I MORGON ÅKER VI TILL SVERIGE, VÄSTERÅS, HÖKÅSEN

kom precis hem från stan. jag köpte världens bästa byxor från zara! 259 kr. köpte ett par leggings igår också, från cubus. kan visa någon gång. va på ett loppis så där köpte jag en liten väska/plånbok för 20 kronor som jag ska sätta fast nitar på. en svart skinn. spännande att se hur de blir. har tagit bort alla mina nitar från ett gammalt nitbälte, så nu har jag både stora och små. men dock inga i mellan storlek, haha. nu ska vi snart ge geisha lite mat, ut med henne. sen åker vi till thai stället och äter mat, jag och evelina. innan vi åker till mickes match som är klockan 19. nu ska jag sätta på mig mina nya brallor!

mamma, vi åker 8.20 i morgon bitti. är framme i västerås 20.50, tar bussen från uppsala så hämtar du eller någon oss på stationen vid bussarna? hör av mig när vi kommer till sverige.

GANGSTER

vi kollar på filmen på fyran. den är sådär. mycket mer än så har jag inte att säga just nu. jag är svag, svettas mest hela tiden. vi hörs när jag är piggare och har något vettigt att säga.

CIDER MYS

det ska vi göra nu, snart. jag känner mig genomvarm, lite smått sjuk. men de får man ta. jag känner för en kalldusch men det orkar jag verkligen inte. vi hörs, imorgon eller så...

JAG HATAR ATT VARA FÖRKYLD!

jag blir sjukare och sjukare. hatar de. sov jätte dåligt i natt. ont i huvudet som en tok nu. så jag ska ta en dusch, ta en alvedon och dricka vatten (lovade micke). jag är inte så mycket för alvedon, känns inte som att de hjälper. men jag ska ge de ett försök. ska väcka evelina om en stund, vi tänkte gå till solsidan och kolla lite affärer. sen blir det fotbolls match klockan fyra. önskar jag va lite piggare.

BALI




4 december - 20 december är vi där, på bali. jag längtar till vintern nu, bara för att december kommer bli en så jäkla bra månad.

FÖRKYLD!

åh nej, jag börjar bli förkyld nu. micke fick ont i halsen i madrid, nu har jag ont i halsen och är snorig. måste till apoteket och köpa nässpray. jag hatar att vara snorig så man inte kan andas på nättrna. kliiiiiar i öronen också.

hela lägenheten är full med tvättade kläder som inte har torkat. det är de negativa med att de inte finns någon torktummlare. evelina är här vid klockan tolv, tror jag. innan dess ska jag åka till europris som vi upptäckte att de fanns igår!

jag funderar starkt på att gå till frisören när jag är hemma. så jag kan få håret som jag vill. jag misslyckas bara, vilket är väldigt tråkigt. just nu känner jag mig gråhårig.

NEW


BAKISDAG

det blev en utgång igår, det va kul. mycket dricka. så idag är man sådär pigg, haha. vi åt precis carbo på ciao bella. vi håller på och tvättar, bara en maskin kvar nu. får se vad vi gör resten av dagen. ikväll åker evelina hit, så hon är här i morgon vid 12. ska bli skönt att få umgås med en vän. man känner sig lite smått ensam här. jag har funderat på att köra my new bff på något vis. det skulle ju vara något, haha.

GOD NATT

nu är vi hemma, en väldigt lyckad kväll. nu ska vi dricka vatten sen ska vi kramas och sova! väldigt skönt kommer det bli. natti natti.

DAGENS VILL HA


uggs - jag har hittat ett par som jag vill ha. jag känner ett behov av dom nu när det börjar bli höst. så man kan mysa ordentligt. hoppas dom finns kvar, fanns bara en 35a när jag provade förut och den va perfekt!

CIDER & DRINKAR

vi åt nyss flygande jacob, besta evah blev det till och med. ikväll ska vi dricka alkohol. gooott. i morgon ska vi spela boll, länge sen. så det blir nice. jag färgade håret tidigare, blev inte jätte stor skillnad, det fäster inte så jätte bra efter all blondering. men lite mörkare blev det. men jag är inte riktigt nöjd, det är långt ifrån som jag vill ha. kanske får gå till frisör ändå? någon som vet ungefär vad de kostar? utan klippning.

MORNIN

det stinker skit i lägenheten. jag tyckte jag va duktig som både dammsög och torkade golvet. men golvmoppen luktade skit, rent ut sagt. eller den luktar fil. gammal. den hade stått i vattnet lite för länge. jag gjorde rent den och trodde att den slutat lukta, men så va inte fallet. så nu luktar det rutten fil överallt. nice va?! hoppas de försvinner snart.

jag skickade mail till sthlmcompany igår, fick ett svar idag. förmodligen så har de bara inte kommit än, vilket känns bra för hade de fått tillbaka de så hade de tagit en evighet. så jag ska bara vänta på att de kommer nu, skyndaskynda!

jag funderar starkt på att åka och köpa en hårfärg och göra lite slingor, eller många slingor. massor. men frågan är om jag hinner innan micke är klar från träning, förmodligen inte. men köpa den kan jag ju iaf göra. i morgon är michelangelo ledig, yeeey. så vi kan göra nå skoj idag, han köpte lite gott från taxfreen. kanske kanske kanske kan vi dricka de. jag fick en ansiktskräm också, jag har världens bästa pojkvän. visar er senare tror jag. nu ska jag äta lite frukost, hungrig som attan. jo jag har funderat på att åka och kolla på en träningsmaskin, som min syster har. behöver komma igång nu, innan kroppen förfaller.


