last night


jag och paulina drack lite på kvällen, tog igen lite vi missat. vi satt bara och snackade skit medan micke var borta och såg fotboll. mysig kväll. gick upp tidigt för att skjutsa till träning, så nu ska jag ta en liten powernap. paulina och geisha sover redan.

städa städa städa

nu ska jag städa ännu mera, kuuuul. plocka med alla kläder, tvättade och från golvet. tvättmaskinen här är katastrof. kläderna blir inte rena. dom blir blöta och luktar sköljmedel, inte mer än så. om mindre än två timmar är paulina framme. om hon kommer på rätt tåg nu dvs, höhö. men det går nog fint. nu måste jag sätta igång, vi hörs senare.


palle kommer till trondheim i morgon!


nu är paulina på tåget på väg hit. jag längtar till i morgon klockan fem i tolv. då hämtar jag upp henne på stationen. vi har hunnit med allt vi skulle göra idag, nästan. har till och med vart till banken och fixat bankkort. köpte mig en tröja på stan, mysig. den på bilden. endast 149 kr på gina tricot. jag är helt slut nu, har vart en jobbig dag. har mer att göra, hela garderoben kvar. alla kläder ligger på golvet bakom sängen i sovrummet. det får fixas i morgon efter jag skjutsat micke till träning och innan jag hämtar palle.

resten av tatueringarna kommer nån dag snart, när jag har tid (ork) att ta kort på dom. och ja, jag kan skriva lite om dom, i vilken ordning jag gjorde dom och om det finns en mening. håll ut, höhö.

från nån dag sen


ja, geisha har ju mens. trosorna är lite stora så dom åker av.

original blå

Dagen började med en liten sov morgon, sen skjusa jag micke till träningen men fick hämta honom bara 20 minuter efter pga av en ond mage. Vi såg på I Love You Man när vi kom hem, en helt godkänd film lite smårolig. Micke rensade lite i garderoben så jag kan he in mina kläder som just nu ligger på golvet, det ska fixas imorn! Taco stog som många gånger förr på matsedeln. Btw ska de öppnas en ny italiensk restaurang (ciao bella) nära oss nästa vecka det blir intressant. Ikväll har vi druckit lite alkohol och tagit de lugnt. Geisha var poppis vid kvälls samlingen ute på gården hon blev uppvaktad av tre hunkar Bamse Aaron och en liten svart sak. Kanske berodde på mensen? Det var ett kärt återseende mellan lillen och Aaron som inte hade setts på ett bra tag. Imorgon ska vi hinna med en del saker, städa, tvätta, garderoben, stan, kamera försäkring. Nu blir de sängen Natti natt 

söndag

vi köpte nytt soffbord igår, som vi ägnade kvällen åt. blev jätte jätte fint, nu ska vi bara köpa en vit byrå, kanske på måndag om den kommit in då. det blev genast mycket ljusare här med ett vitt bord.

geisha har börjat löpa så nu får hon gå med trosor. men det uppskattas inte så jäte mycket, haha. men söt är hon. ikväll är det match, 20.00. vädret är jätte tråkigt, regn. och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. gillar inte såna dagar. får klura ut något varmt och fint. jag ser inte fram emot geishas promenad. man kanske ska köpa sig ett par fina gummistövlar? ja, en bra ide. det regnar ju ofta här.

kollar på nått kändis program nu. utser snyggast rumpa, läppar, hår osv. jag skulle döda för angelinas läppar.. lite större skulle inte skada alls.

från gårdagen


det blev att vi åt ute, thai. sen hem och se film och äta jordgubbar och pistach nötter. det blev verkligen fredags myyyys hela dagen.

fredags myyyys


höga jeans och magkort tröja från monki.

väntar på att micke ska träna klart (som varje dag, haha) vi ska på stan. sen får vi se hur resten av dagen blir. fredag är det och det ska bli en mysig dag. det blir antingen laga mat hemma, äta ute eller ta med till korsvika och sitta uppe på berget med utsikt över havet. men vädret känns lite för kallt för det sistnämnda. nu måste geisha ut och kissa, om jag kan slita mig från våra bästa år...

