TRÖTT

nu är det inte så jätte länge kvar. men tiden går saaakta. jag vill ha hem min man nu, snabbt som fan. är ganska trött. har duschat geisha så hon är jätte blöt. hon är så mysig, len och fluffig efter att hon torkat. tänkte att micke skulle få en extra gosig hund när han kommer hem. hon kommer bli så glad. kommer bli en extremt mysig helg i alla fall. det kan jag lova. ni får också ha en bra och mysig helg! puss

DR MARTENS


ååh, jag vill ha ett par dr martens! det får nog bli mitt nästa sko köp.


456789

det blev ingen soppa, rema har ju ingenting! det fanns varken nudlar eller tomatpuré. så jag kom därifrån med ett paket kyckling, 300 g kycklingfilé för 50 kr. billigt och bra. jag får göra soppa någon annan dag, när jag handlat på ica. där vet jag att dom har nudlar i alla fall, haha. åh så trött jag är. 23.15 landar micke i trondheim, så de blir en ganska sen kväll. bra att det är lets dance idag iaf. jag och geisha kan mysa till de med vindruvor. jag har dragit ner på cola och godis nu, undrar hur länge de håller i sig. en burk cola på 5 dagar. det är bra! nu börjar snart ghost whisperer, jag har mina rutiner varje dag! haha.

FREDAG

gick och hämtade bilen 9.25 imorse. sitter och ser på våra bästa år nu. ska åka och handla när de är slut. ska göra en kyckling och nudel soppa. hoppas att jag lyckas göra de gott. är ju som sagt inte den bästa i köket.. micke är inte hemma förren vid 10 ikväll. planet va 4 timmar försenat. tråååkigt. men ändå en dag tidigare så jag är glad ändå. vi får iaf 2 hela dagar tillsammans innan han åker igen..

MYSIG KVÄLL!

kom hem för ett tag sen. det blev senare än jag trodde. åt mat på bari, sen blev vi kvar där och tog några drinkar. så bilen fick stå kvar på stan. jag och geisha får ta en promenad dit i morgon och hämta den. det är inte mer med de. får en längre promenad, vilket inte gör speciellt mycket. hoppas på skönt väder bara! jag gick hem från stan, gick med emelie till solsidan. resten av biten själv. höll på skita på mig en gång bara, när de stog en lång smal gran en halvmeter ifrån mig plötsligt. såg precis ut som en människa. mitt hjärta stannade där några sekunder och magen vände sig ut och in. men det va ju bara en gran..

nu vill jag sova så det blir i morgon. jag längtar efter den lenaste huden i världen.

tröja h&m, jeans cheap monday, skor converse.

GLAAAAD TJEJ

micke kommer hem i morgon istället. de va nå strul med flyget, dom skulle egentligen få åka senare än de va sagt. men nu tidigare istället! jag är glad, som fan. åh. bara en natt till ensam. jag blev tårögd, nörd. är tårögd.. haha! underbart. nu ska jag ner på stan, puuuss

TORSDAG

skönt med lite träning idag! man känner sig lite bättre. ska kolla klart på ghost whisperer nu sen ut en sväng med geisha. det är fint väder idag, inte så jätte kallt och sol. skönt! vid 5 ska jag ner på stan och äta på bari med emelie. så jag måste skynda mig lite! puss

IMPULS

nu drar jag och tränar, puh. dags att ta tag i sig själv lite. fotbollen har jag tagit en paus ifrån, eller ja. jag funderar på om jag ska spela kvar eller inte. så nu måste jag träna på egen hand. vilket inte gör mig något för då kan jag träna på dagen/morgonen. så mycket skönare än 9 på kvällen. vi hörs senare när jag är hemma igen.

SOVA VAR DET JA..

jag tycker inte om att jag är vaken så sent på kvällarna nu, det blir så svårt att gå upp dagen efter. det är bättre när micke är hemma (allt är bättre när han är hemma), då somnar vi innan 12 varje dag. ursäkta mitt micke tjat, men ja jag saknar honom som fan och det är lite väl ensamt nu. 10 dagar, 2 veckor, 10 dagar, 3 dagar(?) har/ska jag varit/vara utan honom nu på senaste/närmsta tiden. vi har inte setts många dagar alls denna månad. jag har aldrig spenderat så här många dagar ensam någonsin. bra jobbat av någon som alltid (nästan) är livrädd när hon är ensam. jag har nästan slutat fantisera om alla hemska saker som skulle kunna hända till och med (ta i trä). förut sov jag inte ens med armarna utanför täcket när jag sov själv. fegast i världen? ja, men inte längre! hur varm jag än var så höll jag allt under täcket. nu har jag avancerat, jag behöver inte ha armarna under längre. men fötterna kommer jag nog alltid ha under täcket när jag sover själv. det känns tryggast så..

nu måste jag försöka somna om jag ska kunna ta mig till gymmet i hyffsad tid i morgon. natti

TOPSHOP SHOES


skor och korsett från topshop.


