SÖNDAG


dagen bestod av fotboll, hockey och mer fotboll hos min syster. en bra dag! i morgon åker jag och mikael till stockholm för lite shopping. det ser jag fram emot. kommer bli väldigt mysigt.

LÖRDAG

fullbokad dag idag. ska och se på futsal. herrarna spelar idag, så vi ska dit och kika på min bror. sen ikväll 21.30 ska vi på luftslottet som sprängdes, tredje och sista filmen. dom andra två har vart grymt bra så jag har höga förväntningar på den här! ha en bra helg så hörs vi i morgon eller så.


VÄSTERÅS I MORGON

nu ska jag packa/fixa det sista. 07.50 kommer taxin i morgon bitti. så vi hörs när vi är i västerås. förmodligen på lördag. tar ett tag att åka, tåget 8.25-15.15! sen bil med pappa från oslo och det tar ca 5 timmar.

INSPIRATION


jag älskar kavajen på tjejen till vänster!

jag ska köpa mig ett par prickiga strumpbyxor! 


bilder från lookbook.nu

TORSDAG

precis kommit hem efter att skjutsat micke, handlat lite och vart ut med geisha. sitter i soffan och äter en bar och dricker juice. har en del att göra idag. vi åker i morgon bitti. så jag måste packa, städa bilen, lämna tillbaka bilen, gå till apoteket och köpa medicin. jag har svårt med packningen.. vilka skor man ska ta med sig är mitt största problem. det är ju skor för en månad.. äh det löser sig. jag tror jag ska vila lite innan jag sätter igång med packningen. måste göra en packningslista.

7003457


ONSDAG

ligger i soffan, som vanligt efter att jag skjutsat micke. är inte jätte trött så jag skippar powernapen idag. som ändå brukar bli typ två timmar. micke spelar in något klockan tolv. ska dit och hämta honom. sen åker vi och handlar och hämtar ut tågbiljetterna till på fredag. vi åker till västerås på fredag. så det är bara två dagar kvar här i trondheim på över en månad. kommer bli världens bästa månad. ser fram emot den väldigt mycket!

i love you

TACOPAJ

paj deg:
4 dl mjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gram margargin
1 1/2 dl mjölk

köttfärsen:
500 g köttfärs
1 hackad gul lök
1 påse taco krydda

blandningen:
4 dl creme fraiche
6 msk majonäs
4 tomater
1 lök

225 grader i ca 25 minuter.

gör så här:
börja med att göra degen, knåda ihop med händerna. smöra en form och tryck ut degen i formen. stek köttfärsen blandat med en hackad lök och ha på kryddan. häll köttfärsen i formen. blanda ihop creme fraichen och majonäsen i en bunke. häll i tomaterna och löken. man kan ha i vad man känner för/tycker om i blandningen. jag och micke gillar olika saker så vi gör i två formar. jag har i som det står ovan, men han har i lite mindre tomat, majs och paprika i sin blandning. sen när blandningen är färdig häller man på den över köttfärsen. sen in i ugnen i 25 minuter. vi brukar ha den inne i ungefär 30 minuter.


VERONICA MARS


jag har hittat tillbaka till veronica mars. det går på tv varje dag. avsnitt jag inte har sett dessutom. jag önskar att jag vore henne ibland. hon är cool och riktigt smart.









MORGONTRÄNING

jag ligger i soffan, klockan är 10.18 och jag har redan tränat. är jag duktig eller? inte för att jag var jätte aktiv. powerwalk 35 minuter och bara styrka på magen. men klockan 9 på morgonen.. nu är jag trött, geisha ligger och sover på min mage. funderar på att ta en powernap innan jag duschar.

MÅNDAG

ligger i soffan och kollar på tinas cookalong, tidigare såg vi på halv åtta hos mig. bara mat program. sen ska vi se på mamma till en mördare, såg på de förra veckan. ganska spännande faktiskt. sen i sängen ska vi se på paradise hotel på webben. det är ju för bra, haha. jag har faktiskt inte mycket vettigt att säga. jag återkommer.

