fin. värd varenda öre! satte dit rosetter av spetstyg för en lite mysigare känsla. måste få bort sladdarna där nere till vänster på något vis. vet inte hur vi ska få de att se bra ut.. några tips? funderar på att lägga dom i en låda eller något, så dom inte syns. men då måste jag först hitta någon fin.. vi har städat mesta dels av dagen. så nu är i alla fall vardagsrummet fräscht. längre än så har vi inte kommit. väntar på att kuddfodralen ska torka och att dammsugaren ska ladda så vi kan dammsuga klart och torka golvet. men det kanske blir i morgon istället. jag tänkte ta mig en sväng till solsidan efter jag har tränat också. det finns ju faktiskt björn axén produkter på vita! skönt, så då ska jag ta mig en sväng förbi friis&company butiken och höra om väskan. för det finns ingen där just nu som faller mig i smaken. hittade ju ett par riktigt snygga skor där också, tyvärr så är dom svarta. vill ha någon annan färg till våren. det finns dåligt med skor i trondheim måste jag säga. ska in till clas ohlson också och köpa dubbelhäftande så jag kan sätta upp en hängare i badrummet. hängde upp en hylla/hängare i köket idag. ni får se bild på det när det är klart med prydnader osv.

JAG VILL TILL SVERIGE

Björn Axéns volym och torrschampo spray vill jag ha! den finns tyvärr inte i norge så jag måste köpa den nästa gång vi är i sverige. gillar inte riktigt osis dust it längre, det känns så flottigt direkt. så jag hoppas den här är bra! någon som provat den?



det finns en friis & company affär på solsidan. men dom har tyvärr inte den här väskan. jag hoppas att dom kan beställa in den kanske. ska dit och fråga. annars måste jag köpa i sverige. kan ju inte beställa på internet heller eftersom allt blir det tullavgift på. så drygt!


MÅNDAG

godmorgon! gick upp för en timme sen, har precis ätit lite gröt. ska iväg och träna om en stund. måste bara ta mig orken att byta om osv. jag sov inge bra i natt kan jag säga. tror ni jag hade mardrömmar? jo såklart.. om micke dessutom. inte bra. somnade sent, halv ett ungefär. vanligtvis brukar jag somna vid 11. tur att jag slipper sova ensam igen på ett tag! micke är klar med träning vid halv 2 idag, så då ska vi åka och köpa en jätte fin ljusstake som vi hittade häromdagen! jääätte fin är den. kommer bli så fint i vardagsrummet. ni får se senare hur det blev. sen så behöver vi göra en storstädning, vi får besök på fredag. av mickes familj. ska bli skönt och kul med besök. va länge sen nu. så vi får nog börja städningen redan idag, ta lite i taget. för jag tänker inte städa allt själv, det är så tråkigt. micke har 2 träningar tisdag och onsdag så de blir inte jätte mycket tid över av dagen då.


VÅLERENGA - ROSENBORG HOS FANNY


nu åker vi till fanny för tacos och fotboll. håller tummarna för att rosenborg vinner och micke gör en bra match!

VECKANS BLOGG BLEV..


http://millli.blogg.se/

bloggen har fin design, stora bilder som jag gillar! och mycket bilder. det är alltid bra med massor av bilder. så det är ett stort plus. blandat innehåll, mode, outfits, nya inköp, vardagen osv. en söt tjej!


SÖNDAG


tröja och jeans monki

nu åker jag och hjälper emelie flytta, sen blir det fika. och efter det hem till fanny. bra dag! ha en underbar söndag ni också. puss

SOMMARTID

jag kan ju säga att vi helt glömt bort att man ska ställa om klockan idag, sommartid! underbart. men mindre underbart att micke missade samlingen 11.15 på lerkendal. anna ringde mig och sa att jag måste skjutsa micke till flygplatsen för att de andra redan hade åkt. stress! men det gick fint. hade ju vart lite tråkigt om han missat flyget. ikväll är det match! vålerenga-rosenborg. jag ska till fanny, äta tacos och se matchen. micke är inte hemma förren i morgon så jag och geisha får sova ensamma i natt.

blev inget bloggande igår, hade ingen lust över huvudtaget och ingenting vettigt att säga. vi var på handboll igår, såg byåsen-larvik. det var kul, jag gillar att se på handboll faktiskt. sen åkte vi hem och såg körslaget bland annat. 20.30-21.30 var det earth hour. vi släckte alla lampor och tände ljus, gjorde ni?


jag vill åka utomlands! eller bara ha sommar.. jag har aldrig kännt mig såhär blek, har inte solat på väldigt länge. jag vill kunna gå ut utan jacka, eller bara med linne och skinnjacka. det vore så himla skönt.