SKA SNART HÄMTA MIN MAN, YEEY!


har sovit ensam två nätter, inget jag gillar. så han är mycket efterlängtad. haha, i natt sov jag åt fel håll i sängen. men det gjorde ju inte så mycket, fick plats åt de hållet också. snacka om att bre ut sig när man väl har chansen. nu ska jag åka, sen ska vi kramaaaas.

UTTRÅKAD

jag har städat lite och jag har läst alla bloggar om och om igen. jag behöver något nytt att läsa. någon som har några tips?

DAGENS VILL HA


små skinnhandskar - jag har ett par till vintern. men vill ha ett par mindre nu till hösten!

JAG HAR GÅSHUD

kollar på sveriges damer. jag saknar fotboll, allt inom fotbollen. känslorna, glädjen, sammanhållningen. frågan är ju om det kommer bli samma sak om man börjar spela igen. vet inte om man kanske ska ge det ett försök?

CIAO BELLA

nu går jag och köper en carbonara. jag är jätte dålig på att laga mat så jag köper alltid mat när micke är borta.

MIN BESTÄLLNING ÄR PÅ VILLOVÄGAR

störande! jag hatar sånt här. jag har ingen aning om vart det är någonstans. fanns nämligen inte på bunnpris. har skickat ett mail men inte fått något svar än. vore kul om jag kunde få det snart. jag vet inte vad jag ska göra av dagen. har ingen lust eller ork till nånting. eller jag har lust att göra något, men känner ingen glädje för något som finns att göra.

STOLT FLICKVÄN

fick precis reda på att micke är uttagen till vm kvalet. jag är en stolt flickvän! så jag åker hem den andra september, evelina kommer hit på fredag, sen åker vi hem tillsammans. så jag är väl hemma i ungefär en vecka. vet inte hur länge micke blir borta. nu måste jag röra mig och försöka hämta ut min post.

FORTFARANDE INGEN POST

åh, dryg vm. nu måste jag gå till bunnpris och fråga om jag kan hämta ut de ändå, med legitimation. om de ens har kommit dit. vart tar posten vägen om den inte kommer hit då? jag har ingen aning. jag hoppas det löser sig iaf, jag har ju faktiskt betalat redan!

nu ska jag duscha, känns som det va en vecka sen. jag funderar på att färga håret idag. så trött på det jag har nu. ja jag tror jag gör de. så måste iväg till solsidan och köpa färg, spännande. jag är lite inne på en röd ton. eller så är jag inte de. haha. men det ska fortfarande vara åt de blonda hållet.

ja en förändring är på väg! lite mer liv i håret ska de bli.

IBLAND SAKNAR JAG DET HÄR


väldigt ofta..

SLUT

4-0. inte så illa ändå. nu längtar jag tills micke kommer hem. får vänta ett dygn. buhu. men morgondagen kommer nog gå fort. måste städa lite, sy lite osv. nu ska jag gå och lägga mig med en blöt hund. hon duschade innan matchen och har garanterat inte torkat än. hon ligger inlindad i en filt här brevid. måste säga att jag har världens bästa hund. man blir varm i hjärtat.

PAUS

och dom ligger under med 3-0. men det är inga dåliga mål real gör. jag är fortfarande nervös, haha. kanske märks? lägger upp tusen inlägg. svettas gör jag också, som alltid när jag är nervös. puuuh, måste klä av mig lite.

MY LOVE


det går inte att beskriva. bäst helt enkelt.

JAG ÄR NERVÖS

herregud vad nervös jag blev nu. fullsatt.. hur mycket folk som helst. förstå känslan, helt sjukt. jag är mer nervös än vad micke är, haha. nu håller vi tummarna!

SNART SÅ


nu börjar matchen snart, äntligen! jag gillar att se micke på tv, med godis, cola och tända ljus.

INGEN POST

haha lite komiskt, jag fick inget på posten idag. men sen när jag åkte iväg till fretex kom jag på att hur ska dom veta vart jag bor? vilken låda dom ska lägga de i. det står inte mitt namn på någon av dom. så frågan är om de redan har vart här med det, vart är det nu i så fall? får se i morgon, en vecka har gått idag och har de inte kommit i morgon går jag till bunnpris och frågar om dom fått in mitt paket. kanske kan hämta ut de utan lappen. har ju redan betalat. jag satte iaf upp en liten lapp med mitt namn på brevlådan. hoppas på att de kommer i morgon! då ska de blekas tänder, hiho. funderar även på att färga håret någon dag snart. kanske åker till solsidan i morgon och kikar.