det finns iaf något positivt med att micke åker iväg.


toffifee och fyra flaskor vin. två rose, ett vitt och ett rött. rose vinet är de godaste jag druckit. och hur snygga är flaskorna?!

tlööööttt


jag börjar bli trött, sådär drygtrött. så man är dryg. paulina är drabbad. men de är ok, de är sånt man har vänner till..

lilla al fadji


den är skit tråkig. men micke har fått mig tycka den är lite kul. kolla på den några gånger, då är den kul. måst ät ööööst

lite tattoos


fyra återstår. men det får bli en annan dag.

väntar på att klockan ska bli efter två


jag köpte godis, sen solade jag. åkte hem, satte på en film på canal+. nu väntar jag på att få hämta micke, så jag får kramas liiiite. har även tagit lite kort, tatueringar. lägger upp dom när som helst. först ska jag ta något att äta eller dricka.

jag är duktig

för jag har kommit igång och städa! det är faktiskt så jäkla skönt när man ser att det blir rent. jag tycker verkligen inte om när de är stökigt, men jag har sällan orken till att städa. men nu har de sett ut såhär allt för länge. ska snart ge geisha mat och gå ut med henne. sen ska jag iväg och sola solarium, även fast det är sol idag. jag har knappt vart ute för det kändes kallt. men 25 grader är inte kallt.. solariumen här är lite läskiga. dom går ner hela vägen, så man ligger i en rund grej, sen så är rummen så trånga att man väggarna är precis i kanten, så man kan inte ta sig ut. jag får för mig att dom ska fastna, så jag ligger och lyfter titt som tätt. men tur är ju att det finns en panik knapp... innan solningen ska jag in på affären, måste ha mynt. så tänkte jag nog köpa något gott också, ha lite godis i godisskålen i de nystädade vardagsrummet vore ju inte fel.


ikea

kom hem från ikea för ett tag sen, tänkte köpa saker och göra de lite mysigare i gästrummet nu när vi får gäster. på onsdag kommer paulina. jag lääängtar. hihi. jag köpte iaf sex stycken kuddar, sen va pengarna slut. skulle även köpa ett överkast, men svenska presentkort gick inte att använda här. tråkigt, så det blev inget överkast. får åka dit igen om nån dag. nu ska jag lägga in alla kuddar i gästrummet sen ut och kissa geisha.


new


väska från åhlens

du är ljuset i mitt liv


det är sjukt vad jag saknar micke.. en dag har gått snart. en till i morgon. sen får vi kramas, i morgon natt. vi har vart i från varande i fem veckor förut, jag skulle aldrig klara de igen. jag klarar knappt en dag nu. mina känslor blir bara starkare för varje dag som går. det är en underbar känsla.

monki


linne och jeans från monki

promenad


vi testade rörelse funktionen igår. hur söt är hon? första bilden är nyss.

jag ogillar att vara ensam, nästan hatar.. jo, jag hatar de.

jag saknar alla som man kan sakna nu. micke är borta, mina vänner är hemma, min familj är hemma. men snart kommer paulina hit. äntligen. det har vart en dålig dag. jag hatar att köra bil i norge. jag blir tokig på att högerfilen är endast taxi och buss fil. det är backar överallt, enkelriktat överallt och högerregeln överallt.. låter som en dröm va? njaa, såna här dagar är de inte de. jag vill bo i ett land där det är enklare att köra bil, enklare att sysselsätta sig, enklare att sola, enklare att glömma vissa saker. bara vara glad och kärleksfull.

har precis satt på geisha frontline, för loppor. hoppas att de försvinner nu. hennes matklocka har ringt. hon väntar på mig. så det är bäst att jag rör på mig. vi hörs garanterat senare.

new


bättre sent än aldrig. skorna jag köpte i sundsvall, med strumporna jag också köpte där!

skor från h&m, strumpor från lindex

jag hatar rubrik......