JAG SAKNAR

Jag läste precis en väldigt fin text på min vän paulinas blogg. Jag fick gåshud och tårar i ögonen. Helt sjukt vad man kan sakna något så mycket. Det kommer aldrig bli samma sak igen. Just nu saknar jag allt som har med västerås att göra. Det gör lite ont i hjärtat.

Från paulinas blogg:
Jag brukar, med ganska jämna mellanrum logga in på en sida. Kollar nyheterna
och tycker alltid att så många namn fattas på samma lista varje gång.
Jag saknar att få gåshud och bli tårögd när någon gör mål. Åka för alldeles för tidigt för att de är roligast innan och efter. Saknar att höra Rebeccas peppande röst skrika. Se Josefins lite hån flin när hon dribblat bort tre plus målvakten. Och gjort mål på de. Springa brevid Anna och ha Ellen framför. Saknar trams och skratt. Jag har inte köpt några nya fotbollsskor iår. Inte ni heller antar jag, förutom Ellen kanske. Men du kanske inte har någon att konstatera med att adidas faktiskt är bäst. Sist men inte sämst så saknar jag att applådera och jubla när man förlorat med 0-11. Kan man inte ha lagfest utan att tillhöra ett lag? Jag saknar er och kommer alltid sakna att spela fotboll med er.

ROSA HÅR


.. jag har haft rosa hår! som på bilden nedanför. jag har haft de flesta färger på håret. brunt, svart, lila, rött, blondt, nästan vitt.. jag har alltid gillat att experimentera mycket med mitt utseende. speciellt håret då. olika frisyrer och färger. inte alltid så snyggt måste jag ju erkänna, haha.


TORSDAG

i morgon bitti har jag planerat in två träningspass, först pilates och sen corebar direkt efter de. skönt att de passade så bra in i mina tider. nästan ända dagen som det passar så bra. direkt efter de ska vi ner på stan för att skaffa skattekort, måste ha de när jag ska börja jobba. skönt med fredag, både så ska det låta och final i lets dance. vad ska man välja? haha. vi hörs mer i morgon, god natt.

RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG



http://photoart.devote.se/


http://lfiighter.blogg.se/


http://millli.blogg.se/


http://isacathrine.wordpress.com/

nu är det bara för er att rösta på den blogg ni tycker är bäst! en röst per kommentar. ni får rösta på vilken ni vill och hur många gånger ni vill. avslutas på lördag!


NY KATEGORI


ett bra sätt för er att få reda på saker om mig som ni kanske inte visste.

senare lägger jag upp de 4 till veckans blogg, så kika in om ett tag.

JAG HAR FÅTT JOBB!

den 7 april 06.00 börjar jag jobba på ikea. jag var på intervju i fredags, idag ringde han och berättade att jag fick det. jag är glad! jag ska jobba måndag-fredag 06-10 och varranan lördag, men då är man ledig en dag i veckan. så nu tänkte jag njuta av mina sista "sovmorgnar" till 8. det här jobbet passar faktiskt väldigt perfekt!

BIFFAR

idag blev det en ny maträtt. biffar och potatismos, allt från grunden. vi lyckades ganska bra, väldigt bra enligt micke. det ser ju väldigt gott ut i alla fall. lite mer krydda till nästa gång kanske. men det va gott!