NORSKA BLOGGAR

sitter och läser norska bloggar, måste säga att de är inte så bra som svenska. har inte hittat någon som jag fastnat för än. och då är de ändå på blogg.no´s topplista. mest blondiner med en massa smink. överdrivna tjejer, det finns det många av. förstår inte varför alla ska förstöra sitt utseende med smink. då menar jag inte bara i norge, sverige gör det bra också. många föredrar tjejer med lite smink eller inget alls framför tjejer med hela sminkväskan i ansiktet.


NEW


jackan och sjalen jag köpte för ett tag sen. ganska länge sen faktiskt. från h&m.

NEW


från gina tricot, 349 kr.

BRIST PÅ IDEER OCH FANTASI

jag vill sy. men jag vet inte vad jag ska göra. vill ha nitar, i större storlek! jag hade ju kunnat be er om ideer men ni skriver ju aldrig något vilket fall..

LÅNG SOVMORGON

vi gick upp tio i tolv, väldigt länge sen jag fick sova så länge. det behövde nog både geisha och jag. hon gjorde inte många försök till att väcka mig, hon skulle vara min väckarklocka idag, men jag fick vara hennes istället. ganska skönt att klockan redan är ett. jag ska duscha lite, ta mig till fretex och hoppas på att det finns något att köpa. men först och främst ska jag äta frukost nu! åh ikväll är det match, jag ser fram emot det. lite nervös är jag till och med, haha.

JEANSJACKA MED KEDJOR OCH NITAR

före


efter

BUSTUP&BLEKNING

jag hoppas att mina piller och tandblekning kommer på posten i morgon! det skulle ta max en vecka tror jag, och det är en vecka sedan jag beställde i morgon. hoppas hoppas hoppas

JAG VILL PLUGGA MODE/TEXTIL

men i norge? tveksamt om de finns, har faktiskt ingen aning om hur man får reda på om de finns eller vart de finns. jag vill flytta till spanien eller england. gärna ganska snart. men jag vill kunna ta med mig geisha och det är ju tveksamt.


MADRID

nu har micke åkt till madrid, för att möta real madrid. sjukt tycker jag. mikael lustig vs christiano ronaldo, det går nog fint. haha. ska se matchen i morgon kväll klockan 22 på tv. jag hade gärna sett den live om man säger så. men man kan ju inte få allt som man vill.. ne. frågan är vad jag ska sysselsätta mig med dessa 2 dagar. idag vet jag, städa, sy och kolla på serier eller tv. vi hittade inget tyg igår, jätte dåligt med tyg i affärerna. men vi gick in på fretex, hittade ett par ljusbruna mocka byxor för 89 kr och en transparent tröja för 20 kr, som hittat. så nu har jag iaf lite att sy av. ska åka till ett annat fretex i morgon och se om jag hittar något annat, svart skinn eller mocka och ett rött rutigt. som skottarna har. ne, jag saknar micke redan. tur att jag har en symaskin som kan sysselsätta mig.

HEMMA OCH JÄTTE TRÖTT

dags för sängen. thåström va ju okej, men inte mycket mer än så. vi hörs mer i morgon, natti.

MIN STUDENT FÖRRA ÅRET

kollade på studentbilderna. jag skulle så gärna göra om det, hundra gånger. de tre åren är så värt de. även om de sög just då. jag längtar tillbaka, fast ändå inte. men man mådde så jäkla bra den dagen!


GODMORGON

fast jag gick upp för två timmar sen, men de känns fortfarande som morgon. lika trött fortfarande. ska ta mig en dusch snart och fixa mig lite, så jag har de klart tills jag ska hämta micke. då ska vi på stan och försöka hitta tyg, måste ha nålar också. en bra idé. jag tror jag ska kolla på en mysig stickad tröja, för ikväll ska vi ju vara ute. jag har brist på varma tröjor. jag vill ha skinn tyg nu! om jag inte hittar så ska jag gå till fretex eller någon annan second hand och se om de finns något billigt skinnplagg. de funkar ju också, gärna en lång skinnkjol. vill inte börja sy byxorna fören jag har tyg som ser ut som skinn, de jag har ser ut som en blandning av siden och skinn. nej, måste sätta igång. så jag hinner med lite, ikväll ska vi ju på festival!

DAGENS VILL HA


mysiga tröjor - stickade, det börjar bli höst. höst = mys.

HONEY I´M HOME

vi är hemma nu. nu väntar vi bara på den sista i familjen, höhö. jag tror jag ska sy lite medan vi väntar. ingen idé att gå att lägga sig, för då kommer jag inte kunna somna om igen sen när han kommer hem. jag fixade maskinen! bra jobbat josse. läser man i instruktionsboken så klarar man de mesta. även jag.. nu ska jag hänga med min nya vän, vi kommer nog bli bra vänner.

THÅSTRÖM


thåström uppträder i trondheim i morgon. så vi ska dit. gratis är gott.

