jag flyttar snart...

det är en konstigt känsla. har en dag kvar i västerås. jag vet inte om jag har fattat de än. i morgon kanske de går upp för mig. men jag vet att jag längtar efter min man. vi kommer få det bra. jag längtar efter att få sätta upp allt och fixa med allt jag köpt. kommer bli så fint. jag älskar min mikael. vill inte ha någon annan. ja, nu blir jag blödig igen. börjar grina ofta nu. mycket känslor. men jag älskar känslor.

öööh

stressad, irriterad. känner jag mig. måste packa allt nu. för har bara i morgon på mig. har köpt massor med saker idag, och igår när jag va i stugan. lite burkar, loppis saker, dammsugare, brödlåda, hammare, spik, penslar, färg. jaa.. massor. ramar och korten. blev jätte bra. den stora kommer sitta fint över sängen! jag känner mig hungrig hela tiden. fast jag äter. känner mig blek, funderar starkt på solarie. men känns jobbigt varmt. rensa måste jag, suck! det är tråkigt. vill måla alla mina saker jag köpt. nej måste göra något åt detta humör. äta lite kanske? haha.

lite från torsdagskvällen!


det blev alkohol, tacos, jordgubbar och lite bubbel. gott. stan va rätt dött tyvärr. men det blev en bra kväll.

kan inte somna

sov i bilen på väg hem från göteborg. så nu har jag lite svårt att somna. matchen va i alla fall riktigt kul att se live. jag fick med mig 5 linnen och en t-shirt hem. fick 3 stycken för 90 kr på weekday. om de bara fanns här, eller ja. i trondheim nu då eftersom det är där jag kommer bo och shoppa. där finns zara iaf. även om jag inte gillar det så mycket, fast kanske finns bra grejer där. nej nu ska jag försöka sova, i morgon ska vi till stugan och fira mig i underbart väder. how nice! men jag saknar micke. som fan. rätt jobbigt ibland. nä, god natt.

sooola


tacos

nu har jag vart och handlat allt till maten senare. tråkigt att handla själv, riktigt tråkigt. kanske ska gå ut och lägga mig i solen nån timme innan jag ska städa. vore ju tråkigt att missa soltid. jag funderar på om jag ska göra en tårta eller köpa en tårta, eller något annat gott. ja kanske jordgubbar och glass.. hm. ska fundera vidare ute i solen nu. sen måste de dammsugas och torkas bord. så måste jag göra mig i ordning också! det kommer bli en mycket bra dag.

jag älskar dig min bästa


as we go on
we remember all the times we had together
and as our life change, come whatever. we will still be, friends forever!

jag älskar dig min vän. åh, tårögd. bara jag tänker på att jag ska vara utan dig. att vara så långt bort från dig. jag saknar dig redan, vill ha dig i mitt liv. och det kommer jag. vart vi än är, jag hos dig eller du hos mig eller någon helt annan stans så har du alltid mig och jag dig. du är alltid bäst. min bästa vän. det går inte att beskriva vad du betyder för mig. så mycket känslor.

dags att få lite färg!

har vart iväg på björnön med paulina och solat, behövdes kan jag säga. har aldrig kännt mig såhär blek. tog även mitt första dopp. kallt men skönt. jag har några bra dagar att se fram emot! i morgon är det middag/alkohol för jag fyller 20 i juli och som hejdå. eftersom jag flyttar. det blir troligtvis på onsdag. men vi får se, inget är bestämt än. på fredag ska i alla fall jag pappa och jesper till göteborg för att se semifinalen. så vi kör en heldag i göteborg, ska se om de finns nå kul att shoppa. på lördag är det kalas, för mig och pappa också kanske. jag blir firad väldigt i förtid, men jag får iaf en som firar mig på min födelsedag, min bästa. så jag hinner bli firad av alla. det händer inte så ofta, eftersom jag fyller mitt i sommaren. har även vart och handlat lite saker, en hushållsrulle hållare. ett hjärta som skål till bordet på balkongen och ett litet hjärta att lägga i fruktkorgen jag köpte igår. en hårfärg fick de bli också, de känns så fläckigt nu. får se om de blir nå bättre den här gången, kör på mood igen. håll tummarna att de blir lyckat. nu ska jag laga mat, fiskpinnar.
förra sommaren.

