DAGS ATT VARA KREATIV

jag som skulle vara kreativ idag, har jag vart de tro? nja. jag ska nog sätta igång nu. så jag hinner sy lite innan matchen börjar. jag är ändå mest kreativ på kvällen! ska jag sy mina eller mickes byxor? hmmm

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, de vinner, tror 3-1 til Rosenborg jeg og ! Tror Demidov og Iversen scorer :D Og kanskje Lustig og :)

2009-09-13 @ 18:40:37
URL: http://www.annafaa.blogg.no
Postat av: emma

det kanske ser mer komplicerat ut än det är. hih. men jag köpte själva bandet med spännet på, och sen pärlor. så satte jag på pärlorna och sen bara knöt knutar så att dom sitter fast ovanpå armen liksom. sen får man klippa av snöret efter hur stort armband man vill ha typ. inte så svårt, men roligare att göra sina egna smycken! du verkar också vara rätt kreativ så vi kanske har lite samma intresse :)



(hej jättelånga förklaring)

2009-09-13 @ 18:51:32
URL: http://emmamariaspennare.blogspot.com
Postat av: emma

nej dom blev väldigt fina på rad sådär. hm, jag har köpt mina grejer på panduro hobby (eftersom jag är i västerås igen). men www.sirglig.se har vääldigt mycket saker. där kan jag sitta länge och klicka. så kolla om du hittar något kul där? :)

2009-09-13 @ 19:23:50
URL: http://emmamariaspennare.blogspot.com
Postat av: emma

jag var i jönköping och vände typ. började på en folkhögskola, men det var inte riktigt min grej. känns rätt tråkigt att flytta hem igen dock. ja, jag såg det, men det borde gå. det står iaf ingenting på sidan om att dom inte gör det. man kanske kan maila och fråga isf? :)

2009-09-13 @ 19:40:59
URL: http://emmamariaspennare.blogspot.com
Postat av: emma

jag måste försöka hitta ett jobb typ.. NU. haha. har sökt ett. men egentligen vill jag göra någonting i sthlm. jag gick en collegelinje i jönköping. man gick med amerikaner och skulle sen åka och plugga i chicago. men av lite olika anledningar så kändes det inte riktigt rätt :/ vill egentligen bara göra något annorlunda just nu . :) flyttade du till norge för att pojkvännen bor där? eller jobbar du också? e

2009-09-13 @ 20:06:47
URL: http://emmamariaspennare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0