gick upp 06.25 för att skjutsa micke! puh. jobbigt att gå upp så tidigt. han är på väg till aserbadjan nu. det är ensamt! åkte med geisha till veterinären vid halv elva. hon har löss av något slag tydligen. fast ser ut som fästingar, ska iväg till apoteket och hämta medicin sen. tar de samma veva som jag är på stan, ska kolla lite. på en ring bland annat, hiho. hoppas jag hittar min "wooow" ring. sitter med färg i håret nu. svider en aning. vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. stan iaf, direkt efter jag färgat klart. jag ska även ta mig en sväng till ikea, idag eller i morgon. sola tänkte jag göra också. så måste jag städa här hemma, ser ut som skit. så jag har iaf lite att sysselsätta mig med när micke är borta. tur de va. men jag hatar att vara ensam hemma. inbillar sig en massa saker, skrämmer upp sig mer än nödvändigt. jag har en massa kläder att packa upp, kläderna i säckarna är fortfarande kvar sen jag flyttade hit.. det går inte snabbt här inte.

söndagen

vi åkte upp på ett berg, tog en fika, kollade på en gris och får. jätte mysig plats! sen åt vi vitlöksbröd och planka. efter de gick vi på baksmällan. som va helt okej, man fick skratta lite.

tre månaders dagen


födelsedagen


hemma igen

åkte nio imorse och kom hem vid halv fyra. jag är dödstrött nu. men ska ta mig ut med geisha om en stund, i regnet. tänkte färga håret nu, micke är på träning. men jag orkar inte stressa så jag gör de i morgon, eller nån dag. ska hämta honom vid sju, sen ska vi handla mat. i kväll kommer det förmodligen massor med bilder, ska lägga in dom senare. helgen har vart hur bra som helst. jätte mysigt. nu längtar jag lite till i vinter när micke har semester, utomlands! sola sola sola.

middag och bio

har vart iväg och shoppat lite idag med, en väska så nya kameran får plats, solglasögon och 2 hårfärger! nu ska de färgas, eller i morgon när vi kommer hem. färgen finns ingenstans i trondheim, tragiskt. vi ska snart iväg och äta, sen på bio. baksmällan blir det. sista kvällen här. i morgon bitti bär det av mot norge igen. nu ska vi gå, vi hörs senare eller i morgon kväll. puusss

sundsvall

började födelsedagen 00.00 då jag fick en sång och ett paket av världens bästa pojkvän. med en systemkamera i!!! glaaad tjej. efter lite pill med den somnade vi till slut. ställde klockan på 06 och åkte 07.10 och kom fram vid 13. när vi kom fram och packat in allt på hotellet gick vi på stan en sväng. jag fick med mig ett par skor och ett bälte från h&m. sen gick vi hem och hängde med geisha, drack lite cider och öl. klockan 7 hade vi bord på oscars. vi åt jätte god mat!! vi gick tillbaka till hotellet en stund för att dricka rosé, men va inte så sugen. så efter ett tag gick vi till en pub, sedan tillbaka till oscars för en drink. vi satt och kollade på folk resten av kvällen. vilket är det roligaste som finns. mycket fult folk här måste jag säga. jag hade en jätte bra födelsedag. tack babu för min bästa födelsedag! i dag har vi vart och sagt hej till mickes förra lagkamrater som spelade paintball. sen åkte vi till ett shoppingcenter för shopping. jag fick med mig massor hem! monki fanns, där handlade jag massor. tre par byxor, två tröjor, en t-shirt och en shorts dress. allt för 1000 kr. riktigt bra. sen blev det två par strumpor från lindex. silicea också, som är kapslar som är bra för håret bland annat. jag handlade på systemet! inte sådär jätte kul, haha. men man måste ju. ikväll klockan sju ska vi äta ute, på thai restaurang. gooott. sen sätter vi oss ute nånstans på en filt och äter jordgubbar, chips, naturgodis och dricker cider och öl. jag är lyckligt lottad som har en mysig och romantisk pojkvän. vi firar 3 månader idag. bästa evah. det kommer massor med bilder från helgen, eftersom vi har en rolig kamera att fota med! hihi. men dom lägger jag in sen när jag har mycket tid över.