kom hem nu min skit


bebisen


vi åkte och hälsade på lillen på bb. sen åkte vi och hämtade upp evelina, sen till farmor för lite fika. vi mös lite på tomtet medan farmor va och klippte sig. efter ellen sovit middag hemma kom bebisen hem. så ellen åkte hem och jag och evelina åkte till erikslund och hälla för att handla lite saker till min flytt. men nu blev det så att jag inte kan åka bil på söndag ändå. så nu vet jag inte hur jag gör och när jag flyttar. tåg med alla saker? en tavla som är 70x100.. nja tror inte det. vi får se hur det blir helt enkelt. men det blev lite surt, ville så gärna på söndag. för jag längtar efter att äntligen få komma in i den vardag som det kommer bli. så denna väntan är över någon gång, det ska bli skönt. men eftersom jag fick reda på att det inte blir någon bil, så blev det inte alla saker som jag tänkt köpa. förvirrande är detta. men fick med mig en lykta och en fruktkorg i alla fall. sen åkte jag hem till johanna, simon, ellen och bebisen (som inte har fått något namn ännu, irriterande! haha). men fotbollen kollade jag hemma. bra match, sverige är vidare. bra! saknar min man väldigt mycket just nu. oklart när vi ses igen. det är lite drygt måste jag säga.

uppe med tuppen

och jag är trött. inte van att gå upp såhär tidigt. dessutom vaknade ellen 2 gånger i natt. nu ska vi snart äta frukost. sen ska vi åka till bb. hälsa på lillkillen som kom ut igår kväll 22.31. stor kille va det. sen åker vi till farmor en sväng. så jag håller mig vaken, haha. sen kommer evelina efter jobbet. shoppa lite ska vi.

sick

sjukt att jag börjar få ont i halsen igen. jag måste ta tag i träningen igen. det är säkert därför jag blir sjuk nu. va nästan aldrig sjuk förut, när jag tränade fotboll. borde egentligen försöka sova nu. ellen vaknar tidigt så det blir ingen sovmorgon i morgon. jobbigt. dessutom måste jag hålla mig vaken hela tiden efter de också. tur är väl att de ska vara bra väder. så kan jag förhoppningsvis få lite färg på köpet. undra om bebisen är ute än... väntar bara på att dom ska höra av sig. jag är faktiskt lite trött så ska se om jag kan somna. natti

bebis på g!!

vi åkte ju till stugan i morse. vid 9. sen vid lunch fick johanna värkar när vi va på nisses. så det blev att åka till stugan, äta sen åka hem. nu är ellen här och johanna och simon är på bb. så ikväll eller i natt är han förhoppningsvis ute. hon måste bara öppnas 4 cm till. vet inte hur fort de går. så imorgon ska jag och ellen hänga. får se vad vi hittar på. ska nog åka till nisses och köpa en lykta som jag hoppas jag får med mig i bilen. ganska stor. nu har jag fixat alla kort som vi ska ha som tavlor. jag hinner nog till och med få dom till på fredag. måste till ikea också och köpa tavelramar. kommer bli hur fint som helst i mitt nya hem, hihi. nu ska vi äta lite, sen måste ellen nattas. hon gäspar redan och kliar sig i ögonen.

my love


blandade känslor, mest hela tiden. men det kommer bli bra till slut. när jag väl kommit dit. just nu blir jag tårögd av bara tanken. men jag är glad. jag känner mig redo. och det kommer bli hur bra som helst. det känner jag på mig. på torsdag blir det hejdå/20 års middag. jag firar mig själv väldigt tidigt, men så kan det vara. det gör mig inget. så blir det alkohol i det fina vädret. underbart. dessutom är det festival i västerås, så det kan bli hur bra som helst. saknas någon bara. i morgon skulle det vara bra väder, så jag åker med johanna, simon och ellen till stugan över dagen. skönt att ligga på bryggan i solen. kanske sista gången på länge. så jag ska njuta som fan. kvalitets tid. ett nytt liv väntar på mig.

baby på g?