DETOX

igår gjorde jag en detox med alginpackning på den gode fe. man smörjen in kroppen med alginpackningen, sen lindar man in sig i plastfolie. lägger sig i en maskin med värme, ca 40-42 grader varm. där ligger man i 40 minuter, jätte skönt! jag somnade en stund.

fördelar med detox:
- stärker immunförsvaret
- bättre blodsirkulation
- sover bättre
- mer energi
- mindre celluliter
- kan hjälpa till att gå ner i vikt
- friskare hy

det var riktigt skönt måste jag säga, så vill ni göra en så passa på nu medan det är billigare på den gode fe, 350 kr kostar det nu istället för 600. eller om ni vill köpa ett paket, 5 gånger för 1500 kr. dom rekommenderar att man ska göra det flera gånger. men jag kör nog bara på en gång. kanske om jag gör det en gång till lite senare.

den gode fe ligger i nardo center på andra våningen. hans baucks v. 1
nummret dit är 99127257 eller 48144166.

NY RULLGARDIN


nu sitter den nya rullgardinen på plats! köpte den igår. micke lyckades ganska bra på egen hand. vi börjar bli bra på sånt här. nu vill jag ha någon gardin bara så det blir lite mysigare.

TISDAG

matchen igår var trevlig! satt med katarina och michella. det var riktigt kallt, tog inte på mig min varmaste vinterjacka. men det går fint när det finns filtar att låna! matchen i sig var inte speciellt bra, men det slutade till slut 3-3 vilket var bra!

idag ska jag på detox, hittade en lapp på elixia om att en detox nu bara kostar 350 istället för 600. det känns mer effektivt att gå iväg och göra de än att göra någon hemma. så klockan 5 ska jag göra de, sen ska vi nog ut och äta någonstans. jag tänkte börja vara nyttig nu, köra på bra med träningen och då passar det ju bra om man gör sig av med allt skit man har i sig först. ska bli skönt. skriver lite om det när jag kommer hem sen.


2 STORA ÄLGAR PÅ KYRKOGÅRDEN

geisha går ju utan koppel på kyrkogården, jag blev lite små bländad av solen. men tyckte jag såg något jäkligt stort några meter bort. jag hade ju rätt med att det var något stort, 2 stora älgar står det där. så fort på med kopplet på geisha innan hon ser dom. jag höll på skita på mig när jag väl såg vad det va. det första jag gjorde var att försöka ta kort med mobilen, men kameran är ju katastrof på den. ville inte gå så nära heller. det andra jag gjorde var att ringa micke. haha, dorsin hade sett just de 2 älgarna utanför sitt köksfönster i morse. geisha ville inte gå därifrån när hon väl sett dom. tror hon ville leka lite.


ROSENBORG-START

ikväll är det första matchen på lerkendal. som jag längtat. tyvärr så är det lite kallt fortfarande, så vinterjackan måste vara på. vilket jag inte gillar alls, men det börjar bli varmare. idag var det ca 7 plus i skuggan. solen har vart framme 2 dagar i rad, det känns bra! hoppas den håller sig kvar. nu ska jag gå och köpa mat på ciao bella. sen måste geisha få mat och promenad innan jag åker och hämtar katarina.

så här ser förresten nya "biljetterna" ut. skönt att slippa hämta ut en biljett före varje match.

är det någon av er som ska på matchen?

MÅNDAG


hood h&m, jeans väst carlings, klocka demand and supply

DOLLYBLONDS TIDNING

bloggaren dollyblond har gjort en tidning på nätet, där finns en liten intervju med mig. ni kan läsa den här. tidningen är i flera delar så ni får klicka er vidare till intervjun. annars kan ni försöka läsa den direkt från bilden här nedanför, det går ju det med. vad tycker ni?


LOVE


bokstäver från kremmerhuset, 29 kr styck. är inte riktigt säker på vart dom ska stå än, dessutom vill jag byta ut rullgardinen. vill ha en vit. vart köper man en ny? ikea? jag verkligen noll koll på gardiner. måste bli bättre på de området. i morgon ska jag ta tag i det tror jag. med mickes hjälp. då går de säkert hur bra som helst.. haha.

update: rullgardin finns på ikea, så det blir en ny i morgon!

VECKANS BLOGG


då kör vi veckans blogg! så här går det till: ni skriver en kommentar här med er blogg adress att ni vill vara med, skriver på er blogg att ni är med, jag går in och kikar på er blogg. sen väljer jag ut de jag tycker är bäst, ca 4 stycken. sen kör vi en röstning bland de 4. vinnaren får ett eget inlägg med blogglänk, bild och en kommentar från mig vad jag tycker om den. ni kan anmäla er fram till på tisdag.