FREDAGSMYS

micke är på borta match idag. så jag och geisha ska hem till fanny och kolla på matchen. ska bara vänta på att geisha ska äta om ett tag, sen åker vi förbi rema och köper godis och dricka. åt nyss ciao bella, proppmätt. jag ska försöka mig på att laga symaskinen. tragiskt att den ska strula de första som händer. jag är så dålig på sånt, laga saker. om jag inte fixar de får vi åka dit i morgon så får dom fixa de! jag vill kunna sy när micke åker iväg på söndag. han blir borta två nätter. dom ska ju möta real madrid, jag är sur, för jag får inte följa med! haha.

KEDJA


symaskinen ville inte arbeta med mig. tråden fastnade så nu vet jag inte hur man fixar de. kul. så jag fick sy för hand. dessutom kunde jag då inte sy allt jag hade tänkt. så mer kommer på dessa jeans.

BELIEVE THAT DREAMS COME TRUE EVERY DAY, BECAUSE THEY DO

ett inspirerande avsnitt av one tree hill. nu ska jag sy!

HUR SKA JAG LYCKAS?


gå till frisören? njaa. dyrt. göra det själv? vilken färg ska jag använda.. mitt hår är ju så blekt. vill inte få de missfärgat. vill gärna inte få de grönt, eller oranget. utväxten vill jag ha på en gång. orkar inte vänta på att de växer ut, det kan ta en evighet.

NEW


gummistövlar, äntligen. 249 kr. jag skippade de svarta "perfekta" med snören som jag inte hittade. det fick bli klassiska gröna, men ändå snygga. jag är nöjd. nu kan de få regna, utan att jag blir jätte ledsen.

NEW


symaskin köpte vi idag. 2250 kr. nu ska de sys! köpte lite nitar också. men fanns inget tyg. måste hitta en affär som säljer bra tyger. lite annorlunda tyger, skinn, transparent, mocka, sammet. jag ska hitta det! sen är det bara sätta igång.

NEW


armband med berlocker från perlehuset. hittade affären idag, väldigt bra! billigt också, 4 kr för en berlock. armbanden kostar per meter. köpte en meter av en annan kedja, som jag ska exprementera lite med. sätta på kläder eller väskor om jag lyckas fästa de på något vis.

NEW


halsband glitter 99 kr. bälte gina tricot 199 kr. jeans gina tricot 499 kr.

där har vi resultatet på håret också, inte så stor skillnad. ska fundera ut något annat, vill ju ha en förändring!

KREATIVITET

jag ritar till one tree hill. kläder, som jag har i mitt huvud. som jag kanske kan göra något med senare, om jag köper en symaskin. vilket jag verkligen vill. och en massa tyg, nitar och kedjor. nu ska jag fortsätta vara kreativ medan jag har det i mig.

LITE TANKAR BARA

det är så mycket som är annorlunda nu, från förut. för inte så länge sen. mycket jag saknar. men jag skulle inte byta ut de jag har nu mot något. jag önskar bara att man kunde få allt. det kanske går. men just nu känns det ganska så omöjligt.

DAGENS VILL HA


en symaskin, nitar och tyg - jag har ingen symaskin här, det är jobbigt faktiskt. för när man väl får för sig att man vill vara kreativ så går det inte. jag vill köpa skinntyg och nitar så jag kan göra om lite saker. och jag vill göra det nu!

NEW


från h&m, 299 kr

TRÖÖÖTT

måste städa, hade tänkt lägga upp bilder på lite olika saker. men jag har ingen ork.. först och främst ska jag nog tona håret. håll tummarna på att de blir bra. annars måste jag åka och köpa en ny färg. jag brukar ju lyckas med de mesta när de gäller mitt hår... nu kör vi, håll tummarna.

BALI

jag började med att sova två timmar efter jag skjutsat micke. gick upp, fixade mig och åkte för att hämta honom igen. åkte till en affär och kollade på gummistövlar, hittade dock inga som dög. men hittade uggs däremot. som jag nog ska köpa sen. det gör att man längtar lite tills det blir kallt. så mysigt. men idag kändes det lite som höst, blåsten och kylan. när vi va på affären kom jag på att vi kunde köpa hårfärg. så vi åkte till solsidan, jag köpte en blond toning, ska göra det i morgon. men nu är jag sugen på att ha mörkare i botten, som på bilden jag la upp förut. ja.. frågan är om jag lyckas göra de själv? om jag ska våga chansa. vi tog en fika på bar & blåbär och läste i en rese katalog. vi ringde apollo när vi kom hem och preliminär bokade en resa till bali. förmodligen så blir det de! spännande. jag längtar jätte mycket redan. 4-20 december blir det i så fall. sen på kvällen mös vi på ciao bella med kanske världens godaste carbonara. så har vår fyra månaders dag sett ut.


DAGENS VILL HA


snygga gummistövlar - jag letar efter de perfekta gummistövlarna. ungefär som dom på bilden, men med vita snören och svart sula. jag är i behov av ett par omgående. det regnar för mycket här.