ligger nu i mammas säng. här kommer jag sova tills jag flyttar. mitt rum ska ju rivas, håller på och plockar ur det så det känns inte så trevligt att sova där. har nyss smörjt in mig med aloe vera växt i ansiktet. det ska vara bra. ska ta med mig en växt när jag flyttar. dom är jätte bra! om man bränner sig, får geting stick eller liknande. johanna ringde för ett tag sen. hon ska ju föda när som helst. och nu hade hon börjat få värkar, nu måste dom komma lite oftare bara. hoppas han kommer i natt. då måste jag åka dit till ellen. då ska vi hänga hela dagen i morgon. han måste komma innan jag flyttar! 

väldigt fin byrå, som jag gärna har hemma hos mig


......


sjukt vad kläder man har som man inte använder.. som man knappt vet om att man har. som man glömt bort. det är svårt att veta vad man ska spara och slänga. känns som man bara sparar allt. fast man kanske inte ens vill använda de igen. kanske lika bra att kasta de om man inte använt de på så länge? man köper ju ändå nya kläder hela tiden. om man har råd dvs. vilket jag snart ska ha. haha. jag måste nog kasta mer än vad jag har gjort än så länge. det är så sjukt mycket blandade känslor när det händer en sån här stor sak. flytta hemifrån första gången. ca 10 timmar bort dessutom. så mycket man missar hemma, så mycket som ändras som man alltid haft. men ändå något nytt och som jag inte vill vara utan. jag kommer inte finnas där till exempel, när ellen och lillkillen växer upp.. fast man kan ju inte tänka på allt sånt egentligen. jag måste skaffa mig ett eget liv och familj. nångång. men ja, västerås finns alltid kvar. och jag kommer säkert komma hem så fort jag får chansen. nu ska jag fortsätta tänka och kanske rensa lite till. skriver nog av mig lite till snart. har mycket i huvudet.

guld bröllop

åkte hem från stugan vid 1 tiden. hem duscha och göra sig fräsh. mormor och morfar firade som sagt guld bröllop så vi va där och åt massor med gott. för mycket. kom hem för ett tag sen. tänkte ta mig i kragen och rensa mina saker. börja flyttpacka lite smått.. det kan bli så att jag flyttar redan nästa söndag. för då har jag möjlighet att åka bil. vilket inte vore helt fel. för då får jag med mig så mycket mer än om jag skulle åka tåg.

nu ska jag dricka lite cola, festa till det denna lördag. jag har ingen koll på dagarna ens. så det är som en vanlig dag för mig. mina ögon är verkligen inte likadana. men thats life. benen är inte lika långa heller. inget är nog speciellt lika.  


stugan

vi åket vid 5 tiden i morse, jag sov första timmarna. va hemma runt halv 12. åkte direkt till stugan efter att ha släppt av evelina. det regnar, riktigt tråkigt. min midsommar blir inte så roligare än fotbollen. men det nöjer jag mig med. sverige-italien. kommer bli spännande! ska mysa massor med geisha också! i morgon åker vi hem igen, mormor och morfar firar guld bröllop. sen åker geisha tillbaka till stugan. eftersom vi flyttar om ca 2 veckor så får hon va med de andra så mycket som möjligt nu. även om jag saknar henne.. 1 vecka och 5 dagar har vi kvar hemma för att vara exakt. då ska vi njuta. försöka iaf, måste packa en del. slänga gammalt som jag inte ska ha med mig. får se hur jag ska få med mig allt, på tåget känns omöjligt. iaf en vända.. nu ska jag kolla på försnacket.

dagen


det blev inte så spännande dag idag. vi åkte och stog utanför arenan och väntade på micke, pussades lite. sen hotellet, packa klart. gå ner på stan, fikade, kollade runt. sen blev det lite käk och rosé på en restaurang vid vattnet. kallt dock. sett med två filtar och frös nästan ändå. sen gick vi ner till fan zone, där de spelade beach fotboll. kollade en stund sen tog vi taxi hem, för evelina fick skavsår. nu softar vi, ska nog sova tidigt så vi orkar upp i tid i morgon. orkar köra hela vägen hem utan att somna, plus en timme till stugan. det går nog fint.


sista dagen i helsingborg


den spenderar vi på stan, efter att jag sagt hejdå till micke. jag har tyvärr inte råd att shoppa så mkt men jag skulle gärna vilja. sen ska vi äta mat vi vattnet. mysigt. vädret är sådär idag men vi hoppas det blir bättre! i morgon bitti vid 5-6 drar vi hemmåt. måste hinna hem och till stugan innan 4, för då är det ju sverige-italien.