GUNS N ROSES

micke spelade ju fotboll på stan idag, inne på trondheim torg hade dom satt upp en liten plan. det var riktigt kul att se, micke mot per med varsin tjej på laget. tyvärr vann ju per, haha. det var en del folk, sjöng sånger och hade rosenborg kläder och halsdukar. efter de gick vi och fikade på tulla, sen hem och laga tacos. nu softar vi framför tvn. kika in senare, kommer lägga upp en veckans.

jeans och klocka demand and supply, t-shirt mickes, skjorta och sjal h&m, skinnjacka carlings.

LÖRDAG

hej! jag hinner inte blogga så mycket, har nyligen kommit hem från ett träningspass på gymmet och en baguett på fiket. ska ner på stan när som helst, micke ska spela fotboll på stan tydligen. så det måste ses. innan de tänkte jag kika lite i affärer. så vi hörs efter de med en outfit från dagen.

FREDAG

hinner inte blogga nå mer än såhär idag, ska på middag hos dorsin. så ha en mysig fredagskväll.

kavaj och byxor zara, t-shirt mickes

11 MÅNADER


den här låg på bordet i morse! micke skickade sms när han va ute med geisha och sa att de låg en present där. jag älskar överraskningar, det är bland de bästa som finns. jag har den bästa pojkvännen också, jag är lycklig. blir tårögd nu till och med. han är bäst. klockan är från demand and supply, vi stog och tittade på dom senast vi va där. det finns i massa färger, jag vill ha alla. men den här va min favorit. dom kostar 900-1000 kr. vet inte exakta priset. jag är överlycklig över min present.

TORSDAG

har precis ätit gröt efter ett träningspass. nu ska jag bara fördriva lite tid, fixa mig lite. sen ska jag ner på stan innan jag hämtar micke. måste till demand and supply och fixa min klocka jag fick av micke idag. vi firar 11 månader. lägger ut en bild på klockan sen. sen hämtar jag upp micke på lerkendal, åker hem, med geisha, äta mat. sen ska micke spela hockey, rosenborgs hockeylag har match så några från laget ska spela hockey i pausen. haha, ska bli väldigt kul att se. när den är slut är det direkt hem och fixa oss för vi ska till kris och michella på inflyttningsfest ikväll. geisha följer med och leker med deras hund oscar. blir nog en trevlig kväll. så jag är rätt upptagen idag, alltså inte så mycket bloggande. kanske lägger ut en ny veckans så har ni något att göra iaf, hehe.

VECKANS OUTFIT BLEV....


Sara Olsson (klicka för att komma till hennes blogg)

emilkeps - weekday
klänning - monki
halsband - hm (målat om)
skor - vagabond

Jag gillar hennes stil, klänningen är jätte fin! Jag vill ha hennes keps. Har vart ute efter en länge och jag gillar den massor! Tyvärr så finns inte weekday i min närhet. Halsbandet har hon målat om själv, jag gillar kreativitet. En perfekt vår/sommar outfit.


JAG VILL HA NY DESIGN/HEADER

jag är inte jätte bra på det här med design och header, så jag behöver er hjälp. är det någon som kan det här med design som vill hjälpa mig? jag vill inte göra så stor förändring, fortfarande ha samma färger.

nu ska vi gå till bunnpris en snabbis, när jag kommer tillbaka avslutas veckans outfit. så rösta på nu, det är väldigt jämt. hörs snart, puss

RAPUNZEL OF SWEDEN

jag har tänkt att köpa löshår, men jag har så svårt att välja färg.. har ingen aning om håret är i samma färg som på bilden. håret på första bilden ska föreställa kastanjebrunt, men för mig ser det inte brunt ut. skulle det vara mörkare än det är på bilden så passar de inte till mitt hår. håret på bild två heter gyllent, det säger mig ingenting egentligen. så svårt att veta vilket som passar min hårfärg bäst.. någon som har handlat där som vet hur färgerna är på ett ungefär, om de stämmer överrens med färgen på bilden?