när vi va på stan i trondheim kom det fram en tjej som har en modeblogg och ville ta kort på mig, man kan ju säga att jag måste öva på min pose. haha! men den bjuder vi på...
http://tronderhunter.blogspot.com/2009/07/josefin-nordre-gate.html


tjugo år i morgon, firas i sundsvall

stoppade precis i mig tacopaj från igår, puh. nu är jag mätt! micke har match i kväll, det gillas. tycker om att sitta där på läktaren. men innan jag åker dit ska jag klippa geisha lite tänkte jag, så hon är fin till våran lilla semester. det kommer bli så mysigt, geishas första gång på hotell. undra hur dom rummen ser ut.. om det är vanliga rum bara, och jag hoppas vi får dubbelsäng! annars blir jag besviken. då blir de trångt i en säng. med alla oss tre. ska även hinna förbi en liten antik affär och se om jag hittar några roliga saker. jag älskar att ha bil, jätte stor skillnad från när vi inte hade. då satt vi i princip inne hela dagarna. i morgon drar vi, vi har packat idag. geisha blir ledsen varje gång man tar fram resväskan, extra gosig. hon är sötast. vi köpte en gps häromdagen, den sa att det tar ca 7 timmar till sundsvall. men det stämmer inte, för den sa 12-13 timmar till västerås och det tog bara 10 timmar. så vi får se, vi siktar på att vara framme senast 14. sen ska vi på stan och shoppa lite, senare på kvällen ska vi ut och äta och dricka vin. 20 år, så jag ska på systemet på dagen! att jag ska. haha. nu rinner tiden iväg, måste börja göra allt jag ska göra innan matchen. åh, jag bara längtar till i morgon när jag fyller år. känner mig som ett litet barn. men det är okej!

en dag i stugan, i slutet på juni


nytt


tröja från h&m, köpte även en t-shirt, samma typ av stil på tyget, en vinröd. och tröjan ni såg på bilden igår, rosa. kommer nog en bättre bild senare när jag har kläderna på mig.


mys kväll


jag älskar mitt liv just nu


nu har jag vart iväg på möte. det gick riktigt bra. ska på möte i augusti för en klädaffär. hoppas på att det blir något. det känns väldigt lovande faktiskt. jag är glad idag. dessutom ska jag snart på stan med mitt hjärta och kolla lite kläder. han ska klippa sig också, förhoppningsvis. höhö. jag är sugen på att göra något nytt med mitt hår... vad skulle det vara? byta färg? börja äta piller så håret växer fortare? i think so. det skulle jag gärna. ska nog kolla på de idag. åh, snart fyller jag år. jag älskar att fylla år. en dag man får känna att det handlar om en själv. det är ju inte fel. jätte jätte bra dagar väntar på mig. jag har världens bästa känsla i magen. jag är lycklig, jag vill känna så här jämt. LYCKLIG!

brownie

ligger i soffan och är tröööött. skjutsade micke till halv nio sen ut med geisha direkt. ska shoppa gps idag, så vi hittar till sundsvall. sen vill jag ha något nytt att ha på mig på fredag när jag fyller. det kommer bli en jätte jätte bra helg. senare idag ska vi nog sola också, skönt. få färg ska vi. eller jag behöver, micke är brunare än mig. men så kommer det väl alltid vara, bara gilla läget.

i augusti kanske min syster kommer hit, hoppas!!! simon kanske får jobba här i trondheim, så då kommer hela familjen hit och stannar i 2 veckor. tänk vad bra, paulina slutet/början på augusti, dom i augusti, evelina i slutet på augusti. haha, jag och micke blir inte ensamma länge den månaden i så fall. men det gör inget alls. nu håller vi tummarna på att alla kan komma. vore tråkigt om ingen kom till slut...

nu ska jag hitta något att ha på mig och äta lite frukost. pusss

fretex

va på second hand affären efter jag skjutsat micke. hittade ett brunt flätat bälte, en korg och en servetthållare som jag nyss har målat vita. ska snart åka och hämta micke, sen åker vi till korsvika och solar. jag är sugen på att shoppa, gå på stan. de gör vi kanske i morgon. vill köpa hängare på clasohlsson så vi kan hänga upp sakerna i köket någon gång. på onsdag eller torsdag ska jag åka till en liten affär jag hittade idag, får se om dom har nå kul till hemmet. idag ska jag ringa om jobb... spännande.