båstad


nya kavajen och linnet på bilderna.

vi åkte som sagt till båstad och hängde med micke några timmar. vi softade på stranden eftersom vädret va bra idag! skönt. en mycket bra dag. jag älskar min man. kan inte få nog. jag njuter av varenda minut i hans sällskap. och första juli flyttar jag. då blir vi sambos. hoppas jag njuter av varenda minut då också, haha. förmodligen inte. men jag längtar efter att bli sambo. kommer bli grymt. efter några timmar i solen åkte vi hem, åt max på vägen. nu är vi på hotellet. jag har fortfarande inte blivit helt frisk. men det är okej nu i alla fall. i morgon är sista dagen här. så vi får se vad vi gör med den. går på stan eller så. kanske kollar på mickes träning och säger hej och hejdå. för sen ses vi i trondheim. mitt nya hem. coolt.

malmö


vi började med shopping i malmö. det blev mest monki och weekday. eftersom dom inte finns hemma. hittade en kavaj och linne på weekday. en kjol på monki. skulle kunna shoppat hur mycket som helst. om pengarna hade räckt till. sen efter mat, shopping och fika drog vi mot stadion till matchen. vilket för övrigt var en väldigt kul match att se. 5-1 blev det för er som inte redan vet. riktigt bra match. önskar jag kunde se alla live. men ska försöka hinna hem till matchen på fredag så vi kan se den på tv. det måste vi. saknar min man. helt sjukt. jag hatar att bara säga hej, inte kunna umgås som man vill. vara nära som man brukar. men snart så. i morgon blir det båstad igen. hoppas på bra väder! nu ska jag läsa vecko revyn. puss

dagen


vi kom iväg till danmark till slut i alla fall. fast vi båda somnade och sov till kvart över ett. men vi hade lagom mycket tid i danmark innan affärerna stängde. tog båten hem igen. köpte skittles på tax freen, gott godis. som är slut när som helst, haha. åkte tillbaka till helsingborg, ner på stan. gick in på h&m där jag hittade leggings med dragkedja nedtill. 99 kr. bra grejer. skulle köpa en nässpray, apoteket stängde sex så där va de kört. nu ligger jag här och inte kan andas. drygt vill jag lova. köpte c-vitamin i danmark och denivit, vitare tänder på 1 vecka stod de. haha det ska provas. när vi kom hem från stan gick vi upp til relax avdelningen. bubbelpool och bastu. så vi bubblade, bastade och peelade med kaffe sen bubblade vi lite mer. väldigt skönt. i morgon blir det malmö vid 11-12 tiden, shopping och fotboll. great day.

lördags


när vi precis kommit till helsingborg. åt thai och drack ett glas rosé i solen på stan. mysigt. och en från kvällen innan tivoli.

danmark

min förkylning är inte bättre än. hostar massa slem, inte så mysigt. snuvig som fan så måste köpa nässpray. fortfarande ont i halsen ibland. eller den är mer tjock så det inte går i så mycket.

igår va vi i båstad. väldigt mysigt där måste jag säga! fick träffa min kärlek. underbart. men nu saknar jag honom sjukt mycket igen. det är inte lätt. det finns inget så bra som kärlek. vi gungade i sanden och kollade ut över vattnet, kastade macka och kramades på bryggan. ja, jag älskar det.

idag blir det danmark, om evelina vaknar någon gång. vi gick upp och åt frukost, den stänger halv 10. nu sover hon igen. men jag orkar inte somna om. det känns väldigt jobbigt. vi tar båt över till danmark. lämnar bilen kvar här. det har blivit lite dåligt med bilder dom här dagarna. men ska ta tag i det idag känner jag. imorgon ska vi se sverige-vitryssland i malmö. men åker till malmö tidigt så vi hinner shoppa på monki. det längtar jag till. blir en bra dag.

nu ska jag ta och fräscha till mitt sjuka jag. med en massa oönskade finnar.

båstad

vi ska åka och träffa min man idag. hihi. äntligen! åker vid 2. hade en bra kväll igår. ska sminka mig nu. det är bra väääder också. fast blåser för mycket så de blir lite kallt. vi har ett problem, vi vet inte hur länge man ska vänta med att köra efter man druckit. vi får hoppas att farbrorpolisen inte är på vägen.