JAG BEHÖVER EN NY TELEFON..

förra gången jag skulle köpa en ny mobil så gick det ju inte så bra. jag la det åt sidan. men min mobil är trasig och jag står inte ut med den länge till. men jag har ingen aning om vad som är bra. så ge mig gärna tips!  

en iphone hade ju vart kul, men det är mycket pengar..

SÖNDAG

vi slappar mest idag. micke ska göra ett test om ett tag, sen direkt efter de blir det thai. vi hörs

PASSFOTO


vi åkte till stationen för att ta passfoto som vi ska skicka in till visumet. man måste ha visum för att åka till bali. jag förstod inte riktigt om den tog kort eller ej, som kanske syns. sen kom micke och störde för att jag inte fattade. vi köpte kuvert och frimärken också, men hälften av frimärkena blåste bort. haha, lyckat va? man måste skicka in visumet 10 dagar innan man vill ha tillbaka det. så det är lite brådis. dessutom är allt stängt på söndagar. så på måndag måste allt gå bra så vi hinner skicka in de då! mindre än 2 veckor kvar! hihi

LÖRDAGSMYS

micke går ut med geisha, för andra gången idag. dåligt av mig. men det är okej. jag ska börja med maten, tacos! gott. sen blir det mys med film. johan falk blir det nog. det är bra grejer!

JUST NU...

har jag för mycket tid över till att tänka och då måste jag få de ur mig. jag har känslan att jag vill lyckas. och jag vill älska mig själv som jag älskar andra. ibland önskar jag att jag tyckte om mig själv lite mer. men så känner väl alla mer eller mindre. men den här känslan att vara bra, göra någon nytta. det känns som jag bara väntar på att något ska dyka upp framför ögonen på mig. men så funkar det inte, tyvärr. jag har inte hittat min grej än..

345678976

nu väntar jag på idol. det börjar när som helst. ska ta mig en burk cola och äta någon godis bit. vilket opassande tema, eller passande. vad vet jag. kärlek. ska sitta och njuta av all kärlek från tvn.

jag saknar micke, han är dessutom okontaktbar. inga batterier på mobilen. det gillar vi inte. skönt att han är ledig lördag och söndag! så vi har två hela dagar att göra något med. inte fel. första riktiga helgen på länge. han brukar ju alltid träna och spela match på helger.

jag tänkte på en sak.. tror ni man kan bleka tänderna på bali? måste ju vara jäkligt billigt. i så fall ska jag göra de. för det funkade ju inte jätte bra med hemblekningen.

tröjan köpte jag på monki i umeå, i love.

NEW


t-shirt från monki, 125 kr, 50% rea.

VI ÅKER PÅ HOCKEY


FREDAGSMYS(?)

sitter just nu och äter en bar. gott är det. har sovit en stund efter att ha skjutsat micke och vart ut med geisha. jag sov i soffan med en blöt geisha på mig. hon är mysig. micke har en heldag med laget idag. så får se vad jag ska hitta på. dom ska iväg och spela hockey så ska dit en stund i alla fall. sen blir det nog ikea. ska handla två kuddar för jag fick två kuddfodral av min syster. sen kanske jag hittar något annat kul. några ljus ska jag köpa också. önskar att det fanns en country butik här! men vad jag vet finns det inte.

senare idag ska jag äta carbo från ciao bella. och kolla idol såklart. det blir mitt fredagsmys. inte alls lika mys utan micke. men geisha får duga som sällskap ikväll. haha. nu måste hon ut och kissa.

ELISABET

jag har namnsdag idag! och grattis till mamma, johanna, ellen, mormor, farmor, faster(?) lite kul att alla tjejer i släkten heter elisabet i andra namn. 

nu ska jag sova, sjukt trött. god natt

ÄNTLIGEN HEMMA!

det tog lite mer än sex timmar. med lunch paus. så nu är jag trött på att åka bil. men måste köra lite mer idag, ska snart åka och hämta micke på flygplatsen. jag längtar. saknar honom som fan. det stog en söt present till mig när jag kom hem. bäst är han. vi hörs senare. eller i morgon kanske.