jeansväst som gärna får bli min


pilot

jag ska nog skaffa mig ett par.

grease 2


den går på tv nu! vilken bra kväll. cola och grease. dessutom vill jag ha en sån jacka. en liknande, lite stor med uppvikta ärmar. t birds och pink ladies. jag måste säga att tjejerna har snygga kläder. lite inspiration kanske.. jag försöker hitta second hand butik här i trondheim, tror jag har hittat en. men vet inte vart den ligger exakt, ska nog kika i morgon. åh jag vill shoppa!!!

thai i solen

gick och köpte mat, satte mig ute på filten med geisha och åt. jag funderar på om jag ska gå till kiosken, den ända som är öppen på söndagar och köpa kall cola. kanske lite godis.. det är vinterviken på tv, det va inte igår.

jag vill köpa nya skor, och bälten. ett brunt flätat. vill ha kängor, låga. men jag hittar inga som jag har i mitt huvud. får leta vidare, gå och kolla affärer. på internet finns det iaf inte. någon som vet kanske?

jag måste be om ursäkt för alla gånger jag loggar in på msn, det är inte meningen! internet strular och jag blir tokig på det.

det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig


jag vill bli brun nu!


andra bilden: mina nya mjukis shorts. sista bilden är vårt hus. kommer lite bilder innifrån också så småningom.

jag vill åka utomlands, för här blir man inte brun. inte så brun som man vill bli. eller så måste man vara flitig i solariet. jag åker nog dit snart igen, nån dag med dåligt väder. innan fredag. jag låg och sov i solen, 11 till halv ett. jätte skönt. nu är det molnigt tyvärr. så jag är inne och kollar animal planet. ska gå och köpa mat om ett tag. sen ska jag nog städa, för jag får panik på hur det ser ut. vill att det ska se bra ut på en gång. orkar inte städa. men de måste göras.

sola


i bilen på väg till trondheim. vi va rätt högt upp..

det är jätte bra väder, micke åkte precis till flygplatsen. borta match. jag ska sola, i hopp om att bli brun. solade solarium igår, det är väldigt skönt. nu ska jag sätta på mig bikinin och ta med en filt ut och lägga mig på gräsmattan utanför. kanske ta en powernap. gick upp 9 och åt frukost med mitt hjärta.

i slutet på juli kommer förhoppningsvis paulina hit!!! och slutet på augusti kommer evelina!!! GLAAAAAAD

myskväll på korsvika


lördag

det blev inge bio och sola igår. men idag blir det iaf sola, sen ska vi se på fotboll om det inte regnar. det ser lite ljust ut just nu. kanske blir bio ikväll.. det är stökigt här, jag vill städa och ha det jätte rent. men jag orkar inte just nu.. jag tror det får bli i morgon när micke är borta hela dagen, en söndagssyssla helt enkelt. nu är det endast 6 dagar kvar till jag fyller år. och tills vi åker till sundsvall och myser en helg. längtar! nu ska jag duscha och klä på mig innan jag ska hämta micke! jag ska prova peela mitt ansikte med tvål och socker. eftersom jag inte äger någon peeling för tillfället. får se om de funkar.

jag saknar skitungen


work out

jag ska ta fram abslide, heter den så? ska träna lite. alldeles för länge sen. måste göra något så man inte bara sitter och tänker, det blir lätt tråkigt till slut. jobbigt för huvudet. det är tråkigt väder idag, regn. så det blir en innedag idag. fixa lite här hemma, kanske bio senare ikväll. sola ska vi också, skönt en sån här dag. blev lite shopping igår, en jeansskjorta från gina tricot, mjukis shorts, spetslinne och två bh:ar från H&M. kanske kommer bilder senare nån gång. nu ska jag ta tag i mig själv innan micke kommer hem. jag är sugen på att vara brun och ha vita tänder.... 
 