klänningen


tivoli


ready to go. eller nej, men om en timme. hööh. party.

helsingborg


vi är framme. för länge sen men åkte ner på stan köpte en klänning och åt mat. drack rosé vin i solen. för det är sol här! men blåser massor. vi ska parta lite. ska sminka klart mig bara. och jag har kommit underfund med att jag är missbildad. mitt ena öga är mindre. så kan de va. och det framhävs väldigt av denna kamera. men sånt är livet. färgade håret, kändes som jag skulle tappa de. haha. men gjorde bara botten. och de blev rätt ljust. ny färg. mood. bättre faktiskt. tror jag.  

black


nya piercingen. och inte gjorde de ont att byta heller. toppen. jag har fått lagom med finnar nu tills vi ska åka. love it. på pannan, snöööggt. men dom ska jag försöka få bort. haha. nu håller jag på packar lite smått. fast jag är nog klar.. i morgon 06.45 hämtar jag evelina. nu ska jag fixa lite mera.

och ja, mitt ena öga blir mongo i kameran. eller är jag missbildad med ett mindre öga? som att ena benet är kortare och jag är sne..? äh, jag dör inte av det.

student i regn


nu ska jag snart iväg på stan, evelina hämtar upp mig när som helst. ska kolla hennes systers student. sen byta i näsan! hörs ikväll eller senare. puss

juste, köpte mig ett till nitarmband igår. från lindex kommer dom!

lite piggare


ska dra mot hälla snart, med palle. har sminkat mig så jag inte ser ut som en döing. men jag har lock för öronen. hör inte så bra.

jag är svettleffe just nu

feber har jag nog. kanske ska ta febern? ah. senare. fortfarande sjuk alltså. svettas! hoppas det går över till lördag. orkar inte åka bil i ca 7 timmar såhär. ja för på lördag drar den grå bilen till helsingborg. bilsemester, wiho. när vi ska till malmö ska vi shoppa på monki. underbart bra. så jag måste spara pengar till de. idag ska jag hänga med palle, allt för länge sen. jag är kanske som en sombie, men de gör inget. vi ska se derby, vsk - syrianska. nu måste jag duscha eller nått. så jag kanske blir lite piggare. ska nog peela mig med kaffe också. det är skönt.

jag älskar dig kan man aldrig säga för mycket!

jag undrar hur många som skickade sms till sina pojkvänner och skrev att han förändrat ens liv och att man aldrig vill leva utan honom efter det här avsnittet av greys. ja, för det är så sant. det kan gå väldigt fort.


heja sverige!

kollar matchen såklart och äter jordgubbar med yoghurt och dricker vatten.


önskar mig en kamera!


önska sig kan man alltid göra. fast den är lite lite dyr. snart fyller jag år, eller nja men i juli. det går ju ganska fort.

denna ska i på fredag


en liten rackare. så jag ser lite mindre grov ut.

jag är sjuk

ja det började ju igår. värre blev det. frös hela kvällen igår, hade jätte ont i huvet och halsen. mådde illa om jag rörde på mig. på natten fick jag jätte ont i ryggen också, hur nu det kommer sig. ja värdelöst har jag sovit i natt. jag hade nog feber. hoppas jag blir piggare under dagen. ska orka mig ner på stan med evelina.

börjar bli sjuk


ont i halsen har jag fått.. drygt.

tiiiisdag är det

jag trodde de skulle bli okej väder idag. de stog så i tidningen, men tror ni att de blev de? njaaae. har målat lite vita saker till mamma, och en sak till mig själv. min trä döskalle. den ska med till norge, får se vad jag tar med mig mer. har ju inte jätte mycket saker. bara massa kläder och skor. mitt rum försvinner efter jag har flyttat. sen är frågan om jag kommer hem till min födelsedag eller inte.. jobbigt att åka fram och tillbaka på så kort tid. födelsedagar är ändå överskattade. men jag vill ändå att den ska bli bra, fyller ju faktiskt 20.

på lördag åker vi till helsingborg. evelina och jag. vi ska bila, mysigt! jag håller på försöker fixa en gps. inte lätt att ta sig dit utan gps med mitt lokalsinne. får se om jag får låna en. hoppas det. nu skulle man haft en iphone, med gps i. vi åker nog över till danmark en sväng också och köper lite alkohol. det kommer bli en bra vecka! jag längtar. ett minus är att jag inte har någon cd spelare i bilen.. men datorn funkar, den håller några timmar i alla fall.