ONSDAG

jag började åka strax innan ett. tankade, sen åkte jag mot sundsvall. jag kom på att hummelsta är på vägen, så jag stannade och köpte godis. det va inte så gott som jag förväntat mig. fast det gjorde inte så mycket. sen fortsatte jag åka, åka och åka. en kisspaus fick det bli. strax innan klockan sex var jag framme vid hotellet. checkade in, gav geisha mat, ut och kissa. sen åkte jag mot birsta city för att äta och gå in på monki. hittade en t-shirt, 50%. ni får se någon annan dag. när jag såg den tänkte jag, korta shorts och en middag/kväll på bali. hehe. åh vad jag längtar!!

matchen då. jag har ingen kommentar. jag hade velat säga att micke va bäst och jätte duktig. men jag fick knappt se någonting. uppkopplingen va så jäkla seg så den buffrade nästan hela tiden. så jäkla tråkigt. men det kommer fler matcher! men ja, det blev inte den mysiga kvällen som jag förväntade mig. haha. nu längtar jag mest efter hotell frukosten. sen vill jag bara vara hemma och kramas med min pojkvän. men jag måste köra ca 5-6 timmar först. men en mat paus blir det i alla fall. jag ska åka tidigt, så jag slipper åka i mörker. frukosten är till 9.30 så vid 10 ska jag nog komma iväg.

7 MÅNADER

vi firar 7 månader idag! och så startar micke mot italien. här sitter jag på hotellet. kan inte ens se matchen på tv! blir sur. väldigt sur faktiskt. för jag försöker se den på nätet. men det verkar ju gå sådär. den buffrar mest hela tiden och bilden är bara svart. jag är nervös, hehe. jätte nervös. ska bli så kul att se micke spela. jag är väldigt stolt. vill bara hem nu och krama honom för att han är bäst. internet är jätte segt så nu måste jag stänga ner min dator. så inte fotbollen blir seg. vill inte att matchen ska hacka.

MOT SUNDSVALL

snart ska jag packa bilen och åka. vi hörs ikväll på hotellet.

TISDAG

jag ser fram emot imorgon lite faktiskt. inte just själva bilresan men att komma till sundsvall och bara mysa jag och geisha. sen hoppas jag att dom har svt24 på hotellet. annars vet jag inte vad jag gör. men det borde dom väl ha, tycker jag i alla fall. annars får vi se hur jag löser det. jag måste ju se min älskling spela, hihi. jag är lite nervös. som vanligt. längtar till torsdag när vi får kramas.

mamma har stickat en väst till mig! en grå ska det bli också.


DESPERATE

jag åker till johanna och kollar på desperate. i morgon vid ett tiden åker jag till sundsvall. sover på scandic, sen åker vidare hem till trondheim på torsdag. så jag ska mysa med geisha på hotell och kolla på fotboll i morgon kväll. hotell är mysigt. sen så ligger monki bara någon minut från hotellet. hihi. vi hörs senare ikväll.

MÅNDAG

jag vill åka hem till trondheim och börja gå igenom garderoben. prova alla sommarkläder och packa det jag ska ha med till bali. spännande att se om jag fortfarande kan ha kläderna, haha. nu börjar det verkligen närma sig. hihi. jag är nervös just nu. när jag började tänka ut vilka kläder jag ska ha med mig. jag åker ju hem på onsdag, sen är jag bara hemma till fredagen veckan efter. då åker vi till västerås igen, är här ca en vecka sen åker vi till bali. så det kommer gå riktigt snabbt.