ed hardy


ska snart på stan! hoppas på att få med mig något kul hem. micke är inte med i truppen idag så vi ska se matchen tillsammans ikväll. mysigt. igår bokade vi hotell i sundsvall. 17-20. så det blir tre nätter på hotell, geisha får också följa med. kommer bli en väldigt bra helg. vi tar vår röda bil dit, hihi. synd bara att jag måste köra hela vägen. jag längtar. vi mös med ed hardy rosé igår, cool flaska och jätte gott vin. kände att det passade mig bra, både faskan och innehållet. jag känner mig väldigt lycklig just nu, till skillnad från igår. haha. det växlar fort. jag måste bättra mig med kameran känner jag. jag vill ha en ny, system. då skulle jag fota hela tiden. det ska jag skaffa mig någon gång. så min syster får tillbaka sin. jag äger ju faktiskt ingen. tragiskt.


finner inga ord


jag är stum idag. så kanske ska skriva lite istället. det är för mycket i mitt huvud. jag längtar hem på det också. men det är naturligt. saknar mina vänner och min familj. dessutom känner jag bara för att bli smal. tänk att det är så viktigt jämt. går man ner nått kilo så vill man gå ner ett till. aldrig är man nöjd. jag önskar jag kunde känna mig nöjd ibland. även om de är bra att inte känna sig nöjd, sträva efter mer. men ja.. någon gång som sagt. det skulle vara skönt.

en vecka

jag har uppdaterat dåligt, för er som vill hänga med i mitt nya liv tänkte jag. just nu verkar msn vara helt ur funktion också, dessutom strular internet så jag har lånat någon annans. det verkar inte funka speciellt bra. men iaf, dagarna som gått har mickes vänner vart här. dom åkte igår morse. så när dom åkte tog vi vår fula bil och åkte och bytte till en lite finare mindre. sen åkte vi till ikea en sväng, som inte blev av dagen innan som tänkt. köpte lite ljus, grytlappar & handske, kökshanddukar och kudde. de blir fint här hemma. jag tog ju med mig aloe vera växter. jag lyckas aldrig hålla sånt vid liv! hur gör man? dom håller på dö. växter och jag går inte ihop. jag måste ha plast om jag ska ha några blommor. lite tråkigt. det känns som att det var en månad sen jag pratade med mina vänner och familj.. fast jag har bara vart här en vecka idag. inte konstigt med tanke på internet kanske.. och att jag har haft lite annat för mig än just datorn. dessutom känner jag att jag måste skaffa ett norskt nummer. annars kommer det bli dyrt för mig varje månad. nu ska jag städa lite. vi hörs senare.  

dåliga dagar

bra väder idag med, det såg lite mörkt ut när jag skjutsade micke till träningen. men nu är de iaf 20 grader i skuggan. ska ner på stan en sväng. jag känner köp behov. när man har en lite dålig dag vill man bara shoppa, för att förhoppningsvis må lite bättre. jag hatar såna här dagar, när man känner sig ful oavsett vad man tar på sig. och att allt man har i garderoben är fult. ja, det är inte lätt. senare blir de nog ikea igen. får se vad vi köper den här gången, nån kudde till iaf och dukar. min mage krånglar. nästan varje dag. lite små jobbigt, men de känns som att man inte kan göra något åt saken. det är helt otroligt, har inte setat vid datorn nästan nånting sen jag kom hit. men snart så kommer de tillbaka. när de bara blir jag och micke, haha. så då blir de förmodligen bättre uppdatering. jag längtar till 17 juli. när jag fyller. då ska vi åka iväg nånstans och mysa i några dagar. vi hörs, kanske ikväll. puss

:)

dålig uppdatering. men igår solade vi mest hela dagen. sen åkte vi till ikea och shoppade lite. mysigt. jag trivs, som fisken i vattnet. men jag har nog inte förstått att jag ska vara här jämt. inte åka hem efter 2 veckor som förut. och det känns riktigt bra, kunna slappna av lite. idag ska jag jobba lite på brännan, måste få färg känner jag. det är dax. jätte bra väder. regn i västerås? höhö.

kääärlek

jag är lycklig och nervös. hihi. jag älskar det.

animalplanet

på kvällar efter klockan 22 är det animal cops. det har jag fastnat för. sjukt hur folk kan behandla sina hundar. när man ser på de vill man bara skämma bort geisha ännu mer. om de går? haha. men hellre bortskämd. det är hon så värd. hon är värd de bästa. mig gör det ingenting att hon är med när vi äter, får smaka och så vidare.