fan, jag måste försöka byta i näsan. till en mindre. den här är lite jobbig faktiskt. jag ville ha så liten som möjligt, men de fick jag nog inte va.. ja byta ska jag!

i want to get away

i wanna fly away

coffee

har nyss duschat, haft inpackning och kaffe peeling. jag är rätt trött, trots att jag gick upp kvart i två. har inget att blogga om egentligen känner jag. så skippar de just nu. återkommer om jag har något på hjärtat. jo btw så fixade jag spoitfy. jätte svårt va de, nooot.

måndag

helt otroligt, mamma väckte mig kvart i 2. jag ställde klockan på halv 11 men den stängde jag tydligen av. jag kan sova hur länge som helst om jag inte ställer klocka. nu har jag ätit färsk fralla som mamma hade köpt. igår åkte jag och sanna som sagt till uppsala. vi skulle överraska sandra som fyllde 20. men sen skvallrade hennes mamma så det blev inte så mycket surprise. men det va trevligt. åt för mycket skit, så nu blir det inge mer på ett tag. kom hem vid 23.

jag hade spotify installerat på förra datorn, hur funkar de när man byter dator? fattar nada. man måste väl inte fixa en ny spotify användare. bara installera de? evelina, du vet. tell me!


vad bjuder dagen på då... ingenting alls faktiskt. ska nog bara åka och köpa tidningen cafe.


söndag


mitt nya linne och fransväst! ska åka till uppsala om ett tag. förhoppningsvis iaf. jag är sur på detta väder. så tråkigt. när kommer det fina vädret igen tro? hoppas det är fint veckan vi är i helsingborg!

kamera i datorn, how nice?


nu har jag och pappa fixat med datorn. mestadels pappa då. den är 10.2 tum, jääätte liten. kollade nyss på gamla datorn och den såg enorm ut. haha. mitt lite kortare hår ser vi här också, men det ser lite tjockare ut så det är bra!

ny dator!

nu är den min. den rosa skönheten. håller på och installerar osv nu. i´m happy! så vi hörs sen. från den nya datorn. hiho

done


ja så blev det. orkar inte skriva så mycket. men dagen har vart bra. piercat, hittat dator, köpt skor och linne. vart hos johanna simon och ellen hela eftermiddagen/kvällen.

snart är jag ett hål rikare

ja idag smäller det. jag är nervös faktiskt, drömde om de i natt till och med. crazy. känns som att det gör riktigt ont att sticka genom näsan.. men ondare än läppen? någon som vet? äh jag får snart veta. ska åka ner om en timme ungefär. spännande! så ska jag nog köpa mina skor. har försökt lägga in en bild, men det funkar inte. irriterande! måste köpa ett vitt linne också, som jag kan ha under fransvästen jag köpte förut. nu ska jag sminka mig lite, som jag förmodligen kommer gråta bort sen när jag piercar mig. man får ju tårar bara av att få en boll på näsan.

ingen max har tittat ut än.. vad jag vet.


seeeptum

nu har jag klippt mig. väldigt skönt. blev inte så mycket kortare, bra de. i morgon ska jag pierca mig. härligt. längtar lite. trodde jag skulle till stugan i morgon men nu ska pappa tydligen åka och kolla på bil med jesper i sandviken. så får se hur det blir. frågan är vad jag annars ska göra.. i duno? johanna kanske föder i natt eller i morgon. då får jag ha ellen. hennes vatten kan ha gått idag. hoppas de! hihi. lille max blir de nog. jag hittade ett par skor idag som jag gärna vill ha. försökte lägga in bild på dom men det gick inte. gör ett försök senare så får ni se. jag köper dom nog i morgon.

today im doing this

nu blir det erikslund, media markt. klämma lite dator. jag vet inte om jag någonsin kommer få en.. men man kan ju hoppas på det i alla fall. annars får jag ta en diskmaskin. fast vi redan har en. ne. ska hämta upp paulina på vägen. sen ska jag hem till farmor en stund. sen blir det som sagt till swedbank. klockan åtta ska jag klippa mig! skönt. det va för länge sen. ja, vi hörs.