ÅÅH


jag vill ha min pojkvän non stop i 2 veckor på bali

STÄDAT

det blev ingen träning idag, lite dåligt av mig kan jag känna. va ett tag sen jag körde ordentligt. ÅNGEST. nejdå, vi får ta de i morgon istället. jag har faktiskt städat idag istället. det behövdes ju det med. sovrummet är klädfritt (nästan, inte mina grejer som ligger bakom sängen som förövrigt har legat där sen jag flyttade hit. alltså över ett halvår, vill inte veta hur mycket damm de är bland dom sakerna) vardagsrummet är dammfritt. köket och badrummet småstädar jag lite då och då så dom ser okej ut. gästrummet har jag ingen lust att ta tag i än, det kommer ingen och hälsar på förren i april ändå. jag tror jag sparar de till micke, så får han städa där, haha. snäll flickvän va? han får nog ta hallen också! hehe. nu ska jag ta en skön och efterlängtad dusch. får se vad utbudet är på tv ikväll. något bra hoppas jag, halv 8 hos mig är spikat redan. hörs sen, puss.

geisha träffade förresten sina två killar idag, aron och bamse. hon går alltid utan koppel på kyrkogården. så när hon ser dom springer hon överlycklig dit. jag blev helt tårögd, haha. tönt. jag blir påverkad av ensamheten. geisha har ju precis löpt, hon har slutat blöda men lukten sitter i kan jag säga. hon fick inte vara ifred en sekund!


HEMMA I HÖKÅSEN


pappa skickade lite bilder på hur det ser ut i västerås.. det är helt sjukt vad mycket snö de är!

INSPIRATION


ONSDAG

morgonen idag var sjukt mysig. geisha har börjat komma upp och lägga sig mellan/på min arm brevid/under mitt huvud varje morgon. sen ligger vi så tills klockan ringer och en stund till och gosar. vet inte vad jag skulle göra utan henne, världens bästa hund.

vet inte vad jag ska göra idag.. som alla dagar typ. funderar på att gå och gymma. annars så är det städa som finns att göra. jag har inte tagit tag i de än! säger de i princip varje dag.. kanske ska ta tag i det idag. garderoben måste fixas så vi får in alla kläder. sovrummet ser ut som skit.

sen så måste jag säga att den mesta inspiration till inredning får jag från min bästa syster!

min pojkvän är sjuk, på la manga. jag vill ta haaand om. du är bäst, även fast du är liiite svag. puss mitt hjärta


HAHA


hittade den här på facebook precis. jag undrar om min pojkvän har blivit bög medan han vart på la manga...

TISDAG

sitter och njuter lite av hur fint det blev med de nya ljusen. speciellt nu när de är tända också! jag är nöjd. men jag vill bara göra mer. får fundera ut något. får ju inte göra vad som helst eftersom att vi inte äger lägenheten. helst av allt skulle jag göra gästrummet till en garderob, haha. men det går ju inte!  

det är bara några dagar kvar nu, tills micke kommer hem. bara 3 hela dagar utan honom, på lördag kväll kommer han. men åker tyvärr någon dag efter för att möta wales med landslaget. tror ni jag kommer sakna att vara ensam sen när detta resandet är över? you never know..

ska kolla på film nu, någon som går på tv. en typisk tjejfilm, passar mig perfekt!

URBAN WEDGES


orkar inte skriva vart allt är ifrån, eftersom det inte är svenska sidor. se det som inspiration bara! skorna och ringen är från urbanoutfitters. (jag vill ha en herrklocka i silver!)


NYTT FRÅN IKEA


köpte 2 nya handdukar på ikea, tvättar inte så ofta och eftersom dom är vita blir dom snabbt smutsiga. då är det perfekt att dom bara kostar 5 kr styck! jag hängde hjärtat där som jag köpte igår. köpte 4 ljusstakar som jag knöt tyg i en rosett runt och spets. vad tycks?

IKEA

hej! jag ska åka till ikea och köpa lite saker. ljus bland annat. dessutom är jag sugen på nya ljusstakar som skulle passa fint i vardagsrumsfönstret. en korg till geishas leksaker är ett måste, dom ligger på hela golvet just nu. nu åker jag! vi hörs efter så får ni se vad jag eventuellt köpt. puss

MIN KVÄLL


såhär ser min kväll ut, plus tv och dator. ska läsa min första tidning på norska, jag hoppas jag lyckas! haha

MÅNDAG

va ner på stan en sväng idag, tänkte dela ut lite cv. fick bara ut 2 stycken. men det är iaf bättre än inget! fick med mig lite saker hem till lägenheten.

ljuslykta från emma house 59 kr (tror jag) hjärtan från kremmerhuset 29 kr styck, tänkte kanske byta till ett vitt lite längre snöre. beror på vart jag ska hänga dom. thé låda från emma house 129 kr.