det gick bra hos veterinären idag. geisha fick en spruta och så fick vi med ett pass. foto får vi sätta in själva så vi får välja en bild av alla som finns eller ta en ny. nästa spruta ska hon ta i december när vi är borta. så mamma får åka dit med henne. sprutan idag kostade 700 kr, nästa kostar 400. sen efter 120 dagar ska hon ta blodprov. sen är passet klart. får se vad det kostar till slut. men hon är värd varenda öre.

från ungefär fyra till sju satt vi på gränden. åt och pratade om allt mellan himmel och jord. det är skönt att prata av sig lite. jag är lite ledsen, missar futsal nästa fredag. men hinner förhoppningsvis hem och ser lördagen då herrarna spelar. jag älskar futsal, både spela och kolla. så det kommer bli kul. allt blir extra kul för micke är med också, hihi.

VETERINÄREN

idag klockan 15.00 ska vi till veterinären för att göra geishas pass. undra om hon tar passfoto idag, hehe. ska i alla fall klippa henne lite i ansiktet utifall att. börjar bli långhårig. efter veterinären ska jag ner på stan och fika med ellen, helena och jannike. tror jag det blir. trevligt!

stor skillnad på håret på olika kameror! mörkare än sådär är det..

PARADISE

jag är bränd, efter jag solade. mina kinder är väldigt röda och svider lite. men det har nog gått ner till i morgon, hoppas jag. jag har hunnit kolla på en del one tree hill och gossip avsnitt idag. de ända jag gjort förutom sola. men nu ska jag se paradise hotel, kan bli underhållande.

hittade en bild från igår på facebook. håret ser väldigt mörkt ut där jämnfört med förra bilden. men om det riktigt är sådär mörkt vet jag inte. yeye. på onsdag åker jag hem. sover på hotell onsdag till torsdag. så då ser jag italien-sverige på hotellet. kan inte åka hela vägen ensam, tar ju ändå ca 10 timmar. om inte mer.. så jag har två dagar kvar i västerås. får se hur dom spenderas. veterinären i morgon är i alla fall bokat!

SÖNDAG

micke är på väg till italien nu. orättvist tycker jag. här är det mörkt, tråkigt och kallt. lite ensamt på de också. men jag tänkte tillbringa denna söndag med att först sola, sen ska jag se one tree hill och gossip. kanske köpa lite naturgodis och mysa. måste hinna se de avsnitt jag inte sett innan ikväll. jag brukar älska söndag kvällar, med oth och gossip. men nu när jag inte bor i sverige så förlorar man den där känslan. ska försöka hitta tillbaka till den idag, haha. det är sjukt vad jag saknar mikael. förlåt om jag tjatar, men så är det. min blogg, alltså får jag tjata om de hur mycket jag vill. bra va?! jag är lika kär som i början, om inte mer. han är awesome! jag längtar efter nästa steg i vårt liv tillsammans. utomlands???!!! ja tack. du är bäst babu! 

jag ger er en bild på nya håret. det är mörkt! men jag gillar det. inte världens bästa bild. men blir inte mycket bättre än så här idag. i morgon kan ni få en ordentlig bild med systemkameran. blir bättre kvalité. just nu är jag bara nyvaken men det funkar ju det med. nu åker jag och solar. hörs senare.

NU ÅKER JAG OCH FÄRGAR HÅRET

hihi, jag hoppas det blir fint. men det tror jag! ikväll ska evelina firas också. så jag har en del att göra idag.

VAD ÄR MIN TALANG?

jag och min syster pratade om vad vi är bra på idag, mina två bröder är bra på något. den ena tatuerar och den andra syr jeans. vi har liksom ingenting vi är riktigt bra på. tråkigt nog. fast vi har nog bara inte hittat de än. men jag funderar på det nästan varje dag. vad jag ska bli riktigt bra på, för jag vill vara bra på något! och när ska jag bli de.. kommer det komma av sig självt, eller måste jag verkligen fundera ut något. detta är ett jobbigt problem måste jag säga. jag vill så gärna vara riktigt bra på något.

ni får gärna ge mig tips på vad min blivande talang ska vara, haha. (patetisk eller?)