YOGA

hej! kom nyss hem från mitt andra träningspass på elixia. började med att gå på löpbandet men sen fick jag en förfrågan om att vara med på yoga. vilket jag också var. fyfan så stel jag är. det var faktiskt ganska jobbigt, jag trodde det skulle vara rätt soft träning. men det var skönt! bra för min stela kropp. sen blev det löpbandet för att bränna lite kalorier och lite styrka på magen. sen gick jag ner till fiket efteråt och tog en kylling salat. nu sitter jag hemma och väntar på att micke ska träna klart, sen ska vi handla och laga mat.

fortsätt rösta på veckans outfit, avslutas ikväll.

RÖSTA PÅ VECKANS OUTFIT








rösta på den outfit du tycker är snyggast, avslutas i morgon kväll. ni kan rösta hur många gånger ni vill, men endast en röst per kommentar. skriv gärna varför du tycker att just den outfiten är snyggast.


NEW


den här blev det! en jeansväst från carlings, 399 kr. snyggt över en hood i vår eller bara en t-shirt eller ett linne.

TISDAG

har kommit hem från solsidan för ett litet tag sen, blev en fika och lite shopping. micke köpte 2 linnen och en jeansskjorta från carlings. jag köpte också något i jeans från carlings, ni får se senare vad det är. kan ni gissa vad det är? jag hittade ett par riktigt snygga skor också, från friis & company. lite dyra dock..

tack för alla kommentarer på förra inlägget, jätte kul att ni ville berätta. större delen som skrev var visst från norge, hehe. antingen så är de flest norska som läser eller så är ni svenska bara dåliga på att kommentera. men ni får gärna fortsätta skriva, ni som inte skrivit. det var någon som undrade om jag kunde skriva lite om mig själv, så det tänkte jag göra i ett annat inlägg lite senare idag. saker som ni inte vet om mig. så vi hörs om ett tag

VILKA ÄR NI?

jag skulle vilja veta lite om er som läser.. så det vore jätte snällt om ni ville berätta lite. ni får skriva anonymt om ni hellre vill de. men tell me, vart bor ni, ålder, intressen, jobbar/skola?

TULLAVGIFT?

jag har en liten fråga till er som bor i norge, har ni handlat på topshop någon gång? eller någon annan sida på internet.. vet ni om det är tull avgift?

sen så tänkte jag bara påminna om veckans outfit, ta bild på en outfit och var med!

DAGENS VILL HA

jag avbeställde mina skor från modekungen, sämsta sidan jag någonsin försökt handla på. tog ett bra tag att få skorna, efter en månad hade jag inte ens fått dom. så nu är jag ute efter ett par andra. jag funderar på dessa från topshop. riktigt snygga. men då är frågan vilken färg? jag har ju rätt många svarta, så det lutar åt beiga.


vilka tycker ni, beiga eller svarta?


SEGER I FÖRSTA MATCHEN

åh så skönt! jag var nervös i princip hela matchen. det kändes som det kunde bli mål varenda sekund. när micke missade nicken så hoppades jag verkligen att han skulle få ett läge till, vilket han fick! och gjorde mååål. lyckorus. rade gjorde 1-1 och micke 2-1. riktigt bra start på säsongen. jag är glad, nu väntar jag bara på att han ska komma hem och lägga sig. men det blir inte förren vid efter 1. tror nog att jag hinner somna innan de.


VECKANS OUTFIT


då kör vi första veckans. såhär funkar det: ni lägger ut en bild på en outfit i er blogg och skriver att ni vill ha med den i tävlingen, skriver här att ni har gjort det och länkar inlägget med outfiten ni valt. efter någon dag väljer jag ut de outfits jag tycker är bäst (beroende på hur många det blir) och lägger in i ett inlägg på min blogg, som ni sedan får rösta på. ni får rösta på er egen outfit, hur många gånger ni vill men bara en röst per kommentar. vinnaren lägger jag ut i ett eget inlägg med blogglänk och några kommentarer på vad jag tycker om den!

så nu kör vi, ta kort på en outfit du har på dig eller så tar du en gammal som du redan har en bild på och lägg ut på din blogg. ni har till på tisdag kväll på er att välja en outfit.