arg känner jag mig

bitter..


kaffe

använde kaffe och sesamolja blandat som peeling (bra för celuliter) när jag duschade. man blir skönt oljig och len efteråt. jag är inte så stort fan av kaffe att dricka, men som peeling är de bra!


roooosa


den här tänkte jag nog önska mig som en flytta hemifrån present. how nice?! eller någon annan.

bad day

ingen bra dag faktiskt. humöret är inte på topp. men det är okej ibland. gick upp tidigt för att åka och kolla på utklädnadsshowen på rudbeck! min gamla skola. måste säga att de inte va lika bra som förra året och åren innan. sen gick vi runt lite på stan, åt spicy igen. sen hem. och ja nu sitter jag här. ganska rastlös och saknar min man något extremt. jag gillar inte detta. så just nu längtar jag bara tills jag flyttar dit. i juli blir det. spännande tycker jag! men ska njuta av västerås så länge. även om man längtar för mycket. inte just efter trondheim, men den som finns där. nu ska jag göra något som kanske gör mig och mitt humör bättre. vet inte vad det är riktigt men.. naturgodis va länge sen! kanske ska fundera ut vad jag ska göra med mitt liv, vad jag ska bli. vad som ska göra mig rik.


boooring

extremt jobbigt att inte vara sysselsatt just nu. ja så nu ska jag sy lite på beiga kavajen innan jag får damp.

shopping


ring med rosett, bikini från h&m, kavaj från mammas garderob. en likadan i geige! ska sy lite på den svarta nu.

dagen


vi tog en sväng på stan. hatten är en av sakerna jag köpte. lägger in de andra sen. vi lunchade på spicy, som jag saknat de! haha. sen blev de lite cola och kaffe på waynes. nu ska jag koncentrera mig på desperate!

hemma


kom hem 04.10 i natt. resan gick faktiskt ganska snabbt och smärtfritt. somnade på soffan vid halv 6 och sov till 11 så fick sova en stund i alla fall. men är riktigt trött nu. jag ser dock inte fram emot att sova ensam i natt. hatar det verkligen. saknar faktiskt min maaan. det gör jag. alltid. men skönt att vara hemma ändå! men sverige bjöd inte på något vidare väder idag..

stressad

det känns som att jag har så mycket att göra innan taxin kommer att jag vet inte vart jag ska börja. men problemet är att datorn är det sista som ska ner i princip.. men det är två timmar kvar så det är lugna puckar. men det är mina tankar som är någon helt annan stans som får mig stressad. skulle jag tro.. tur att jag har 10 timmar på tåget på mig att tänka på allt som jag har i huvudet.


jag kanske ska vara hård ett tag istället?

ja, jag velar fram och tillbaka. nu tänkte jag att det skulle vara jävligt skönt att få vara hård ett tag. i alla fall låtsas att vara hård. speciellt just precis nu. önskar jag att jag hade den i näsan, så jag kunde titta mig själv i spegeln och se hård ut. så kanke jag skulle känna mig lite hårdare... bara ett tag.

vet ni vad? jag tar tillbaka läppen!


tror jag iaf. har velat fram och tillbaka nu. men näsan blir mycket hårdare än läppen. vill jag se så hård ut? jag fick bara ha läppen en väldigt kort stund. inte ens en månad. vad tror ni? näsa eller läpp? hård eller lite mindre hård?

make me babies



haha vi gjorde såna här igår med! men då fick vi mulatter med kort svart krulligt hår? frågan är varför. nu bytte jag bilden på mig och nu fick vi en ljus iaf. den här va sötast av alla. gav nästan upp hoppet på att vi skulle få en söt bebis...

hem

sitter och äter min goda gröt nu. har sagt hejdå. det finns inget värre just nu. får tårar i ögonen bara jag tänker på det. men det är bara gilla läget. och ta det för vad det är. 15.45 hämtar taxin mig, tåget går 16.40. sen är jag i uppsala 02.50 där evelina hämtar mig! det uppskattar jag extremt! annars hade jag fått seta ute två timmar. från tre till fem, som förra gången. inget jag gör frivilligt. jag tänkte på hur mycket jag saknar min syster och ellen. sen kommer det kanske en liten kille när jag är hemma. hopppas det.

RSS 2.0