FREDAG


jag tänkte visa er en bild på min nya secondhand tröja och mitt monki linne. men jag är kass på att ta såna bilder, blir bara så dåliga. jag vill ha ett stativ! inte kul att ta spegelbilder hela tiden. den här blev ju inte bra heller, eftersom att geishas huvud är helt ivägen för linnet, haha. men det är i alla fall ett nätlinne, köpte ett svart också. det är på rea så passa på.

dagen då.. åkte till hälla för att köpa ett hårband eftersom mamma inte hade något alls. tråkigt. hittade inget på hälla heller så jag får nog ta och sy mig ett om jag ska ha. fast ska kika på stan i morgon först. eftersom jag ändå ska dit, ska färga håret. det blir mörkare slingor. mer åt min naturliga färg. så utväxten smälter ihop lite. efter hälla åkte jag till farmor. jesper, johanna, simon, ellen och max kom också dit. vi fikade lite. sen åkte jag med hem till familjen johnsson/bånghammar, vi åt tacos och såg idol. jag fuskade med det nyttiga idag. men jag har i alla fall gått ner något kilo. men i morgon är jag nyttig, förutom alkohol. det är ju långt ifrån nyttigt.

idag är det 3 veckor till bali, jag läääängtar!!!

SAKNAR MITT HJÄRTA

det är helt sjukt hur dåligt jag sover ensam. somnar jätte sent, drömmer mardrömmar när jag väl somnat. sen vaknar jag några gånger. nej, jag tycker verkligen inte om att sova utan min man. känner mig inte trygg alls. även fast hela familjen sover i samma hus.. inte många dagar kvar nu i alla fall.

HÅRBAND

jag är sjukt sugen på ett lite tjockare hårband, som på bilden. såå, jag ska nog ta och leta lite i mammas alla lådor i morgon och se om hon har något liknande eller något man kan göra om. eller så syr jag helt enkelt ett eget. vi får se vad som finns helt enkelt. i morgon ska jag nog visa er mitt nya köp också, eller jag har en del att visa. det kommer, så småningom.











IDOL ERIK


SACRET HEART MEDICAL DIET

vart tog energin vägen? har inte vart utanför dörren idag. tänkte kanske ta mig iväg och sola senare. det skulle vara skönt! får se om jag orkar. mamma håller på att laga en ny soppa nu, grönsakssoppan är jag lite trött på. nu blir det nudlar och kyckling. som ska ha samma effekt som den andra. sacret heart medical diet kallas den. läkare använder den innan folk ska operera hjärtat så de ska gå ner snabbt i vikt. jag hoppas den är godare. men det tror jag! jag har iofs inte bara ätit soppan, ätit/druckit lite naturdiet grejer också. det är gott! och frukt, massor av frukt. när jag och micke träffas ska jag vara snyggare än aldrig förr, höhö.


HUND PASS

nu har jag bokat tid till veterinären. på måndag ska geisha börja på sitt pass. det tar ca ett halvår tills det är klart. men måste vara ute i god tid. man vet aldrig när eller vart vi flyttar. så nu ska hon få ett pass så att hon förhoppningsvis kan flytta med oss senare. bara tanken på att flytta utan henne gör mig ledsen.

IBLAND ÖNSKAR JAG

att jag såg ut precis som dessa två gör. orättvisa!


NEW


brödet och fiskarna, 50 kr.

GRATTIS MIN VÄN

evelina fyller 20 år idag. grattis grattis grattiiiiis :)

CAMA

det är vår nya relation, genom webcam. men det är okej. nee, det suger. jag saknar min man. men sånt man får ta ibland. i alla fall när ens pojkvän spelar fotboll, i olika länder hela tiden! jobbigt läge. tur är väl att han har köpt ny dator med en kamera i. det tråkiga är att mitt ljud är dåligt så jag inte hör vad han säger. är det fel på datorn då? hur fixar man de..? jag har försökt, men inget funkade. buhu.