ELIXIA

nu har jag skaffat gymkort på elixia. så imorgon börjar min träning på allvar! det ser jag fram emot. tränar maj ut där iaf, sen får vi se. men de här månaderna blir det massor av träning, så det blir värt pengarna. haha. man blir i alla fall mer sugen på att träna där än på impuls. finns massor av olika pass man kan gå på också. så det blir mer varierad träning där än vad jag gjort på imupls.

SERIEPREMIÄR

idag drar serien igång! äntligen. dom möter molde borta, så micke åker om någon timme. fanny kommer hit och kollar på matchen! länge sen vi sågs nu så det ska bli kul. nu väntar jag på att skypa med min syster och hennes kids. och nu är det dax, vi hörs senare idag.

VECKANS...

o
ungefär såhär ser det nya på bloggen ut. jag tänkte köra olika veckans. i morgon börjar jag med den första så kika in då så får ni se vad det går ut på! det kan bli bra, eller mindre bra. jag hoppas att ni kommer vara aktiva med att vara med, för då kommer det bli kul. nu ska jag mysa med min pojkvän, ha en fortsatt bra helg så hörs vi i morgon.

FREDAG


skjorta och skinnbyxor zara, armband indiska. tror ni jag gillar mina brallor från zara eller? haha, är ganska aktiv med att använda dom. har ni inga skinnbyxor borde ni skaffa ett par, det passar verkligen till allt!

TACKTACKTACK

juste, tänkte säga tack för att ni som skrev tycker att min blogg är bra som den är! men nu har jag nog kommit på något nytt kul som jag tänkte ge ett försök. ni får kika in senare så får ni se vad de är. ha en bra och mysig lördag så länge.

NEW


militärskjorta från zara, 299 kr.

ett tips, vill ni ha en liknande grön militärskjorta finns det en på h&m för bara 99 kr! den är lite enklare, inga fickor fram och inget på axlarna. men helt klart snygg!

MASSOR MED SNÖ

det har snöat i princip hela dagen idag! så jäkla surt. jag blir nästan deprimerad när jag kollar ut genom fönstret. det är inte lite det kommer ner heller. så himla surt när nästan all snö hade försvunnit. på första bilden ser ni hur geisha såg ut efter kvällspromenaden. det fick bli duschen för att få bort all snö. hon kunde knappt gå i slutet. hon behöver verkligen klippas snart. dagen idag har vi i alla fall vart på stan en sväng efter mickes träning, lunchade med per, kristina, katarina och vadim på tulla fischer. jag shoppade en skjorta från zara och ett armband från indiska. ni får se i morgon. 

geisha tycker om micke jätte mycket. nästan så jag känner mig utanför ibland, haha. men söta är dom!  

KLÄDKORG


här är resultatet av min nymålade klädkorg. den tog ett tag att måla, det är så mycket pill. men helt klart mycket finare med vitt. nu vill jag bara byta ut den fula byrån, ni ser den på bilden till höger. hittade en JÄTTE fin idag på en liten butik på solsidan. men den kostade tyvärr ca 6000. men det är den värd för så fin va den. hade man 6000 över så hade jag gärna köpt den.

TRÅKIGA BLOGG

jag är rätt trött på min egen blogg. jag är verkligen sugen på en förändring. det känns som det bara är samma tråkiga inlägg varje dag. så ge mig tips snälla, vad vill ni läsa om/se? nu vill jag att ni skriver något!

BARE BLÅBÄR

vid 17 ska jag till bare blåbär och fika/äta. det är vårt stammishak. så micke får äta middag själv hemma, det är första gången det händer när båda är här. han passar på att käka korvgryta nu när jag inte ska äta. gillar inte korv. fast nu känner jag att jag hade kunna äta de, är så jäkla hungrig. blir gott med mat på bare. kylling salat blir det. kanske någon god efterrätt.


PRICKAR


skjorta och strumpbyxor h&m, shorts weekday, linne gina tricot

NEW


vi beställde nya träningskläder till mig för nån vecka sen från adidas. idag fick jag allt, jag är super nöjd. bland annat den här rosa tröjan. nu måste jag bara skaffa ett gymkort någonstans, inte impuls.

nu ska vi snart gå och äta på ciao bella. ha en mysig kväll. puss

ONSDAG

åh, micke har 2 träningar idag så det blir inge stan. vet inte vad jag ska göra. förmodligen vika tvätt. det ser jag fram emot, not. det är ganska varmt ute idag så mycket av snön har smält. det är positivt, men det är jäkligt blött på gatorna. jag kan inte gå in i bilen utan gummistövlar. geisha ligger i sin filt varje gång vi vart ut och skakar. nu väntar vi bara på att det blir lite sol också så det blir torrt på gatorna. vill gärna slippa använda gummistövlar..