GOD NATT

filmen var bra! jag är i behov av kärlek just nu. kom hem och kollade på ännu mer kärleks film på tv. det gör att jag bara längtar ännu mer efter min kärlek, kanske ska skippa att kolla på såna filmer. det blir alldeles för mycket känslor i mig som inte får komma ut på något vis.

jag är trött, ändå försöker jag hitta på något att göra. jag ska ta en sista titt på finn.no och se om det kommit in några nya jobb sen ska jag sova. vi hörs mer i morgon. sov gott

BIO

nu åker jag snart på bio, det är svinkallt ute. -13 grader. åh jag vill ha några plus grader i alla fall. men vi får nog vänta ett tag till på dom, tyvärr.

jag bytte till mina byxor från gina tricot

SÖNDAG

idag blir det bio med fanny, vi ska se valentine´s day 18.30. hoppas att den är sådär löjligt bra med massor av kärlek. älskar såna filmer. jag tror att den är bra! någon som sett den?

kavaj zara, linne gina tricot, jeans j.lindeberg (jag tror att jag byter till leggings eftersom att jag ska på bio, jeans är inte speciellt bekvämt. speciellt inte tajta som mina)

KOM NU VÅREN


THE ROW


jag dör, vad fint.

LÖRDAG

matchen gick sådär, förlorade med 2-0. det va svinkallt! helt sjukt. ibland kunde jag inte röra mitt ansikte. så det gjorde att det inte var jätte kul att spela.

åh vad sugen jag blev på smoothie! synd att vi inte har någon frukt hemma. tror inte det finns frysta bär ens. jag har iaf köpt godis idag. tänkte mysa till det i min ensamhet till melodifestivalen. ska fundera ut något kul att blogga om, vi hörs när jag gjort de. några förslag på vad ni vill läsa mer av? något jag ska börja med?

JAG SKA KÖPA EN KJOL!


MATCH

jag börjar nästan bli nervös, va så sjukt länge sen jag spelade match på stor plan. nu ska jag ta och packa väskan och fixa mig lite. vi hörs senare idag.


GODNATT

i morgon ska jag spela match, det va väldigt länge sen! det återstår att se hur mycket man får spela. har ju ingen aning om de eftersom jag är ny i laget. det ska bli kul i alla fall. nu ska jag snart försöka sova, det jobbiga är att det är lite för varmt i sovrummet, har elementet på lägsta. stänger jag av fryser jag i natt. jobbigt, gillar bättre att sova när de är kallt. men vill inte bli sjuk. åh såg på yr.no att det ska bli kallar nu, -18 på måndag? herregud. jag som njöt av de där plusgraderna i två dagar. svider i ögonen, så nu säger jag god natt. sov gott


BUSTIER & BLAZER


HÄR SITTER JAG JUST NU


det här är det jag ser framför mig just nu. det är alltså vardagsrummet med utsikt från soffan. några har bett om bilder på lägenheten, det kommer kanske i morgon om jag har hunnit städa ordentligt.

ASOS.COM


930 kr från asos.com, liknar mina skor från bali som jag älskar!

DIN SKO


349 & 499 kr, den vänstra finns i rött och vitt också!

FREDAGSMYS

ikväll ska jag och geisha ha fredagsmys. inte alls lika mysigt bara vi två men det får duga. ska äta ciao bella, kolla på lets dance, äta vindruvor och dricka en burk cola. mycket mer än så händer inte idag. hade planerat att gå ner på stan idag men det får bli på måndag istället. jag behöver städa.. men snart är det ghost whisperer så det får vänta till senare ikväll eller i morgon.

saknar dig mitt hjärta

VIT AKUSTISK

nu har jag en fråga till er som bor i trondheim. vart köper man en gitarr? vi vill ha en vit akustisk. jag hittade en på internet, men vill gärna slippa köpa på internet. så berätta gärna vart det finns en affär om ni vet.

I PIMPED MY T-SHIRT

först klippte jag av den så den blev kortare, den slutar precis där jeansen börjar. strök fast nitarna och mätte upp kedjan lagom lång, knipsade av och sydde på. tadaaa

NEW


2 sammet kavajer från zara, 129 kr styck på rea! man ser inte färgerna så tydligt på bilderna, den vänstra är svart och den högra är mörk lila. båda har axelvaddar.

GOD NATT ALLA SÖTA

jag är så sjukt trött, svider i ögonen. fast jag gick upp typ halv 12 idag. ska bli skönt att sova, fast mindre skönt ensam. men jag har ju geisha iaf. det blev ingen koncert idag, ingen i laget skulle tydligen dit. så jag åkte hem direkt efter träningen, men skönt var det. jag funderar vad jag ska göra av morgondagen. jag skulle vilja göra något. ska i alla fall träffa emelie och siri en stund på eftermiddagen.

jag börjar fundera på att söka jobb på dagis, bara för att. även fast jag egentligen verkligen inte vill de. fritids hellre, men vad heter fritids på norska? nu får ni hjälpa mig. fritids är alltså för lite äldre barn som går i skolan. vad heter de?

nu sover jag snart, natti.