HALV ÅTTA HOS MIG

sitter och kollar på halv åtta hos mig, jag gillar det programmet. det är lite mitt och mickes program. (som alla andra program typ, haha) va nyss upp till ica och köpte satsumas, passionsfrukt och naturgodis. jag fuskar lite, man blir sugen på allt när man förbjuder sig själv. jag ska sluta äta ris, pasta och bröd. får så jäkla ont i magen, tredje dagen nu på bara några dagar. detta är inte kul. men hoppas på att det hjälper att skippa kolhydraterna, dessutom går man ner i vikt på samma gång.

DAGENS VILL HA


klänning från gina tricot, 399 kr.

SPRUTA TILL BALI

det ända jag har uträttat idag är att ta mig ner på stan för att ta en spruta som kostade 400 kr. inte gratis om man säger så. men nu har jag skydd i 25 år så det är ju bra. nu kan jag åka till bali utan att bli sjuk, förhoppningsvis! (ta i trä) jag måste kolla på de två avsnitten av desperate som jag inte sett, så jag kan se de på tv ikväll. vad ska man annars göra.. jag är redan trött på soppan, eller det är okej. men jag kommer tröttna väldigt snart. men jag ska köra så länge som möjligt medan jag är i västerås. jag tror att mina nya p-piller kan ha med min syn på mig själv att göra. man kan ju bli större/mindre, få dålig hy/mens osv av de i början, vilka bieffekter som helst egentligen. skulle vara skönast att inte äta nånting, men det går ju inte. inga barn än inte!

ibland, ganska ofta funderar jag på att åka hem till micke nu på en gång. för jag saknar honom sjukt mycket redan. detta är inte kul. men bara gilla läget, hela februari blir vi utan varandra. inget jag ser fram emot alls. men något jag ser fram emot, det är våra 2 helt underbara veckor på bali som vi ska ha, om ca 3 veckor. 3 veckor och tre dagar för att vara exakt. jag längtar!!!!!!!!


BLOGGTORKA

jag måste ursäkta min bloggtorka(?), nej det måste jag inte. men jag tänkte göra det i alla fall. för att jag tänkte vara lite snäll och positiv i mitt negativa jag. min mage vill inte som jag vill, den vill att jag ska ha ont. så det har jag, det tackar vi för. men jag tänkte i alla fall uppdatera er om vad jag har gjort de senaste dagarna, så här kommer en kortis..

onsdag: bil ca 9 timmar från trondheim till umeå
torsdag: lite shopping på monki, lunch med mickes 2 vänner, middag hos mickes mormor sen lite häng hos mickes kompis. (micke, micke, micke)
fredag: micke klipptes och jag köpte skor, sen lunch hos mickes farmor, sen blev det fest och utgång.
lördag: fika hos mickes kompis med familj, sen svängde vi förbi en korpen match i innebandy. kvällen tillbringade jag i sängen i fosterställning. min mage älskar mig.
söndag: bil ca 7 timmar från umeå till västerås. kom hem och min syster med familj var hos oss. ellen blev glad, jag blev glad. hon är sötaste ungen i världen ibland.

nu ska jag göra något.. sova kanske? ja, för jag orkar inte med mig själv. eller kanske bara drömma mig bort i någon serie, kolla ikapp desperate så jag kan se de på tv i morgon. vi hörs när jag är mer positiv. (som om jag någonsin är positiv?) (många inom parantes i detta inlägg)

jo btw, jag tänkte gå ner nått kilo eller så, så jag kör på soppa. eftersom jag själv ser mig själv större nu än innan jag började träna. kan det stämma..? soppa frukost, lunch och middag. min träning kom jag av mig med när jag kom hem till västerås. illa josse.

MÅNDAG

nej, ingenting att säga. tänkte göra ett försök att skriva om helgen men orkar ej. kanske senare idag. ni får en bild från fredagen iaf. nu ska jag ta mig ork att tvätta bilen. sen måste jag ner på stan för att ta spruta, skoj...