GÖTT

maten blev hur god som helst. men vi gör det bättre nästa gång, lite mindre av vissa saker och mer av andra. då blir det perfekt. muffinsen blev också riktigt goda. så det va en bra dag i köket dvs. i morgon ska vi ner på stan, micke är ute efter en ny skinnjacka. shopping sugen efter dagens rensning av kläder. tredje dagen vi är ner på stan på några dagar. men mig gör det absolut ingenting. jag gillar det. jag vill ha mina skor nu, som jag beställde för många veckor sedan. lagom irriterad över det!

TISDAG

micke har vart ledig idag, så vi har rensat garderoben. hans sida iaf. min är rätt så ny rensad sen jag flyttade hit. nu är det bättre ordning så mer saker får plats! vi har tvättat två maskiner också, som inte blev rena. jag hatar tvättmaskinen nere i källaren. det blir nästan smutsigare än de va innan, så tråkigt. dessutom finns det ingen möjlighet att torka så nu har vi blöt tvätt över hela lägenheten. så det är inte allt för fint hemma just nu. idag blir det en ny maträtt, som jag hoppas blir hur god som helst. kycklingspätt, jordnötssås och ris. ganska avancerat faktiskt. vi har planerat att baka muffins sen också, vanilj med bär i. det blir en mysig kväll i en stökig lägenhet. 
jeans cheap monday, skor h&m

ANSIKTSMASK


har precis haft ansiktmask, så nu är jag len som en babyrumpa i ansiktet. den va riktigt bra! micke köpte den på taxfree när han va iväg med landslaget. det är de ända positiva med att han åker iväg. får alltid något kul från taxfreen. jag gillar ole henriksen produkter.

MÅNDAG


jeans cheap monday, från demand and supply. skjorta gina tricot.

JEANSJEANSJEANS


jag har fått en liten kärlek för jeans. jag vill köpa jeans, har mest föredragit leggings ett tag nu. jeans på jeans är så sjukt snyggt, jeans med jeans skjorta/jeans jacka till. jag är sugen på ett par jeans med ljusare lappar på knäna. får se om jag syr lite eller om jag ska försöka hitta ett par.

MONKI


AALESUND-ROSENBORG

nu är det match! dom leder redan med 1-0. bra start. har längtat efter att matcherna drar igång igen. längtar jätte mycket till första hemma matchen. det är varmt ute idag, ca 6-7 plus grader. det är blött på vägarna, känns riktigt bra. hoppas snön smälter fort. nu måste jag fokusera på matchen!

VITARE I BADRUMMET


äntligen färdigt, det tog ett bra tag att måla hyllan. flera lager osv. behövdes egentligen lite till, men jag fuskade lite. de syns ändå inte. nu måste jag gå och köpa hundmat till geisha. det är slut och affärerna är stängda. jag får hålla tummarna att de finns på lilla kiosken/affären eller på 7 eleven. hon får äta efter promenaden helt enkelt.

SÖNDAG

jag har vart riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna. har inte haft några som helst ideer i mitt huvud. hoppas på att det blir bättre på den fronten snart. jag ska måla klart hyllan idag, så förhoppningsvis får ni iaf se hur det blev i badrummet. nu ska jag måla så den hinner torka idag. hörs lite senare, med förhoppningsvis lite mer intressanta inlägg.

LÖRDAG

jätte trött! gick upp klockan 8, har tränat lite nu på morgonen. ska ta mig ork att duscha nu. skulle helst bara sova en stund i soffan. men det har jag inte tid med. det är fint väder idag också, jag måste säga att jag fick vårkänslor igår. solen värmde jätte skönt ibland. vi shoppade lite, jag köpte ett par jeans. ni får se senare. micke köpte mycket, 2 par chinos, 2 tröjor, 2 t-shirtar. nej nu måste jag hoppa in i duschen innan jag somnar. trevlig helg!