JAG HAR EN FIN VÄN

just nu önskar jag att paulina kunde ta första tåg hit och hänga här i några dagar. jag saknar min vän. min fina vän. jag saknar allt som vi gjort och gjorde så bra. all glädje, alla skratt åt ingenting. det tråkigaste kunde bli det roligaste när vi va tillsammans. många fina minnen. nu är det 10-13 timmar mellan oss, några timmar för mycket. nu vill jag bara ta en fika med dig, gå på bio, spela fotboll, festa, softa. ja bara vad som helst.. saknar dig palle, du är bäst och jag älskar dig. alltid

KÄRLEK


VALENTINES GIFT


chanel solpuder, ole henriksen fresh lips protects hydrates and plumps, victoria´s secret anti-bacterial som luktar hur gott som helst och lukten håller i sig länge.

ONSDAG

jaha, så var man ensam igen i 10 dagar, sen förmodligen 3 dagar till direkt efter de. det känns som att jag börjar bli van, fast ändå inte. det suger lika mycket varje gång. jävla träningsläger och försäsong. jag längtar tills matcherna börjar! jag saknar min pojkvän. det är inte bara det att han är borta, vi pratar så lite när han väl är borta också. det blir jobbigt. nej nu ska jag tänkte på något annat så jag inte blir för ledsen. solen skiner ute.. det är ju positivt. ikväll är det träning och konsert.

TISDAG

det blir nog inge mer bloggande idag. nu ska jag snart åka och hämta micke från träningen, sen ska vi ner på stan. i morgon åker han bort i 10 dagar igen. så idag blir det mycket kvalitetstid! jag är lite trött på att vara utan honom.. det är kanske enkelt att förstå. men nu är det sista långa resan så det är "bara" att hålla ut. jag blir här i 10 dagar ensam. så jag har mycket tid till mig själv. vad jag nu ska göra utav den..

tröja h&m, leggings cubus

VÅR ALLA HJÄRTANS DAG

vi började med en fika på bare blåbär. sen gick vi hem och mös i soffan, gick ut med geisha sen började vi dricka lite vin och laga plankstek, ni anar inte hur god den blev. vi lyckades! det blev verkligen hur gott som helst. det blev en jätte mysig dag och kväll!

MÅNDAG

dålig uppdatering, men jag lägger min tid på mikael just nu. den lilla tid jag får! så jag måste ju passa på.

HAPPY VALENTINE

jag tänkte bara önska er en mysig alla hjärtans dag! nu ska vi klä på oss lite och åka till bare blåbär och fika. garanterat godare än mina "cupcakes" hehe. puss puss

POJKVÄN PÅ INGÅNG

nu åker jag snart och hämtar micke. det blir ingen överraskning med cupcakes. tråååkigt att jag är så dålig på allt som man gör i köket. får köpa något att ha på cupcakesen när vi handlar. jag lyckades inte få till det. det finns säkert något i påse som man bara blandar ihop. det borde jag klara av..

gammal jacka från h&m som jag satt nitar på.

CUPCAKES KATASTROF

jag vet inte vad jag förväntade mig.. men såklart så funkar de inte riktigt som jag tänkt. det blir cupcakes utan nånting på. fan vad besviken jag blir! ååååh. skit. ännu mer kul att man måste städa upp allt nu. hungrig är jag också. nej skit är det. jag ska inte ge mig in i bakvärlden igen. speciellt inget avancerat. jag skulle kört på de vanliga muffinsen på påse.

NYA TRÖJAN


tröja h&m, skinnbyxor zara. tröjan var riktigt skön, köp en! bara 99 kr dessutom.

NITAR

jag har pimpat mig jacka lite! jag är nöjd. nu tänker jag börja använda den. även om det inte är jätte varmt ute, men idag var det i alla fall 2-3 plus grader.

det är väldigt enkelt och går snabbt att göra. köp nitar på panduro, det är klister på baksidan. sen är det bara lägga dit dom där de ska sitta och sedan stryka på i några sekunder. lägg dit en och en så de inte glider omkring. sen när alla sitter där dom ska, stryk över alla samtidigt en gång så de sitter ordentligt!

LÖRDAG

jag och geisha hade den mysigaste morgonen på väldigt länge! det är de bästa när man kommer hem hit igen, hon har tid för mig här. i hökåsen har hon bara tid för alva, haha. jag har egentligen träning om 10 minuter, men jag har ont i halsen så det blir ingen träning för mig. ska åka och köpa lite saker på clas ohlson, bland annat muffinslåt, sprits och planksteks plankor. jag ska baka cupcakes idag! till i morgon. fast det är roligare om jag hinner få dom klara tills micke kommer hem ikväll. dom kommer bli så fina! hoppas jag.. det blir vanilj cupcakes med choklad frosting och små hjärtan i lila och rosa på. jag hoppas jag lyckas, lägger ut bilder senare!