JAG FUNDERAR PÅ ATT BLI MÖRKARE BLOND


ja, en förändring. nu när hösten börjar komma. funderar på att tona det lite mörkare. men fortfarande blond. jordgubbsblond är fint. lite bättre för håret än den blekning jag använder nu. nu blev jag jätte sugen på det. jag är rätt impulsiv av mig. kommer jag på något vill jag ha de på en gång, göra de på en gång. så snart är jag kanske mörkare i huvudet.

LEKLAND


efter min "intervju" åkte vi till ett lekland och lekte lite. intervjun va ingen riktig intervju, stod i butiken och pratade. så vi får se hur det blir nästa vecka. jag har börjar fundera på att plugga, men jag har ingen aning om vad. inget riktigt pluggämne. men något "ytligt" har jag tänkt på. vi får se om jag hittar på något. förut tänkte jag på manikyrist, säger man så? men ja, ska fundera. måste ju plugga på distans då. vill gärna inte läsa på norska. eller de kanske går bra ändå.. nu har familjen johnsson/bånghammar åkt hem. för snart två timmar sen. nu är det tyst och tomt här. det har varit mysiga dagar. glömde nämna att vi gick ut i lördags. efter mickes match, han förfestade med laget och vi drack hemma. sen gick jag och simon med ut. kul kväll. dock så var aloe vera drinken inte lika god där, vilken besvikelse. haha. i morgon firar vi fyra månader. så det blir massa mys. på något vis. middag i alla fall.

LITE MER BILDER FRÅN DE SENASTE DAGARNA


DAGENS VILL HA


tandblekning och bust up piller - jag har faktiskt precis beställt de. kommer om ca en vecka.

INTERVJU

idag ska jag ju på intervju, eller vad man ska kalla det. jag vet faktiskt inte själv vad det är. men dit ska jag, prata med chefen. får se hur det går. klockan tolv ska jag dit, så nu ska jag börja fixa till mig. duscha så jag blir pigg. det va extremt jobbigt att gå upp i morse.

DAGENS VILL HA


vanliga svarta jeans - mina svarta börjar bli slitna, använder dom sällan. så det är nog dags för ett par nya.

LITE FRÅN SENASTE DAGARNA


FRÅN STOCKHOLM


NEW STUFF

jag har lite nyinskaffade saker att visa upp. men det gör jag när jag har mindre att göra. jag har iaf lyckats köpa sjalen och jackan från dagens vill ha. köpte jacka från h&m, men egentligen vill jag ha en från zara hellre. men fanns bara medium. det känns som att alla kommer gå runt med samma jacka. tråkigt, men så är det. har inte hittat någon annan så den får duga, eller så lämnar jag tillbaka den senare, vi får se. just nu är kameran i laddaren så det kommer bilder från dagarna senare, kanske i morgon eller så. idag är det match, klockan fyra. efter de ska jag dricka kalla cider.

DAGENS VILL HA


nät strumpbyxor - snyggt! hela alltet är snyggt. jackan också. tror jag köper mig ett par strumpbyxor på måndag!

HEMMA

det var skönt att komma hem igår, det va en lång dag. geisha spydde på mig på tåget, hon blev nog lite åksjuk. vi ska på stan idag, om ett tag. senare kommre mickes föräldrar och mormor hit. så det är fullt upp hela dagen. kommer kanske lite bilder senare.


VI SITTER PÅ TÅGET

jag är åksjuk, det gungar lite för mycket. vi är framme vid åtta ikväll. jag åkte hemifrån innan sju för att åka till stockholm och möta micke. johanna, simon, ellen och max är på väg till oss med bil. vi har internet på tåget, nice va.

DAGENS VILL HA


leopard scarf - från h&m, finns den kvar tro?

I SOFFAN

jag är trött nu. en lång dag i stockholm blev det. barkarby va bara skit. fick bara med mig lakan hem till gästrummet därifrån. sen parkerade vi bilen i solna, utanför råsunda. tog t-banan till stan. fick med mig ett par cykelbyxor från weekday, skor och t-shirt från h&m och en dust it. jacka blev det ingen, slut överallt såklart. får kolla i trondheim i stället. matchen blev kall, för det började såklart regna på oss på vägen dit så vi satt där blöta. jag fick ingen kram efter matchen och micke fick inte spela nånting, men annars va det kul! blev en bra dag. i morgon får jag kramas och pussas hur mycket jag vill, nice. måste upp klockan sex, jobbigt. men då får jag nog sova lite på tåget, i mickes famn. äntligen. har inte sovit så bra de här nätterna när jag sovit själv. nu slipper jag de på ett tag igen. ska försöka sova nu, god natt.

SILICEA


100% naturlig, fri från tillsatser.

· Vid problem med magen

· Vid oren hy

· För tjockare hår

· För starkare naglar

· För fast, elastisk och len hud

· För att stärka slemhinnor och bindväv

jag äter det här främst för att få tjockare och längre hår. det ökar växten. får se om det fungerar. har ätit de ett tag nu. men det tar nog mer än en eller två månader innan man ser resultat. det ska vara bra för celuliter också, ett pluss.

www.silicea.se


DAGENS VILL HA


en svart skinnjacka -  tänkte köpa en svart förra året, men då blev det en brun. så nu är det dax för en svart. har hittat en på h&m, men den fanns inte i storlek 34. så jag får leta vidare. eller kolla på ett annat h&m. hittar förhoppningsvis en i stockholm idag.