äntligen bil!

det blev en bil, skoda roomster. rätt ful, men ändå inte ful. formen är ju lite konstig. men skönt med bil, verkligen! jag har målat i princip hela dagen. i solen på balkongen. dagen har gått fort. snart är micke här, och hans fyra vänner. kommer bli en bra helg. i morgon blir sola och bada. kanske ikea också. nu ska jag fixa lite med allting, tavlor osv. ska spika upp dom. men den stora har jag ingen aning om hur jag ska sätta upp. jag är trött, kanske ska ta en powernap snart, så jag orkar vara vaken till dom kommer. det blir sent, efter 2. 

 


trondheim

efter 10 timmar i bil är vi framme. eller kom fram vid halv 6. slängde in grejerna, gick ut med geisha, åt på solsidan. sightseeing, fast de va inte så mycket att se. vi åkte åt fel håll. skulle leta badplats. får se om de blir någon bil för mig i morgon, för ung och har haft körkort för kort tid. jobbigt läge! saknar alla redan, började grina på riktigt när mamma kramade mig hejdå. ojoj. då förstod jag. inte fören då. men det känns bra nu när jag är här. nu väntar vi bara på micke, komsi. ett dygn kvar.

gratttis till min bästa paulina som fyller 20 år idag. som dessutom överraskade mig med ett inlägg här. älskar dig.

en gäst

nu är det paulina som skriver. jag plågar mig själv med vitamin c - graduation (friends forever) just nu. min käraste vän, josefin åker imorgon. de gör "lite" ont samtidigt som de är svårt att låta bli att inte le lite. mest för att jag aldrig sett henne så lycklig som nu och jag känner att ingen är mer värd den lyckan än vad hon är. de är svårt att släppa taget om något som är en sån stor del av sig själv men jag ska försöka vända på det och jag har nog lyckats ganska bra med den biten. äntligen.. jag vet bara att det kommer bli jobbigt att saker inte är som saker vart i några år, men nya rutiner skapas och jag längtar något så sjukt mycket efter att komma på besök och krama om dig hårt. de är fint det med, längtan och saknaden. jag vet att jag kommer känna den känslan varje dag men det kommer bara göra mig gladare den dagen då vi ses. minnen är till för att sparas och du har ett speciellt fack hos mig. du är min bästa vän, lik mig och olik mig. jag har lärt mig av dig, vi av varandra. trots timmar bort kommer jag alltid stå här, brevid dig. vart du än är. du är min bästa vän och förblir det. vill bara säga att jag älskar dig och att du är värdefull. extremt värdefull. du är det finaste jag har.

jag kommer snart <3



snart smäller det!

nu är bilen packad med alla saker, i morgon bitti åker vi från västerås mot trondheim. läskigt men väldigt kul. ska bli spännande att vara sambo, hihi. åh. i morgon ska jag fixa och dona i lägenheten, längtar. men längtar mest efter att få pussas på torsdag natt. och bilen då.. på torsdag. haha. kanske blir en trip till ikea och inviger den. inte fel. jag ser fram emot mycket nu. jag älskar det här. dessutom har jag något underbart att komma hem till sen, mina vänner och familj. det känns bra! nu ska jag försöka sova lite. jag kör första biten i morgon. evelina sover här också. vi va och köpte godis till i morgon. haha jag köpte för 96 kr!!! herregud. men det är okej. för det är dyrt i norge. nu ska jag sova lite, försöka. vi hörs nog i bilen på väg till mitt nya hem. annars hörs vi när jag är framme. jag och pappa ska hem släppa av alla saker, sen gå och äta på solsidan. det är så mysigt där! hoppas på bra väder. nuuu ska jag sova. haha, natti.

RSS 2.0