VEDLÅDA


NEW


båda är från h&m, 49.50 kr och 99 kr (lite skrynkliga, kommer direkt från resväskan)

ÄNTLIGEN HEMMA

det tog mig några timmar extra att åka, tåget var försenat så jag fick åka taxi från storlien till trondheim. har inte sovit så bra i natt heller eftersom det satt 2 stora hannar på tåget. såklart.. dom gick inte så bra överrens heller. jag är trött, hungrig och fryser! ska ge geisha mat nu, sen ska jag gå ut med henne och när jag kommer in igen ska jag laga mat. nudlar och kyckling så här på en fredag. den enkla sortens nudlar. efter de ska jag ta mig en varm dusch innan lets dance och allt börjar på tv. jag köpte lite lösgodis också, så det blir lite mysigt iaf.

HEJDÅ VÄSTERÅS..

nu har jag packat klart allt, tror jag. lite delade känslor med att åka hem igen. för det känns lite som att åker inte jag hem hit, till västerås. så får jag inte träffa någon. men då får det vara så. för nu kan jag inte åka när som helst. jag har sökt ett jobb idag, som simlärare. det vore ju kul om jag får de. men man ska inte hoppas på för mycket! det känns som att det kommer ta ett tag för mig att få ett jobb. geisha har fått mens och nya trosor. alla hundar här hemma har haft/har mens så geisha blev smittad. dålig tajming.. håller tummarna för att det inte är en han hund på tåget. då kommer vi inte få sova en sekund. vi hörs i morgon när vi har kommit hem. puss

HOT


nu åker jag ner på stan med evelina och äter spicy hot.

TORSDAG


skjorta monki, skinnbyxor zara

PERFEKT ÄR INGET SPECIELLT

jag gillar när man lägger märke till något på någon, att ena ögat är mindre än de andra, att ena ögonbrynet är högre upp, en sne näsa eller mun. vad som helst. jag tycker det är fint. att se någon som är "perfekt" propotionerad är inte intressant. det är inget speciellt. det ska jag försöka tänka på nästa gång jag ser "felen" på mig själv. det finns så mycket speciellt i ett utseende. det gillar jag!


HJÄRTA


jag är moster till världens sötaste barn. det är de jobbiga med att bo så långt bort. man missar så mycket i deras uppväxt. nu ska jag snart bli faster också. då kommer jag missa massor där med. det är så tråkigt. i morgon ska jag pussa på dom extra mycket. ellen va så söt igår, hon ville att jag skulle läsa godnatt saga. en stund iaf..

LEO

imorgon åker jag alltså hem till trondheim igen. sen vet jag inte när jag kommer tillbaka till västerås nästa gång. det blir förmodligen ett tag tills dess. i april sätter ju serien igång. då blir de fotboll för hela slanten. i morgon ska jag iaf ner på stan och äta lunch med evelina, spicy. åh, vad jag längtar. ska bli så gott! det är mysigt att äta lunch där. man kan sitta en evighet för man får dricka hur mycke cola man vill, haha. sen så kommer johanna, ellen, max och simon hit en stund på eftermiddagen. jag måste packa också, borde egentligen börja lite nu. men vet inte om jag orkar de.. guud vad jag längtar till lördag, men mest söndag. det kommer bli så himla mysigt. sen är det "bara" 10 dagar han är borta igen. så efter det är han min, föralltid. synd för honom va. jag hoppas han stannar hos mig ett tag iaf, inga mer 2 veckors resor. i så fall är det fan jag som ska åka iväg 2 veckor till solen!

jag måste köpa mig ett plagg med leopard mönster.. inte just ett par skor. men en överdel kanske!

PUSS PALLE


i love you. nu blir de lite tomt att åka hem igen..

MONKI


varför kan man inte handla kläder från monki på internet?! åh, jag önskar att det kunde öppna en i trondheim. inget av de här hade kommit in i butik när jag var där, väldigt tråkigt.

ALLA HJÄRTANS DAG MIDDAG

förra året åt vi plankstek på restaurang på alla hjärtans dag. nu tänkte vi försöka göra en hemma! så på fredag måste jag nog åka och köpa 2 plankor, vart man nu gör de. någon som vet? annars så tror jag faktiskt att vi kan lyckas. hoppas jag i alla fall. vad har ni planerat att göra på söndag?

ONSDAG

jag håller på att anmäla mig på någon hemsida som hjälper svenskar att få jobb i norge.. får se om det ger något resultat. jobbigt att fylla i de där cv:et bara. hatar sånt.. men men. det får bli som det blir och så får vi se om det fungerar. nu skulle jag behöva mickes hjälp!

nu är det bara 2 dagar kvar i västerås, vet inte riktigt vad jag ska göra av dom dagarna.. har inget planerat idag och inte i morgon. jag måste iaf packa någon av dagarna. mina skor har inte kommit än! skit. så jag hoppas mamma kan hämta ut dom åt mig och skicka dom på posten. micke har fått/köpt nya skor och jeans som jag ska ta med hem! sjukt snygg kommer han bli. jesper har sytt ett till par jeans till honom.

den här bilden säger ganska mycket om vad jag vill ha just nu.. solen, värmen, glädjen, håret, tröjan.

SOM NY..


är du trött på din gamla skjorta? ta bort en ficka eller två..