GOD MORGON

jag har börjat vakna tidigt. jag har lite att handla innan vi åker idag, eftersom jag åker 07.14 i morgon så hinner jag inte handla någonting till resan då. ska köpa lite alkohol också som vi tar med oss. mycket billigare här (som allt annat). men nu ligger jag och myser med geisha i soffan. ska snart upp och äta frukost och göra mig i ordning.

GEISHAS KILLE


här är geishas kärlek aron och bamse i bakgrunden.

DAGENS VILL HA


osis dust it - ger mer volym, behövs till mitt tunna volymlösa hår! förstår inte att jag inte köpt det tidigare. nu när plånboken blev påfylld idag så kan jag köpa mig detta i morgon.

STOCKHOLM I MORGON

kollar på so you think you can dance just nu, med evelina. jag önskar jag kunde dansa så. fick precis tårar i ögonen för att de va så fint. dans är fint, när det är mycket känslor. i morgon ska jag få träffa min kärlek med massa känslor, hiho. saknar honom, konstigt va. på torsdag åker vi hem igen, torsdag morgon. så imorgon är sista dagen här, det har gått fort. spenderar större delen av dagen i stockholm i morgon. vi ska hinna förbi barkarby och gå lite på stan innan matchen. så vi åker härifrån efter ett. svänger nog förbi hummelsta för lite godis, en självklarhet när man åker förbi. tar med lite hem, för i norge finns de inte så gott godis och så mycket dyrare.


EN VÄLDIGT TREVLIG ÖVERRASKNING

fick hem ett brev nyss. skattepengar!! jag trodde inte jag skulle få några. jag har ingen koll på sånt där. men ja, 2700 kr fick jag som jag ska hämta ut på banken senare. inte illa. det känns väldigt bra kan jag säga. är det tillåtet att shoppa lite då? höhö. har sytt jeansen nu, bra blev det. evelina är på väg hit, jag ska hoppa in i duschen när som helst och skölja ur håret. sen ska vi gå i lite affärer. sola ska vi också, skönt. inte ute, för de är inte så jätte bra väder.

ONT I ARMARNA

fick göra de själv ändå. men de är okej. fick bara lite ont i armarna, hoppas jag inte missade någonstans i bakhuvudet. jag måste sy in och upp mina jeans idag, dom jag köpte på monki. måste passa på att sy nu när jag är här hemma, har ju ingen symaskin. men det får bli senare ikväll. eller nej, jag gör de nog nu medan färgen sitter i en timme. så vi hörs senare.

VÄNTAR PÅ MIN SYSTER

hon ska få färga mitt hår. om hon vill. jag hatar att göra de själv, man får så ont i armarna när man gör de själv. senare kommer evelina, eller ja om ca en timme så johanna får gärna komma hit nu så vi kan börja. hon vet inte ens om att hon ska få färga de på mig, blir en trevlig överraskning. jag och evelina ska till hälla, ska kolla när mitt abonnemang går ut och gå lite på ikea. ska köpa ett nytt hjärta till geishas halsband också, hon har med namn och telefonnummer på. två stycken, ett med mitt mobilnummer och ett med hemnummret hit. men nu när hon inte bor här behöver hon ju faktiskt inte hemnummret, så ska göra en med mickes norska nummer på. utifall hon springer iväg...

MIN ANDRA HALVA OCH JAG

vi har kommit fram till att jag ska börja med dagens nånting. och det ska jag. men vad?


ANIMAL PLANET

min favorit kanal just nu, när det är djurpoliserna. vardagskvällar är det jämt, 22-24 tror jag. kollar på det just nu. och väntar på att min pojkvän ska komma in på msn. saknar honom, saknar vårt hem lite. jag trivs där, väldigt mycket. hmm, jag känner ett blogg sug. men jag har inget att blogga om... tips är välkomna. ni kommenterar ju för mycket, naaaat.


DAGEN


började dagen på stan, spicy och lite affärer med evelina. köpte t-shirten i förra inlägget. skulle köpa en svart skinnjacka, men den på h&m fanns bara i storlek 40 och 42. som vanligt. sen kom jag hem, familjen johnsson/bånghammar väntade på mig hemma. mysigt. ellen har blivit stor och pratar hur mycket som helst. max har blivit en liten tjockis, eller en stor tjockis. vi åkte hem till farmor senare och fikade. sen åkte jag och mamma till hälla och handlade. där blev det en antisvett från apoteket, två hårfärger och en mascara. måste köpa med mig hårfärg, för den finns inte i trondheim. den fanns, men är alltid slut. så i morgon färgar jag håret lite och ska umgås med evelina, får se vad vi hittar på. beror lite på vädret. på onsdag åker jag, johanna och simon och kollar på sverige-finland. skoooj. kanske shopping någonstans på vägen? jag vill gärna ha en svart skinnjacka. annars får jag köpa en i norge, dyrare. men har hittat en på zara!

