valborg

jag skulle vilja mysa på balkongen, med en god cider och godis. men det har fortfarande inte blivit några nya utemöbler. dom tar slut hela tiden. lite surt. nu när det är bra väder. får se om de blir några idag. hoppas det.

nu ska jag städa, för de kommer folk hit i morgon. sen dusch och sola. puss


duno

det är för mycket jag vet inte i mig. men jag jobbar på det.. som mycket annat också. även om det inte märks. just nu känner jag mig inte så speciellt bra. men ja, det går väl över. i hope.

jag har faktiskt världens sötaste hund, som förstår när man är ledsen.

ny vecka, nya möjligheter

ska börja med att klippa geisha. ordentligt den här gången. i solen, så vi hörs.


tepz

http://www.vlt.se/spel/tepz/tepz_popup.html
börjar ni spela är ni fast, jag har hittat tillbaka. glömde bort de ett tag. sen jag gick i gymnasiet. men nu är jag fast och inte bara jag. men det är kul. jag har över 800 i rekord, slå de om ni kan. och tell me om ni gört. höhö

trött

nu är vi hemma igen.. gick ner på stan, såg fotbollen och hängde lite med fanny och fia. gick hem. nu är jag helt slut. tog mig ca 1 timme att gå fram och tillbaka. ska lägga mig i sängen och mysa med geisha, hon gnäller på mig. hon är trött och vill gå och lägga sig. och så ska jag se på one tree hill och gossip medan jag väntar på min man. såå, natti.

on our waynu går vi. håll tummarna att det inte börjar regna. puss, saknar dig till vänster.

lovely saturdaysitter i solen på balkongen. min nya t-shirt och väst på bilden. puss

friday, im in love!!

ska gå ner på stan om ca en timme. ska lämna tillbaka byxdressen som jag köpte häromdagen. så ska jag gå in på h&m och kollade om jag hittar något annat i stället. ska se om min gråa väst finns där i svart. för jag är kär i den. så en till vore inte fel. så vill jag ha ett par byxor därifrån, men vet inte om de finns här. återstår att se. måste hitta en hårfärg också, men den är slut överallt! ser inte bra ut i huvudet nu alltså. men jag vågar inte riktigt prova någon ny. för jag vill inte bli gul.. stort problem är det faktiskt.

jag saknar mycket hemifrån, men jag vill ändå inte åka hem. så jag är lite delad av känslor. men jag vet vad som lockar mest i alla fall. men jag saknar mina vänner! min familj, har ju sån tur är geisha med mig så henne slipper jag sakna. fotbollen vet jag inte om jag saknar speciellt mycket men visst är de lite tomt utan den. men inte så det gör ont i hjärtat. men tjejerna i laget saknar jag ju såklart endel. ja nu när jag tänker efter så saknar jag det.. inte just fotbollen i sig, men sammanhållningen. haha ja.. bilen saknar jag att ha också. men det är inte hela världen när man får ha annat.
 


mitt huvud exploderar snart!

trött på det här, så nu ska jag dra och träna. innan jag exploderar..

onsdag

dagen är snart slut, och jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket av den. bara fixat badrummet.. men jag hinner göra mera nytta en annan dag. för i morgon är det en ny dag. som jag kan spendera precis hur jag vill. så får se vad det blir, ska nog träna i alla fall. får se om vi kanske kan ta oss till ikea nån dag igen, hiho. nu ska jag gå in och kolla ikea.se.

all by my self..

nu är det jag. med min egen blogg. men det blir nog bra det också!

har fixat lite i badrummet, ny matta, nya handdukar, mugg till tandborstarna och en papperskorg. det blev fint, väldigt. ljust. måste bara fixa hängare till de små handdukarna. snart ska jag ge geisha mat och ta henne på en promenad. så ska jag köpa mat, kyckling cashewnötter. gotti. ska äta de till desperate och greys. jag köpte en byxdress från gina igår, men den är för pösig så den får åka tillbaka. får se om jag gör de i morgon, eller på fredag kanske. måste träna i morgon.. skippade de idag.


RSS 2.0