EN DRÖM..

idag va jag in i en butik som säljer lantliga inrednings prylar, hade aldrig vart in i just den förut. jag blev kär i den butiken, så himla skön och mysig atmosfär. jag hade kunna vart kvar där inne hela dagen. jag önskar att jag kunde öppna en egen sån butik! sälja lantlig country design, lite kläder och samtidigt ha ett litet fik där inne. tänk vad kreativ man skulle få vara. drömmaren, the dreamer kan ni kalla mig just nu. åh..


jag vill ha en klocka av något slag, en som sitter på väggen eller en som bara ligger. gammal ska den vara/se ut. jag ska åka till fretex när jag kommer hem och hoppas på att hitta gamla fina billiga saker.


när vi flyttar nästa gång vill jag ha ett badkar, det har vi inte nu. gärna något sånt här. då skulle jag älska att bada.. åh så fint! jag vill ha vitt trägolv också.

HÅRET

det var någon som ville ha en bild på håret. här är det. men det är lockigt nu så man ser ju inte så bra. det är ingen större skillnad förutom att det är fräschare, lite kortare och mindre slitet. toppade bara igenom de. nu ska jag låta de växa som bara fan. hehe. hålla de friskt ska jag försöka göra, det blir inge mer blekning. vill inte ha det ljusare i alla fall. det sliter helt sjukt att vara så blond som jag var.

TISDAG

klippning och alla hjärtans dag present är avklarat! nu ska jag snart åka hem till min syster och äta mat och kolla på fotbollen. tåget är bokat, på torsdag 22.30 åker jag och geisha hem till trondheim igen. framme på fredag vid 11-12 tiden. lång resa!

KLIPPNING I MORGON

har inte vart utanför dörren varken igår eller idag. men imorgon ska jag äntligen ut i friska luften, haha. ska klippa mig kl 11, efter de ska jag och johanna åka till en secondhand butik. sen på kvällen ska jag hem till johanna och se rosenborg-elfsborg. 19.30 på tv4sport om ni vill se. egentligen vill jag inte klippa mig, men man måste ju. det är så slitet. men jag vill att de ska bli ännu längre. får se vad jag ska göra med håret sen.. det börjar bli mycket utväxt. får göra slingor senare, när de växt för mycket.

GLAMOURAMA

såg första avsnitten av glamourama idag, jag älskar såna serier. så det kommer jag defenitivt fortsätta följa. på tv3play.se kan ni se det! michaela (till höger) gillar jag bäst. sjukt snygg outfit har hon på bilden också! svenska the city/the hills?

HUR FIN ÄR HON DÅ?


SKÖNHETSINGREPP

sitter och kollar på förkväll där dom pratar om skönhetsingrepp. dom sprutar till och med in restylane i direktsändning. hon som utför ingreppet tycker att det är att ta hand om sin hy, ung som gammal.

vad tycker/säger ni, är ni för eller emot skönhetsingrepp? skulle ni kunna tänka er att göra något?


ALLA HJÄRTANS DAG PÅ SÖNDAG

det närmar sig alla hjärtans dag. jag har tur, micke är hemma just den dagen. han är hemma 3 dagar.. så det passar ju bra att det är just då. vi ska nog bara vara hemma och mysa, äta god mat och dricka vin. förra alla hjärtans dag var vi ute och åt. jag tänkte överraska honom med något också. men vad vet jag inte, har ni några förslag?

ska ni fira alla hjärtans dag? med vem och vad ska ni göra? berätta gärna!


LÖSHÅR

jag är sugen på att köpa löshår! har haft det förut, men jag slutade med de när mitt hår blev lagom långt. fick klippa av mig de till jätte kort eftersom de blev förstört. men det är fortfarande lika tunnt som alltid. önskar att jag hade tjockt hår! så jag tänkte att jag kan köpa löshår som man fäster med clips. allt annat sliter så extremt på håret och det är de sista mitt hår behöver just nu. jag vill så gärna ha tjockare hår. det tål att funderas på helt klart. när man har clips behöver man inte ha i det hela tiden så det är väldigt bra.


ASOS.COM


H&M


149 kr från h&m, jag vill ha den blå till ett par skinnbyxor!

MAMMAS 50 ÅRS DAG


1. jag och ellen målar naglar
2. en glad max
3. jag och ellen
4. mamma (jag vill ha hennes skjorta)
5. ellen tar på bebisen i sannas mage
6. per och farmor

SÖNDAG

det är söndag och jag är rastlös, vill göra något men orkar egentligen inte.. johanna ellen och max är här. jag känner för att åka hem till mig, gå och kika på fretex efter en gammal byrå som jag kan måla vit. men det får vänta till nästa vecka. får se när jag åker hem, har lite svårt att bestämma mig.

DIN SKO


PLÖTSLIGT ÄR MAN VUXEN..