NEW


cubus 199 kr

MÅSTE BOKA RESA!

vart ska man åka i vinter? början på december, i två veckor. med mest sol möjligt. thailand har vi funderat på. men även dominikanska republiken, någon som varit där och vet om de är bra? där kan man iaf simma med delfiner, hihi. det vill vi göra.

VAKEN

johanna ringde och väckte mig för en halvtimme sen. jag sov sådär i natt, vaknade då och då. jag vaknade till en besvikelse. vädret. moln, men ändå varmt. hoppas att molnen försvinner under dagen. för vi tänkte ju steka på spicys uteservering. nu ska jag ta tag i mig själv.. jag måste planera allt jag ska göra under mina få dagar här. måste hinna med lite saker.

NU BÖRJAR DET LIKNA NÅGOT

ja, snart så. jag förstår mer och mer. har lite kvar att göra på bloggen. skönt att äntligen ligga här i soffan, i en kall källare med duntäcke. meeen, jag saknar min mikael. jätte jätte mycket. tycker inte om att sova ensam. tågresan va lite jobbig, mycket folk och jätte varmt på tåget. kostade massor med pengar också, dyrare än väntat. 775 kr från sundsvall till uppsala. sinnes sjukt. men bussen från uppsala fick jag gratis för det inte fanns någon växel, så där sparade jag 72 kronor. toppen! haha. jag har ett jätte shopping sug också. tråkigt då att tåget va så dyrt. får se om de blir något i morgon, ska på stan med evelina och äta spicy. ska bli gooott.

jag är nervös, men inte för mig själv. för den jag älskar mest av allt.

hemma i hökåsen!

evelina är här, vi snackar om allt och inget. senare ska jag göra ett nytt försök att fixa bloggen. hööörs senare.

under konstruktion

jag försöker fixa till den, så de ser ut som de gör nu ett tag.

djupvika


en liten förändring kanske?

jag funderar på att göra om bloggen lite. men jag har ingen aning om vad jag ska göra.. jag är ju inte super bra på det heller.

nu väntar jag bara på att micke ska sluta träna, så vi kan åka och sola på djupvika. det är sista dagen med bra väder idag. men det gör inte så mycket eftersom vi åker till sverige, jag i morgon till västerås och micke på måndag till stockholm. hoppas på bra väder då.

nej, jag har inte så mycket vettigt att komma med. återkommer när jag har de.. något intressant. jag vet inte vad som är intressant att läsa om, men jag ska försöka. jag vill hitta på något nytt kul.. vad är kul att läsa om?


geisha vinkar hejdå


djupvika


direkt efter mickes träning åkte vi och solade, de blev djupvika med per och kristina istället för korsvika som vi brukar åka till. djupvika va mycket mysigare! så dit ska vi i morgon igen. nu ska vi ha fredagsmys.

mina tatueringar

första tatueringen: två blommor och en fjäril, den gjorde jag för min farfar. hans favoritfärg var blå, därav fjärilen.


andra tatueringen: jag började med ett hjärta, senare gjorde jag två till. det rosa för min syster och de två svarta för mina bröder.


tredje tatueringen: ett fyrklöver för tur. 


fjärde tatueringen: en svala, lite familje tatuering, min syster, systers kille, bror och mamma har en likadan.


femte tatueringen: föreställer mig, på en tatueringsmaskin med en döskalle. eftersom jag tatuerade lite förut. en ros, med skälken som ett J.


sjätte tatueringen: en rosett, den har ingen mening eller betydelse.


sjunde tatueringen: en geisha. den är för min hund geisha.

I LOVE YOU


vart i thailand?

vi funderar på att åka till thailand. men då är frågan vart..

bara lite tankar


dagarna bara går.. jag gör inget vettigt av dom egentligen. men jag lider inte så jätte mycket av det. förutom att jag behöver känna att jag är bra på något, att jag gör något bra. förut hade jag fotbollen. men vad har jag nu? jag har den bästa pojkvännen/sambon man kan ha. jag får vara lycklig för det, det är jag. verkligen. har aldrig vart så lycklig med någon. vi planerar en resa, i december. jag längtar verkligen, det kommer bli underbart. två veckor, med all tid som finns att bara älska varandra. slippa tänka på allt annat runtomkring. ibland vill jag slippa tänka, bara känna att man duger, att man verkligen trivs med sig själv. slippa känna ångest var och varannan dag. ja..

"dagens outfit"


badtofflor adidas, ca 100 kr
shorts elvine, ca 600 kr
linne filippa k, ca 500 kr
keps, second hand

.....