I VÄSTERÅS

efter ca 7 och en halv timme är vi hemma hos mig i västerås, har haft några jätte bra dagar i umeå. micke åker ju till malmö i morgon bitti, vi ses alltså inte på många många dagar. så vi ska mysa massor nu. vi hörs i morgon istället.

ROADTRIP

vid ett åker vi mot umeå. så jag måste packa klart allt och bära ut det i bilen. ser både fram emot det och inte. men mest så ser jga fram emot det. även om det kommer bli liiiite jobbigt att köra alla timmar. men det ska nog gå fint ändå. vi gillar ju roadtrip, det är mysigt. nu måste jag skynda mig lite, vi hörs i umeå.


MUFFINS RECEPT

eftersom jag (och micke lite, men mest jag) är katastrof i köket så valde vi den enkla vägen till muffins. köp en färdig blandad muffins mix, sen är det bara läsa på påsen hur man blandar. är nog olika beroende på vilken sorts blandning. (kommer inte ens ihåg vad vi blandade med, 100 gram smält margarin var det i alla fall och lite vatten kanske) sen är det bara hälla smeten i muffins formar och lägga i frysta bär. sen in i ugnen. svårare än så är det inte.

TISDAG

har tränat imorse, känns som det är de ända jag gör och skriver om. men så kan det va ibland. sitter och äter gröt nu. ska nog träna ett pass till idag. åker ju i morgon så det blir ingen träning då, sen blir det nog inte på några dagar. känner att bloggen är riktigt tråkig nu, men det händer inte så mycket kul så då blir bloggen tråkig. men i morgon åker vi till umeå så då börjar det hända lite i alla fall. en bil resa på många många timmar imorgon. tippar på att det tar 9 timmar. idag måste vi handla och packa! och så har jag lovat micke att sy in hans jeans, så det måste göras också.

geisha och diza, mickes systers hund

MÅNDAG

om 6 dagar är jag hemma i västerås igen. i ett par dagar. obestämt. men förmodligen till 19onde kanske. många dagar blir det i så fall. vi får se helt enkelt. då ska jag i alla fall ta mig en tripp till monki, for sure! och så ska jag pussa på ellen och max. fira evelina som fyller 20 år, hänga i hennes nya lägenhet. ja, något i den stilen. jag vill tatuera mig också, om min bror har tid. jimmy, har du tid? nu ska jag duscha, har tränat. håller på att somna, men måste hämta micke innan jag kan ta en tupplur.

BRANN-ROSENBORG

nu åker jag och geisha och ser matchen hos en av flickvännerna. blir trevligt. geisha får leka med en hund som heter oscar. det uppskattas säkert.

NYKLIPPT HUND

klippte geisha för en stund sedan, det behövdes. nu kanske hon fryser när vi går ut men det får hon ta! söt blev hon måste jag säga. sitter och ser göteborg-aik nu. spännande match! jag tippar på att göteborg tar sm guld.

före


efter

NU ÅKER JAG TILL GYMMET

håller på att somnar, men nu ska jag ta tag i mig själv. annars kommer jag aldrig komma iväg till gymmet idag. så nuuuu åker jag. hörs senare!

HEMMA I SÄNGEN

ligger i sängen med min bästa hund, min ängel. ja, bäst är hon. jag saknar min man helt sjukt mycket. jag hatar att sova utan honom. speciellt när jag drömmer mardrömmar. då är det skönt att ha någon som håller om en. men i morgon kommer han hem igen och allt är som det ska. jag skippade träningen idag, hade sån träningsvärk. behövde vila tror jag allt. men i morgon måste jag ju köra igen, känns jobbigt. men har inte mycket annat för mig så varför inte. ska se matchen klockan 18 bara, sista matchen för i år. sen blir det lite semesteeeer. nice. åh jag luktar äckligt, rök! ingen höjdare när man själv inte röker. längtar till duschen. nu ska jag sova så jag slipper känna lukten. god natt (puss micke, saknar dig. love ya)


RSS 2.0