FREDAG

jag har ju köpt en ny matta till vardagsrummet, en vit. tror ni inte att geisha spydde på den precis? man blir ju glad. och jag vet inte hur man gör för att få bort fläckar. vad använder man för medel? annars så är de ju ganska fint med en gul fläck på en vit matta.

ska åka och hämta micke snart, vi ska ner på stan och kika på vårkläder. det är sol och inte så kallt så idag inviger jag nog skinnjackan. gillar inte vinterjacka när man ska gå i affärer. så jag får frysa om det är så. jag vill få vårkänslor snart. det behövs..


jag hittade mitt josefin halsband igår när jag började måla hyllan. fick det av min syster på studenten.

GOD NATT

hej! har haft en helt underbar kväll med emelie på bare blåbär. tjejsnack i ca 5 och en halv timme, kan knappt bli bättre. nu ska jag se ett avsnitt av glamourama sen ska jag sova så det snabbt blir i morgon så jag får träffa min man. klockan 12 ska jag vara på flygplatsen för att hämta honom. lääängtar. blir massor av mys i morgon. sov gott så hörs vi mer i morgon.

3 MARS


skjorta h&m, linne gina tricot, skinnbyxor zara

ONSDAG

jag har målat större delen av dagen idag, därför dåligt med bloggande. har iofs inte mycket att blogga om heller så lite därför. ska fika med emelie om ett tag. får se om jag går dit eller tar bilen, just nu lutar de åt bilen. lat som man är.. fast mest så handlar de om att det är mörkt när jag ska gå hem sen. nu måste jag fixa mig lite.


NATTI

shutter island var ingen höjdare. varken jag eller katarina förstod speciellt mycket av filmen. så jag rekommenderar den inte. jag är mer kärlek films typen. men jag hade ju redan sett valentines day tyvärr. men det var mysigt i alla fall då, fast filmen inte va så bra. 

i morgon har jag ingenting planerat. vi får se vad dagen har att erbjuda. har i alla fall något att göra, måla! för idag köpte jag färg. har redan börjat måla pallen. ska måla andra omgången i morgon. sen har jag en hylla som jag först måste plocka ur innan jag kan måla. det blir lite jobbigt men det kommer bli fint! men jag känner att jag inte bara vill sitta hemma och måla hela dagen. får se om någon har tid att ses på en fika kanske.

vi hörs i morgon, god natt

SHUTTER ISLAND

ska ut med geisha när som helst, sen ska jag på bio med katarina. vi ska se shutter island klockan 6. så hinner jag så lägger jag in en outfit innan jag åker. annars får ni ha en mysig kväll så hörs vi efter bion.

TRÄNA

jag åker och tränar lite! ska bli skönt. ska köpa lite färg på vägen också, hoppas på att det finns. för då ska jag måla om lite saker när jag kommer hem. en pall och en hylla från badrummet. det blir bra! vi hörs senare. ha en bra dag så länge. puss

NEW


jeansskjorta från h&m 199 kr. svart linne (lite transparent) gina tricot 129 kr, skinnjacka carlings 399 kr ordinarie pris 1799! kan lova er att jag är nöjd med den. så perfekt, lite sliten. och ju mer sliten den blir ju snyggare blir den. skönt att slippa använda min från h&m som alla andra har. den är lite väl plastig för min smak också. nu vill jag ha jeans på jeans. skjortan och ett par jeans, med den skinnjackan över.

LAGAR SOPPA.

jag har shoppat lite idag, ni får se senare för nu håller jag på och lagar soppa. vi hörs om ett litet tag.


1 MARS

hej! jag har haft världens bästa helg. nu har micke åkt igen. halv 5 imorse skjutsade jag honom till flygplatsen. jag var hemma igen vid halv 6 och kunde somna om, skönt! idag ska jag ner på stan med emelie, sen iväg till ikea för att köpa mattor. en till vardagsrummet och en till sovrummet. det är så kallt på golvet i sovrummet nu när jag tagit bort alla kläder! haha. vi hörs lite senare idag.


det är helt sjukt vad jag älskar min pojkvän. mer och mer för varje dag!

RSS 2.0