?

de va inte de lättaste att ta kort på tatueringarna på ryggen. jag ger upp. micke får hjälpa mig senare istället. ska åka och sola mellan hans träningar, skönt. jag känner mig orkeslös, idag igen. idag ringde han från bemmaningstjänst, skulle egentligen vart iväg och pratat med chefen för en klädaffär på måndag, men då är jag inte här. så måndagen den sjuttonde blir det istället. spännande.

frukost

sitter och äter frukost, funderar på att lägga upp tatueringarna idag. va ju ett tag sen jag sa de. får se om jag gör de direkt eller om jag somnar innan. det är klarblå himmel så det vore ju tråkigt att sitta inne hela dagen.. jag gillar inte att bo i lägenhet när det är bra väder. man är inte ute lika mycket som när man bor i hus. även om vi har sol på balkongen. de kanske får bli ballen. har inget annat planerat idag. bara åka och handla mat, som varje dag.

onsdagsmys



vi har haft myskväll, tacos, tända ljus, massage, fruktsallad och glass.


sola


vi la oss och solade lite mellan mickes träningar. skönt väder. när vi åker tillbaka hit nästa torsdag åker johanna, simon, ellen och max hit med bil. så dom kommer hit ändå, fast simon inte ska jobba. kommer bli kul! längtar. sen kommer evelina snart också. men först ska jag hem, äta lite spicy, haha. jag saknar det.

new


jeans från h&m trend

orkeslös

oj vad trött jag är. slut i kroppen, ögonen orkar inte hålla sig öppna knappt. så jag ska mysa med geisha lite i soffan till animalplanet, somnar förmodligen. micke har två träningar idag, det är jätte bra väder så det suger ju lite. får se vad vi gör av dagen. har inte så mycket planerat, förutom att äta vår efterlängtade taco som vi inte fick i måndags. nu somnar jag.


sötaste ellen fyller två år idag


och vi får kramas snart igen!


new


im in love, din sko 449 kr

åker hem till sverige på söndag!

nu har vi vart på stan och köpt skorna, vart på lerkendal och spelat fotboll. nu är vi hemma, ska klippa geisha. senare ska vi äta på ciao bella. hoppas det är gott. jag ska nog prova carbonara. jag är hungrig redan nu. igår åt vi och fyra andra par från laget middag på frati. plankstek, jätte gott. efter tog vi några drinkar. så vi lämnade bilen på stan och hämtade den idag. jag har hittat en ny favorit drink, aloe vera. jätte jätte god.

på söndag åker jag hem till sverige! micke ska spela med landslaget i stockholm den 12e. så jag är hemma till torsdagen. åker och kollar matchen på onsdagen, åh jag är stolt. det får man vara, det ska jag vara. bäst är han.

par middag

ciao bella öppnade i morgon istället. så vi ska äta där då. vi åkte och köpte saker till tacos, men nu blir det par middag på frati klockan nio istället. jag är hungrig, så det kommer bli gott. micke är ledig i morgon, väldigt skönt. jag tror att jag ska handla skorna då. det ryktas om bra väder så det blir nog fotboll också. hoppas träningsvärken är borta till dess, haha.

god morgon

har precis ätit frukost, efter att ha skjutsat micke och varit ut med geisha. det regnar lite idag, tråkigt. men det är ändå mysigt när man får ha på sig mycket kläder. efter mickes träning åker vi till ikea och kollar lite. vi behöver ett nytt skoställ. för många skor på för liten plats. en ny spegel skulle vara jätte fint också. en stor med vit träram. ikväll ska vi äta på ciao bella som öpnnar idag, om det inte blir ändrade planer. nu ska jag duscha och fixa mig, kanske slänger in en bild på nya byxorna. om jag bestämmer mig för att ha dom på mig. åh, jag vill så gärna ha nya skor. jag ska börja gå i höga skor, så jag måste skaffa bekväma. och de från dinsko ser jäkligt bekväma ut. nej jag måste ha ett par!

i want


snygga gummistövlar är egentligen ett måste när man bor i trondheim. så ofta som det regnar här. skorna till höger va inte så tokiga dom heller. jag suktar efter nya skor just nu. åh... jobbig känsla.

i want


lördagen


vi åkte och spelade lite fotboll. jag har träningsvärk i benen idag! gör ont när jag går, haha. snacka om otränad. men kul var de. jag och micke åker förhoppningsvis och spelar lite på tisdag om det är bra väder. nu börjar snart matchen.

fredag kväll


jag har tagit ut piercingen! den luktade så äckligt, kändes som att jag luktade fisk hela tiden. så jag stod inte ut. skönt att vara utan den faktiskt.

fredagen


vi gick på stan, tog en fika. köpte ett par jeans från h&m trend. senare på kvällen gick jag och paulina ut. kommer bilder från de om ett tag. paulina åkte hem för 40 minuter sedan. skjutsade henne till tåget. det har varit några bra dagar. nu är det tomt här, micke är på borta match. den ska jag se på tv ikväll klockan åtta. johanna med familj kommer förmodligen inte hit i augusti, tråkigt. åh jag är så törstig på cola, jag har en dålig vana. som har kommit tillbaka. coca cola. jag va duktig ett tag och drack inte så mycket. men nu har det blivit mer och mer. men vad gör de? det är ju det godaste som finns ibland. så ikväll blir det godis, cola och fotboll.

RSS 2.0