är det bara jag som inte kan lägga in bilder? riktigt irriterande, har inte funkat sen igår kväll.

nu har allt folk åkt hem, ganska skönt för öron och huvud. jag är riktigt trött, önskar att klockan va lite mer så man fick gå och sova. men jag ska hem till min kompis sanna en sväng om ett tag. hon fyller också år idag. men sen blir det lugnt här hemma, kanske en film eller så.

min bror och hans flickvän sanna berättade idag att dom ska gifta sig i sommar! helt sjukt vad fort tiden går. känns som att jag nyss va 14. dom ska ha barn i april och gifta sig i sommar. grattis! så himla kul. jag längtar tills den tiden kommer i mitt liv!

LÖRDAG

mamma fyller 50 år idag, så det blir kalas här hemma! trevligt. men innan de ska jag hem till farmor och se på mickes match. vi har inte kanalen här. 11.30 på tv4sport! vi hörs senare idag.

FREDAG

började dagen med en lunch på waynes med evelina, sen gick vi runt och kikade lite på stan. efter det hämtade jag johanna, ellen och max och åkte hem till farmor. nu sitter vi och kollar på lets dance, skippade sannas fest.

NEW


örhängen från kappahl, 49.50 kr

LOVE

gick upp tidigt i morse och tränade med paulina. ganska skönt. men det dryga är att de finns så få löpband så man kan inte springa hur mycket man vill. så det blev mest styrka, men det är bra de med! efter träningen åkte jag hem till johanna, hämtade en lite småsjuk ellen från dagmamman och åkte och köpte present till sanna som fyller 20 på lördag. sen åkte vi hem hit och hängde tills vi åkte hem till johanna och såg odense-rosenborg. nu har jag sett på finalen av paradise hotel. rätt vinnare av dom som va i final iaf. kristoffer sjönk en del i mina ögon de sista programmen. i morgon ska jag klippa geisha, äta lunch med evelina, hem till farmor, sen hem till jimmy och sanna på kvällen. sanna har födelsedags party. men det blir coca cola för mig och johanna. jag ska köra dit. skönt att slippa ordna skjuts osv. inge sugen på alkohol ändå!

så sjukt vad jag saknar micke. allt som har med honom att göra, alla de små sakerna som man vanligtvis kan störa sig på saknar jag. men det är nyttigt att sakna varandra, men till en viss grad. nu räcker de snart tycker jag! nu ska jag snart sova, jag har vant mig lite att sova ensam. drömmer inte lika mycket mardrömmar längre. peppar peppar ta i trä...

TORSDAG

är hos min syster, ska kolla på mickes match på internet. dom sänder den tydligen inte på tv4sport förens klockan 12. så vi köper den och ser på datorn. vi hörs när jag är hemma senare.

KÖPTA


jag har beställt/köpt dom nu. lycklig. nu måste jag bara vänta några dagar på att få hem dom. hoppas dom hinner komma innan jag åker tillbaka till trondheim!

FRÅGOR & SVAR

hvordan type hund er det du har? :) den var utrolig søt! hon är en blandning mellan shit-tzu och lhasa apso.

vad jobbar du med? nu nämner aldrig det i bloggen just nu har jag inget jobb, men jag hoppas att få ett snart!

1) Hva gjør du i Trondheim? Går skole? Jobber? jag gör inte så mycket just nu, söker lite jobb. jag flyttade till trondheim på grund av att min pojkvän bor där!
2) Trives du i Tr.heim? Fått deg mange venner? jag trivs helt okej, jag gillar sommarn mer än vintern. då är det jätte mysigt. jag har nyss lärt känna några svenskar som också bor där så det är skönt! annars så känner jag bara de andra flickvännerna/fruarna i laget.
3)Har sett på bildene dine. Og på mange av dem ser jeg du har så fine bølger. Er det naturlig eller bruker du en bølgetang for å få de krøllene? De er kjempefine:) jag sover med fläta, det är de ända jag gör. har inte naturligt lockigt tyvärr. men sover man med fläta så blir det genast lite mer volym! dessutom är det bättre för håret att sova med fläta.

Skulle egentlig spørre om noe av det samme som Lisa Mari. Jeg kan jo spørre om hvordan du oppfatter din egen stil og hvor du får inspirasjon fra? Stilikoner, osv. Og om du har noen kostholds/treningstips, fordi kroppen din så helt perfekt ut på noen bilder lengre ned her :) oj hur jag uppfattar min egen stil.. vet inte riktigt. men jag gillar den lite "hårda" stilen. inte så tjejigt dvs. jag får inspiration från allt möjligt. jag har ingen speciell stilikon, men modebloggare som elin kling tex har bra stil! jag gillar ashley olsen mycket också. tack, men den är långt ifrån helt perfekt! jag är dålig på kost tips, önskar jag kunde lite mer om sånt. men man ska äta ofta, många små mål om dagen. vilket jag är dålig på. just nu tränar jag mest fotboll, annars så har jag gymmat några dagar i veckan tidigare.

Jag undrar om en sak som jag undrat ett tag, den där västen som typ din mamma hade stickat? Hade ni något mönster till den? jag vet inte, men jag ska fråga mamma i morgon! så återkommer jag då.

Hvordan kan du beskrive kostholdet ditt? Er du sunn? jag är inte speciellt sunn måste jag säga. jag äter för dåligt, ibland äter jag bara middag och då äter jag massor. man ska ju äta flera gånger om dagen, det är de bästa. men jag har inte kommit så långt än, men jag försöker äta oftare! jag gillar ju cola, det dricker jag allt för ofta. godis äter jag också för ofta. men tränar man så är det okej! man jag borde dra ner på det goda, det är varken bra för tänder eller figur, hehe.
Røyker du? :) nej, det gör jag inte! tycker de luktar så illa. hehe
Hvordan hadde din drømmedag vært? just nu hade det vart att få ligga i solen och bara njuta av att vara utomlands. den känslan vill jag ha nu nu nu! är så trött på vintern.

FRISKIS

jag och paulina åker och rör på fläsket på friskis & svettis. skönt. vi hörs efter det!

VI ÅKER TILL MONKI

jag, johanna, max och paulina tar en tur till eskilstuna för att gå på monki! yey. som jag längtat, hehe. ska försöka ta en helkroppsbild under dagen. vi hörs senare. ha en bra dag så länge.


NYA LÄSARE, HAR NI NÅGRA FRÅGOR?

taxin kommer kl 4 så nu tänkte jag snart packa ner datorn. vi hörs i morgon när jag är i västerås, efter att jag sovit några timmar. eftersom att det har kommit några nya läsare, så tänkte jag att om ni undrar något så är det bara fråga på så svarar jag i morgon, jag hoppas ni stannar kvar! ni gamla läsare får såklart också fråga om ni undrar något, hehe. vi hörs i morgon. puss

JAG VILL KUNNA KLÄ MIG SÅHÄR NU.


jag vill ha vår, så jag kan få se ut såhär. fast med mina röda skor från h&m. åh, kom nu våren och värmen.

PACKAR

håller på och packar lite, det är så svårt att veta vad man ska ha med sig! men men, det är bara att ta lite kläder. vill inte ta med för mycket heller. måste ha träningskläder också, de tar ju en del plats. måste ringa och beställa taxi i förväg. stänga av element och dra ur alla sladdar. det är mycket att tänka på..

DAGENS VILL HA


hade jag haft några tusenlappar över hade jag köpt den här nu! en nokia E72

FINT.


VÄSTERÅS I MORGON

i morgon åker jag alltså till västerås. 16.40 går tåget till uppsala där pappa eller någon annan hämtar mig 02.49. det dåliga med nattåget till västerås är att man måste vänta 2 timmar ute i uppsala. för vänthallen öppnar inte förren 6 eller något sånt. jag har väntat ute 2 timmar förut, jag gör det inte igen. ni anar inte hur rädd jag var mitt i natten. men det gör mig inget att någon får hämta mig, resan blir ju några timmar kortare. nu tar den ungefär bara 11 timmar, istället för 13. skönt att slippa vara hemma ensam i 2 veckor! får se hur länge jag blir i västerås, inget bestämt än. men ca en vecka skulle jag tro!

jag är trött på att sakna micke, kul att det bara är 2 veckor kvar också. sen 10 dagar till efter de. yey! försöka vara positiv var det ja.. vet inte om jag orkar anstränga mig för att vara positiv just nu. kanske en annan dag.

GOJANE.COM


jag har två par ungefär lika, svarta och vita. de som är från h&m. men dom är inte lika "grova" som dom här är!

ROBERT LAUL

Osannolik härva i England där lagkaptenen John Terry anklagas för att ha varit otrogen mot sin fru – och detta med landslagskompisen Wayne Bridges flamma. Ungefär som att Anders Svensson sätter Mikael Lustigs tjej. Tänk om vi hade haft den storyn att gräva i.

haha, det här har robert laul skrivit på sin blogg. här kan ni läsa om det.

SPETS



jag vill ha ett par spets handskar. men jag vill klippa av fingrarna, eller bara köpa ett par med korta fingrar.. får se om jag kanske hittar ett par! snyggt är det i alla fall.












DREAMING..


jag drömmer mig bort till solen, värmen, glädjen, kärleken..

MÅNDAG

har varit ute med geisha på en promenad i solen. fint väder idag, men lite för kallt. jag har inte så mycket ork i kroppen så dagen blir ganska lugn i soffan. men måste iväg och handla något att äta senare och köpa tågbiljett till i morgon. skulle behöva städa lite också så jag inte kommer hem till en stökig lägenhet. jag måste packa antingen idag eller i morgon. all smutstvätt ska med!

ENSAM IGEN..

har lämnat av micke på lerkendal nu. det här suger så jäkla mycket. jag tror inte jag har kännt mig så här ensam någon gång. förra gången han var borta gick bra, men nu är jag trött på att vara ensam. jag vill hem till västerås, nu på en gång. men det tar ju 13 timmar att åka dit med tåg. vet inte när jag ska åka, vet inte om jag orkar träna ikväll. just nu vill jag bara sova, jag skulle dela ut cv:n idag tänkte jag. men jag vill mest sova hela dagen känns de som.. jag önskar att jag också va på väg mot värmen just nu. med min pojkvän.

RSS 2.0